DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

alka wrote:cine te pune sa iei droguri pe criza? :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

cafteala wrote:va intrebati de ce au fost doar 400 de insi la premier?

ati facut vreun sondaj in ultimii 5 ani sa vedeti din ce persoane este format publicul hip-hop?
dupa ce-ati facut sondajul acesta ati pus cap la cap tot si ati mai facut un sondaj mic cu cei care vin la evenimente si cei care stau si asculta-n winamp?
duuuupa sondajuuul asta mic mic mic ati mai facut un sondaj mic sa vedeti care dintre astia care vin la evenimente au bani sa plateasca 70 RON pe bilet, 60 RON pe stupefiante, 50 RON pe bautura, 30 RON pe taxi? (si astia doar din Bucuresti)
duupa ce ati facut sondaju cu banii, bautura, drogurile, taxiul.. ati facut un sondaj si mai mic decat cel de dinainte in care sa vedeti cati dintre cei care vin la concerte hipap asculta mafia si alex si nu gangstarr?
si dupa un alt sondaj de opinie din care sa vedeti cine da atatia bani cand criza financiara bate la usa?

majoritatea ascultatorilor de hipap au ori sub 18 ani, ori au peste 25. si aia sub 18 sunt majoritari.

eu n-am venit. nu am avut bani, nu am avut chef, asta e.
doar nu se supara premier ca n-am venit la party.

ma mir ca au fost 400 de insi. ma asteptam la 200

cafteala, la tine nici nu ar mai trebui sa se puna problema de rep, avand in vedere ca esti vazut frecvent la partyurile d'n'b. te numeri printre ascultatori de "hipap" care au ascultat la greu pana la 18 ani, dupa care au dat de pastile si au schimbat foaia.ca si la multi alti, a fost o chestie de moment, si asa va fi in continuare. vor ramane foarte putini care o vor pastra reala!

cat despre concert,nici eu n-am venit, nu am avut bani. CHEF,DA, AM AVUT! am sperat pana seara tarziu ca daca nici rost de bani nu fac, macar sa sune telefonu sa aud "hai ca am o invitatie", nici atat. plus ca cunosc zeci de persoane care n-au venit la concert din cauza pretului piperat al biletului.

noi, cei care n-am fost la concert, va salutam! (si ne vom lua revansa pe viitor)
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mamaa, dar n-are voie omu sa mearga la alte eventuri?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ches
tanar

Post by ches »

nu sunt nici eu facut din bani, insa 70 de lei nu e o suma colosala si cine a aflat de eveniment cu mai bine de o luna in urma putea sa puna de-o parte cate 5-10 lei pana se facea suma...

credeti-ma ca lipsa banilor dati, chiar daca ti s-au parut multi atunci, nu o mai simti dupa o perioada relativ scurta de timp, insa experienta concertului ramane cu tine o viata de om ...sau macar de caine :D

La cat mai multe evenimente d-astea!
"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

Nu e o suma colosala, dar daca se aduna o serie de evenimente de nivelul asta pe un interval scurt de timp, trebuie sa faci o selectie... Ca doar nu o sa bagi toti bani pe care ii ai in concerte, indiferent cat de fan ai fi... Oricum, sunt putini ascultatori interesati si daca si unii din aceia nu pot veni, nu cred ca e nimic surprinzator ca au fost doar 400 oameni.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Evenimentul s-a anuntat de pe 9 februarie pe forumul hadesrecords. daca e s-o luam pe dinastea,intr-o luna si o saptamana oricine cu exceptia celor care sunt saraci lipiti pamantului puteau strange 150 RON ca sa faca fata unui concert la care presteaza un artist de calibrul lui Premier. ( fac abstractie de "stupefiantele" enuntate de blueshift,ele in opinia mea fiind facultative pentru un om care vrea 100 % sa vina la un concert )
Dar haideti totusi sa recunoasteti ca multi dintre voi traiesc la intamplare si daca ati fi vrut sa veniti cu orice chip la concert,ati fi facut-o fara menajamente.
Eu nu va tin nici o morala si nu-mi doresc neaparat prezenta voastra la concerte - cum nici voi nu mi-o doriti ( se exclud aici mai multe persoane pe care le cunosc si chiar n-au avut bani sa vina ),dar mi-e sila cand vad ca se iese la rampa cu texte de genul " dar voi nu v-ati obisnuit cu publicul de hip-hop din romania ? " Bun,ai dreptate,ok,asa e ... dar si tu care spui asta faci parte din acel public. cin' se scuza,se acuza.

Va indemn fiii mei ! Nu veniti la rep ! Dar nici nu mai comentati dupa concerte despre publicul din romania,va rog frumos !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Mallone... aia cu 150 RON nu e valabila coaie... cel putin nu pentru astia care-s la scoala si ii intretin parintii ( ti-ar da ma-ta bani daca salariu ei ar fi in jur de 1000 ~ 1200 RON , asa cum il au majoritatea la noi ) sa te duci la Premier ? Ti-ar da prin gura si ti-ar spune sa te racoresti cu un live pe youtube si sa mai stai in plm si-acasa ... lasa-ne cu sfaturile ca nu citeste nimeni in plm.. poti sa scrii si cu litere 3D asa... sa faci si un documentar... fiecare face ce poate, cum poate, cand poate ...

Eu nu am fost prezent pentru ca vineri am stat 26 de ore la munca ( deci am ajuns sambata la 10 AM acasa ) si sa ma pish pe muia aluia care ma ia ca astea cu munca sunt scuze.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da cois,dar tu n-ai inceput sa spui ca publicul hip-hop e asa si pe dincolo.
si + ca daca n-as fi avut bani sa vin la aproape nici un concert,n-as mai fi comentat ever nimic pe nici un forum si m-as fi retras in cochilia mea din cartierul muncitoresc unde locuiesc de 21 de ani.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Directore... treaba e ca mancam cacat pe pagini , nu pe paine. Ca nu au rost discutiile... si sa mor... in afara de caterinca nu mai vad nici folosul unui forum rep. Asta e motivu pentru care inca mai sunt user activ... e caterinca maxima... deci plm... cine vrea sa vina sa vina , cine nu ... nu. De ce sa mai fortam lumea ? Ce rost are sa indoim tastatura atat.

Cine vrea sa organizeze sa o faca , cine vrea sa cante - la fel... sa fim rep.
Suzy

Post by Suzy »

Stefan P wrote:cine vrea sa vina sa vina , cine nu ... nu. De ce sa mai fortam lumea ?
ADEVARAT.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

ba, eu m-am simtit ok, am mai zis asta.chiar m-am mirat ca la promovarea aproape inexistenta au venit 400 de insi.cum a zis cineva mai sus ma asteptam sa fie un dezastru gen raekwon.cineva pe topic - inainte de concert - zicea ca in momentul in care i-a zis cineva de concert nu l-a crezut pe respectivul ( asta se intampla in tara, unde promovarea nu a existat ).
oricum bravo hefe, omu are fler si ii merge mintea la chestii de genul.la cat mai multe, dar nu prea dese.
nu-mi place sa ma bag in bucataria celor care organizeaza evenimente, dar care e faza cu doar 400 de insi? la un calcul scurt asta inseamna vreo 6500 de euro, din care presupun ca vreo 3500-4000 au ajuns la premier ( aka in jur de 5000$ ) si restul pentru diverse cheltuieli.un profit ( e adevarat nu foarte mare, dar vb numai de bilete ) cred a iesit.deci nu vad dece s-ar plange unii sau altii de nr de oameni.
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Krayzee Funksta wrote:eh, normal ca o sa se gaseasca scuze...asa e-n rep :)
Stefan P wrote:Sa asculti Gangstarr si sa n-ai 20$ sa te prezinti la un concert... luati p*** atunci!
2 dintre cele mai destepte posturi de pe topicul asta.

Daca erai fan Dj Premier te duceai coaie la concert chiar daca nu aveai prea multi bani sau daca tre sa muncesti.

Eu am cerut la munca liber cu 2 saptamani inainte de ziua concertului , nici eu n-am avut multi bani dar mi-am luat bilet , am ramas falit , am fost la concert cu 15 ron , sperand sa fie berea 5 ron ca sa pot bea si eu mai multe beri ( si atat a si fost dar ma fut in ea de bere la 0,33 ).

Eu sunt fan Dj Premier , eu am facut tot ce mi-a stat in cale sa merg la eveniment , iar voi va plangeti pe aici , daca ati fi vrut cu adevarat sa mergeti , ati fi mers.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

krayzee fatso, pot s-o tin reala indiferent de loc, situatie si gen de muzica.
nu stiu ce te freaca pe tine intre bucili tali grase pe ce dau eu banii. eu ii muncesc, am tot dreptul asupra lor, i can do whatever the fuck i want with my cream, get it?

m-am luat doar de faptul ca dupa 5 ani de cand frecventez eu lumea asta a hipapului, lucrurile stau la fel. de 5 ani organizatorii se plang ca nu vine lumea, de 5 ani reparii se plang ca de ce nu vine nimeni tare in romania, de 5 ani forumistii (aka publicul hipap dintre care 50% vin la concerte) isi dau cu parerea cum ar trebui de fapt sa fie un concert hipap, cum ar trebui organizat si de 5 ani de zile toata lumea se intreaba cand sloboz si-o ia mallone. nimeni nu stie raspunsul, it's all part of a fucking huge setup. poate dumnezeu a vrut asa.

tin sa felicit organizatorii care l-au chemat pe nea preeemo.

iar nu inteleg care e treaba cu dusmania asta vis-a-vis de drumandbass si alte nebunii. imi tii tu cont unde sloboz mi-o ard sau ce ma? ma duc unde vrea pula ma, intelegi nebunaticule? nu cred ca ti-a dat cineva vreodata-n cap si ti-a cerut socoteala ca de ce te duci la rep sa dai din cap. atunci nu ti-o mai arde nici tu boss de cartier si sa-mi spui pe unde am fost vazut si cine stie ce am facut. fac ce vrea pula mea grasule

pace-n cartier si razboiala pe forum, ca asa se poarta.
si am iesit din tarfa asta!
Suzy

Post by Suzy »

ba mai suferiti mult cu sacrificiul astas pe care il faceti voi? dupa fiecare concert trebuie sa fie aceleasi discutii frate cu cine a fost si cine n-a fost? sa faceti condica la intrare frate. :roll:

Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Nu ma stai calm ca nu sufar cu nimic doar ma enerveaza astia care o ard aiurea rau.
Stefan P wrote:Sa asculti Gangstarr si sa n-ai 20$ sa te prezinti la un concert... luati p*** atunci!
Stefan P wrote:Mallone... aia cu 150 RON nu e valabila c****... cel putin nu pentru astia care-s la scoala si ii intretin parintii ( ti-ar da ma-ta bani daca salariu ei ar fi in jur de 1000 ~ 1200 RON , asa cum il au majoritatea la noi ) sa te duci la Premier ? Ti-ar da prin gura si ti-ar spune sa te racoresti cu un live pe youtube si sa mai stai in plm si-acasa ... lasa-ne cu sfaturile ca nu citeste nimeni in plm.. poti sa scrii si cu litere 3D asa... sa faci si un documentar... fiecare face ce poate, cum poate, cand poate ...
Ti se pare ceva suspect ?
Post Reply