DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu stiu coae..are dreptate cafteala..de 5 ani acelasi cacat sa moara sa faca.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
NskY
#

Post by NskY »

unii nu pot sa munceasca in timpul scolii de exemplu si nu au suficienti bani, dar nici nu vor s`o arda pe banii parintilor. se intampla..
ches
tanar

Post by ches »

kif wrote: presupun ca vreo 3500-4000 au ajuns la premier ( aka in jur de 5000$ )
chiar ma intrebam cat costa sa aduci Premieru' sa concerteze. daca te-ai apropiat de suma reala, mi se pare destul de ieftin - pai in plm e mai scump Stefan Banica Jr. in cazul asta si ala nu vine cu Blaq Poet la pachet ...poate vine maxim cu Virgil Iantzu daca nu-i ocupat sa-i certe p-aia pe la megastar in ziua aia :D

off topic: am auzit ca vine trupa LoopTroop la Best Fest :D
Last edited by ches on Mon Mar 30, 2009 2:16 pm, edited 1 time in total.
"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

hai ba lasati-o jos ca macane. mallone, daca naighba zicea sa vina toata lumea la concerte indiferent ca sunt hateri sau nu, il sustineai in asta pana-n panzele albe. e nasol ca vad ca nu-ti zice nimeni chestiile astea, se multumesc sa te ia peste picior de parca ar fi cu multe nivele peste tine... not. uite eu sunt constructiv si-ti zic ca nu tine, mosule! incearca sa ai parerile tale, serios. mi-e deja groaza sa-ti citesc posturile dupa ce apare vreun vip pe zona si formuleaza aceeasi parere pe care o s-o ai tu in cateva minute. nuggah pls

eu n-am venit (din nou) din aceleasi motive pt care probabil pitzigoi n-a venit - ceva sute de kilometri plus faza cu duminica. stiu ca au fost oameni din mures dar sunt perioade in care sunt atat de rupt incat vreau doar sa zac in weekenduri... in romania e inca foarte aiurea faza cu toate concertele tari concentrate in capitala, fara sa se faca un parcurs logic prin restul tzarii, de se ajunge la transhumantze ca-n mioritza. cateodata e prea obositor ca sa merite, ajungi la show rupt in 2 si deja cu groaza la gandul intoarcerii.

si nu toti care asculta dnb sau alte electronice sunt pastilati, bro. nu stiu de ce vi se pare ca se exclud reciproc atatea chestii. si, sincer, nu vad nicio diferenta intre un pastilat si un fumator. ABSOLUT niciuna.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

cat sa atacat pastilatu ala :lol: reactia mea la postu tau e un mare " :lol: " . as putea sa spun si eu de 50% din forumu asta care dau cu toata lumea de pamant si vorbesc in cacat de parca-s Tony Montana. da, esti unu dintre ei. si ca sa ma conving ca nu e asa, data viitoare cand o sa ne vedem as avea rugamintea sa vorbim deschis si sa-mi spui ce-ai pe suflet, cu cuvintele tale...sa mi te adresezi ca mai sus. as aprecia enorm daca ai face asta. si pe viitor promit ca o sa incerc sa nu mai cobor la nivelul unora...ba mai mult, promit sa ma retrag de tot din cacatu asta numit "internetism". o sa ma apuc si eu de ucis chestii pe blog!

p.s. : rugamintea mea ar fi sa treceti peste postu asta fara sa da-ti reply la ce-am scris. thanks!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

^ da, il cunosti pe guess who, ce iti mai trebuie tie internet acum

glume de santier, sa nu te superi
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Kenshin wrote:hai ba lasati-o jos ca macane. mallone, daca naighba zicea sa vina toata lumea la concerte indiferent ca sunt hateri sau nu, il sustineai in asta pana-n panzele albe. e nasol ca vad ca nu-ti zice nimeni chestiile astea, se multumesc sa te ia peste picior de parca ar fi cu multe nivele peste tine... not. uite eu sunt constructiv si-ti zic ca nu tine, mosule! incearca sa ai parerile tale, serios. mi-e deja groaza sa-ti citesc posturile dupa ce apare vreun vip pe zona si formuleaza aceeasi parere pe care o s-o ai tu in cateva minute. nuggah pls
fratelo,daca parerea mea coincide cu parerea unuia ca naighba asta nu inseamna ca eu n-am parerile proprii si personale sau n-am personalitate. eu nu-mi ghidez punctul de vedere dupa parerile nimanui,dar daca simt ca cineva,indiferent ca se numeste naighba sau frenetique are dreptate si simt ca trebuie sa-l aprob si sa mai completez cate ceva,pai o fac frate. Si o fac pentru ca nu sunt frustrat si ma comport natural,asa cum ar trebui multi de pe aici s-o faca.
Iar astia care fac bascalie de ce spun eu fara o baza stabila,sunt la fel de retardati precum as fi eu daca i-as lua in seama.
Si stii de ce ma justific in fata ta acum ? ma justific pentru ca nu esti un terchea-berchea ca 90 % de pe aici. ( aia 10 % se stiu si nu se vor simti in veci )
Kenshin wrote:si nu toti care asculta dnb sau alte electronice sunt pastilati, bro. nu stiu de ce vi se pare ca se exclud reciproc atatea chestii. si, sincer, nu vad nicio diferenta intre un pastilat si un fumator. ABSOLUT niciuna.
Corect aici. Eu deja nu vreau sa mai discut despre droguri,pentru ca o sa-mi sara-n cap juma' de forum. Fiecare face ce vrea cu corpul,creierul si viitorul lui.

Bafta :!:
Viața e complexă și are multe aspecte.
h0ria
tanar

Post by h0ria »

scuze ca "stric" discutia. are cineva, din intamplare, un tracklist macar aproximativ de la primo? as fi cel mai recunoscator. am fost mult prea fascinat ca sa ma gandesc ca imi va trebui. si memoria acum nu prea ma mai ajuta. merci.
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

a bagat cele mai tari melodii din lume ;D
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Krayzee Funksta wrote:promit sa ma retrag de tot din cacatu asta numit "internetism"
LA
RE
VE
DE
RE
Post Reply