best of the best...premier the real...
nu am cuvinte...cine a fost ..a vazut ce si cum..cine nu...soarta..o fi criza..si 70 de lei biletu...da..plm..e premier...n-ai dreptul sa te plangi ca n-ai putut veni..mai ales pt cei care dau vina pe bani.
ca si concert...= cu wu si cypres de la b'estfest!
blaq poet nu m-a spart cu prestatia...insa primo..super prestatie si super baiat.
frumoasa prestatia celor de la zale...si m-a surprins placut aparitia pescena a lui vexx alaturi de cei din noul ran/s
mama, ma durea spatele de la stat in picioare 3 ore, sa ma cac in el de delay cu rans-ul ca daca stiam veneam fix la 23:30, nu la 20:30...asta e singura nemultumire.
in rest...a fost exact muzica care ma pune in miscare,mi-a placut mult partea de funk. banging like a muthafucka!imi pare rau ca BP n-a bagat watch your back...si cam asta ar fi.a fost un super-party.
Eu,eram da Pe revista aia luasem autograf si de la Guru in 2008 si am vrut si de la Premier. Pacat ca n-am apucat si de la Poet sa iau,ca poza lui intamplator era chiar pe pagina urmatoare.
Nu pot sa spun decat ca a fost magnific aseara. Mai avem nevoie de asemenea oameni care sa ne onoreze in adevaratul sens al cuvantului cu prezenta si sa mai vindece ranile si lacunele astea din hip-hopul romanesc. Premier nu m-a impresionat doar prin muzica pe care a pus-o ci si prin prezenta de spirit si atmosfera extraordinara pe care a reusit s-o creeze in public. Si apropo,publicul m-a suprins foarte placut. Lumea n-a plecat decat dupa ce Premier a incetat sa mai presteze. Deci ce pot sa spun. Punct ochit,punct lovit,prin urmare scop atins.
Foarte tare concertul, publicul s-a comportat bine, la inaltime au fost si trupele romanesti din deschidere. Nu ma asteptam nici ca Premier sa aiba rabdarea sa dea autografe si sa faca poze cu toata sala aproape. As fi vrut sa bage si Blaq Poet mai mult.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."