C.C. - Vand plici

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
snuffy
serios, sunt ok

C.C. - Vand plici

Post by snuffy »

kryp
un domn / doamna

Post by kryp »

foarte tare c.c.
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?

http://www.myspace.com/theworddealer
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cine e dislexicul care a scris articolul ala? everybody's a journalist these days
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Bebop
un domn / doamna

Post by Bebop »

jenescu....helllooo, suntem in ....2009...asta nu era cat de cat
articol wrote:Menţionăm că pe noul material apărut a colaborat cu nume cunoscute din hip-hop si jazz: Aminda Hazardeanu, Buze (Instruman), Eon Lockz (Zenn Tehnium), Cash (4LaBong), Sweb, Pata (M.C. şi producţie), Shutz (Defunkt Production), Pogo (Plutonu’2-producţie), DJ Piktoru’, Dj Em, Shhican.
what? :lol: bai, eu inteleg PR-ul da' hai sa ne pastram lungul nasului.. haha. in afara de buze si eon lockz un pic asa..cine-s restu? ma roggggggg. poate place altora
plici plici
kryp
un domn / doamna

Post by kryp »

aminda reprezinta in ardeal .. convinge-te singur .. intreaba un om de rep de pe acolo .. sau un ascultator de muzica ( nu rep .. muzica )
oricat de bogat te nasti tot esti posesor de rect..
si ghici unde te trage viata cand nu te mai trage-n piept?

http://www.myspace.com/theworddealer
Bebop
un domn / doamna

Post by Bebop »

supertarefrateh. inainte sa postez dadusem un gugal, poate oi fi eu mai bou si nu auzisem, da' nici gugalu saracu nu stie de dansa.
era mult mai corect ca prezentarea sa nu includa cuvantu "nume CUNOSCUTE din hiphop si jazz" - e adevarat ca nu mentioneaza de catre CINE sunt cunoscute, pentru ca e normal ca-s cunoscute de cunoscutii lor :lol:

gata, ma voi abtine, sper.
NewEntry
fratele meu tu esti baiat

Post by NewEntry »

bv mah cc... hai cu albumu
Dementu`

Post by Dementu` »

foarte tare, da care-i faza cu barbone ?
Am făcut pereţii varză şi-i martor un marker.
http://www.soundcloud.com/dementu
Aminda
tanar

Post by Aminda »

Bebop wrote:supertarefrateh. inainte sa postez dadusem un gugal, poate oi fi eu mai bou si nu auzisem, da' nici gugalu saracu nu stie de dansa.
era mult mai corect ca prezentarea sa nu includa cuvantu "nume CUNOSCUTE din hiphop si jazz" - e adevarat ca nu mentioneaza de catre CINE sunt cunoscute, pentru ca e normal ca-s cunoscute de cunoscutii lor :lol:

gata, ma voi abtine, sper.
Daca cauti pe google Guatemala, s-ar putea sa nu gasesti rezultate, insa pana si forumul Hades stie cate ceva despre mine http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... ht=maiccec

Mai incearca si un google.ro. : )

Felicitari pentru material, CC.

Salutari, lume, bine v-am gasit!
shalalala.
Bebop
un domn / doamna

Post by Bebop »

scuzati-ma domnitza regina a jazzului romanesc. ia, mai dau o data cu google. search....loading....
o da, au mai aparut niste stiri legate de acest supermaterial :) unde este si numele dvs mentionat . uahaha
in rest, d-astea cu "Aminda Hazardeanu: stau in varful patului, bag papara si vorbesc cu Raluca" marfarau.
oricum. nu vreau sa ma leg de tine pentru ca nu am avut ocazia sa iti ascult trilurile.

dar daca tot materialu suna asa si tu il lauzi, nici nu vreau sa-ti ascult vreun tril.

siamiesit!

guatemala e marfa!

am mai ascultat-o o data de masochist ce sunt, si bah, serios acuma, sa-mi faca si mie cineva o analiza pe text. despre ce plm zice CC in piesa asta? vorbesc serios!
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

nu prea.
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

primavara se numara fanii. Unul lipseste la apelul de seara.
Nasol...
Aminda
tanar

Post by Aminda »

Bebop wrote:scuzati-ma domnitza regina a jazzului romanesc. ia, mai dau o data cu google. search....loading....
o da, au mai aparut niste stiri legate de acest supermaterial :) unde este si numele dvs mentionat . uahaha
in rest, d-astea cu "Aminda Hazardeanu: stau in varful patului, bag papara si vorbesc cu Raluca" marfarau.
oricum. nu vreau sa ma leg de tine pentru ca nu am avut ocazia sa iti ascult trilurile.

dar daca tot materialu suna asa si tu il lauzi, nici nu vreau sa-ti ascult vreun tril.

siamiesit!

guatemala e marfa!

am mai ascultat-o o data de masochist ce sunt, si bah, serios acuma, sa-mi faca si mie cineva o analiza pe text. despre ce plm zice CC in piesa asta? vorbesc serios!
Cauta simplu Aminda, fara Hazardeanu, poate e mai satisfacator rezultatul.

N-am spus eu niciodata ca as fi ceva somitate intr-ale jazz-ului, nici n-am spus ca asta e stilul pe care il abordez. Aici lumea a fost dezinformata. Si nici daca ar fi asa nu cred ca as merita tonuri d-astea sarcastico-zeflemitoare. Cat despre comentariul tau la adresa lui CC, am auzit si materiale mult mai proaste si chiar nu cred ca CC se inscrie in categoria "fugiti, pen' ca rapuieste". Nu-i bai, ti-am citit ceva posturi, vad ca tu esti Gica Contra de serviciu pe hadesrecords. E nevoie si de tine, da-i bataie.
shalalala.
Alexsay

Post by Alexsay »

Aminda wrote:vad ca tu esti Gica Contra de serviciu pe hadesrecords
:lol: :lol: :lol:
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Post Reply