si mie imi place ODB...si eu as fi vrut sa il vad live in RO, dar el e underground (la propriu) de mult.ches wrote:
stiu ca e off-topic, dar mai sunt extrem de multi artisti care ar merita sa fie vazuti in RO (de ex. ..... ODB...... etc.).
HIP HOP FESTIVALS
Moderators: .etalosed, greuceanu
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ban direct frate ca simt ca o sa injur mult..bow wow si odbches wrote:stiu ca e off-topic, dar mai sunt extrem de multi artisti care ar merita sa fie vazuti in RO (de ex. The Roots pe care multi o considera cea mai tare trupa live din lume ...la rep evident. si ar mai fi Common, Mos Def, Nas, Gangstarr impreuna macar o data, Talib Kweli, The Streets, Jean Grae, Saul Williams, EMC inca o data si cu sonorizare, Rhymefest, Lil Bow Wow, ODB, Murs, Outkast etc.).Mallone wrote: m-as duce acolo doar pentru immortal technique,care se afla printre ultimii artisti pe care as vrea sa-i vad live in bucuresti.
Pace si Santate!

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
am vrut doar sa vad daca cititi cu atentie pina la capat

am vrut sa merg mai departe cu Lil Jon in categoria lu' Bow Wow si cu Isaac Hayes in categoria lu' ODB, da' am zis sa nu sar calu' in halu' ala... oricum mi-a placut ca n-ati sarit ca agitatii -> "praf frate, frate... ban... asemenea oameni n-ar trebui sa posteze pe forum... frate... frate..."
Salutare!

am vrut sa merg mai departe cu Lil Jon in categoria lu' Bow Wow si cu Isaac Hayes in categoria lu' ODB, da' am zis sa nu sar calu' in halu' ala... oricum mi-a placut ca n-ati sarit ca agitatii -> "praf frate, frate... ban... asemenea oameni n-ar trebui sa posteze pe forum... frate... frate..."
Salutare!
Last edited by ches on Fri Mar 27, 2009 11:46 am, edited 1 time in total.
"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
meggadon wrote:sa-ti iau familia-n p*** bozgore!

...stai frate! nu da frate! mancati-as frate! ...mirosi a caracal

nu mai fi asa recalcitrant. uite aici o dedicatie cu si despre tine frate: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw
S-auzim numai de bine ...de la meggadon ...fara numar! fara numar!

acelasi ca al tau, doar ca pe mine m-a injurat unu' caruia i-am raspuns destul de relaxat si tot in gluma, fara sa-l injur ...daca nu ma insel
de-asta rapu' romansec e la "plus infinit" - agatati unii in altii pe forumuri degeaba...
de-asta rapu' romansec e la "plus infinit" - agatati unii in altii pe forumuri degeaba...