Ne vedem diseara la rep!
DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
Mallone
- Niciodata un nimeni
pe mine nu ma enerveaza faptul ca angajatii nu cunosc numele artistilor rap din afara,ca na ... e logic,ca e Romania,dar ma enerveaza ca habar n-au pe ce lume traiesc si ca angajati Diverta ar trebui sa cunoasca evenimentele pentru care trebuie sa vanda biletele.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy
se gasesc bilete la intrare, nu?
si la ce ora incepe? am vazut tot felul de ore.
\/ pe afis era 19.00, pe bilet 20.00, iar pe net 21.00.
si bilete? nu am apucat sa iau in mama ma'sii.
si la ce ora incepe? am vazut tot felul de ore.
\/ pe afis era 19.00, pe bilet 20.00, iar pe net 21.00.
si bilete? nu am apucat sa iau in mama ma'sii.
Last edited by linie. on Sun Mar 22, 2009 4:20 pm, edited 1 time in total.
Gen.
- zosteru
- adevarat sa mor de nu
Vino acolo cu banii pt bilet si sigur vei reusi sa intri...din cate stiu eu va fi ca la toate concertele: PLATESTI INTRAREA in cazul in care nu ai apucat sa iti iei bilet...simplu. Si ca fapt divers: nici eu nu mi-am luat bilet ... platesc acolo la fata loculuilinie. wrote: si bilete? nu am apucat sa iau in mama ma'sii.
Hai gata cu gargara...fuga la Goblin pt o mica incalzire si dupa la rep-ul ala mare cu noi
...bai nene...
EXACT !!!Koma wrote:MA-GI-STRAL!
O seara HIP HOP coaie , poate cel mai tare eveniment la care am luat parte la bataie cu GURU , dar parca aseara a fost mai tare.
Publicul a fost numeros , chiar daca biletul a fost scump , romani si-au dat seama ca se merita.
Multe multumiri lu Hefe , omu' a organizat perfect si evenimentul DJ Rob Swift si Dj Premier , la mui multe omule ca publicul din Romania a dovedito aseara ca merita.
Si felicitari artistilor romani care au prestat aseara Dagga , Zale ( raku in forma de zile mari ) , Kazi si Rans