alka wrote:cine te pune sa iei droguri pe criza?

Moderators: .etalosed, greuceanu
cafteala wrote:va intrebati de ce au fost doar 400 de insi la premier?
ati facut vreun sondaj in ultimii 5 ani sa vedeti din ce persoane este format publicul hip-hop?
dupa ce-ati facut sondajul acesta ati pus cap la cap tot si ati mai facut un sondaj mic cu cei care vin la evenimente si cei care stau si asculta-n winamp?
duuuupa sondajuuul asta mic mic mic ati mai facut un sondaj mic sa vedeti care dintre astia care vin la evenimente au bani sa plateasca 70 RON pe bilet, 60 RON pe stupefiante, 50 RON pe bautura, 30 RON pe taxi? (si astia doar din Bucuresti)
duupa ce ati facut sondaju cu banii, bautura, drogurile, taxiul.. ati facut un sondaj si mai mic decat cel de dinainte in care sa vedeti cati dintre cei care vin la concerte hipap asculta mafia si alex si nu gangstarr?
si dupa un alt sondaj de opinie din care sa vedeti cine da atatia bani cand criza financiara bate la usa?
majoritatea ascultatorilor de hipap au ori sub 18 ani, ori au peste 25. si aia sub 18 sunt majoritari.
eu n-am venit. nu am avut bani, nu am avut chef, asta e.
doar nu se supara premier ca n-am venit la party.
ma mir ca au fost 400 de insi. ma asteptam la 200
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ADEVARAT.Stefan P wrote:cine vrea sa vina sa vina , cine nu ... nu. De ce sa mai fortam lumea ?
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Krayzee Funksta wrote:eh, normal ca o sa se gaseasca scuze...asa e-n rep
2 dintre cele mai destepte posturi de pe topicul asta.Stefan P wrote:Sa asculti Gangstarr si sa n-ai 20$ sa te prezinti la un concert... luati p*** atunci!
Stefan P wrote:Sa asculti Gangstarr si sa n-ai 20$ sa te prezinti la un concert... luati p*** atunci!
Ti se pare ceva suspect ?Stefan P wrote:Mallone... aia cu 150 RON nu e valabila c****... cel putin nu pentru astia care-s la scoala si ii intretin parintii ( ti-ar da ma-ta bani daca salariu ei ar fi in jur de 1000 ~ 1200 RON , asa cum il au majoritatea la noi ) sa te duci la Premier ? Ti-ar da prin gura si ti-ar spune sa te racoresti cu un live pe youtube si sa mai stai in plm si-acasa ... lasa-ne cu sfaturile ca nu citeste nimeni in plm.. poti sa scrii si cu litere 3D asa... sa faci si un documentar... fiecare face ce poate, cum poate, cand poate ...