01. Deasupra
02. Worlds
03. Dolphins (feat. Electric Brother)
04. Words Kill People
05. Apocrita 1 (feat. Ada Milea)
06. Detashare
07. The Eye (feat. Vlaicu Golcea)
08. Silent (mind control remix)
09. Echilibru (feat. CTC)
10. Floating sadness
11. Dus sus
12. Comfort Me (feat. Maria Radu)
13. Ego
14. Lay Down (feat.Sonic Tonic)
15. Contractor
16. Blue Whispers (feat. BGE)
17. Dream Is Destiny
That's another banging sheat dropped in 2005!!! Nu pot spune decat "Foooarte tareeee".. Ambalaj in editie limitata (1000 de copii): bagheta de plumb cu logo embosat, coperta fata - stencil decupat cu laser, coperta spate - stencil print cu vopsea metalizata. Rog persoanele care au habar cum s-a dus la bun sfarsit aceasta "operatie" sa imi dea si mie nishte explicatii, sunt pur si simplu uimita, extrem de placut surprinsa. Prin urmare grabiti-va sa prindeti un exemplar, acum imi dau si eu comanda, abia astept sa-l ascult sa-i fac si-un review, presimt ca-mi va place la nebunie! Felicitari celor de "La Strada" am auzit niste chestii care nu credeam ca exista in Romania la ora actuala. La mai multe albume de genul.. Imi place.. imi place din ce in cel mai mult!!!
Varianta cu "Ambalaj in editie limitata (1000 de copii): bagheta de plumb cu logo embosat, coperta fata - stencil decupat cu laser, coperta spate - stencil print cu vopsea metalizata" se gaseste si in magazine sau doar pe site?
mai intai asculta cateva piese si apoi dak iti plac cumpara... pentru ca dak il vei lua si nu o sa iti placa o sa ajungi sa injuri formatia si albumu... vorba lu raku... cumparati originalul doar daca va place ....
Dea bun rog frumos pe toata lumea sa se opreasca sa respire adanc si sa-mi explice si mie cu ce se mananca acest album sau acest Silent Strike in general pentru ca eu unu n-am ascultat nimic de la ei (sau el ca tot n-am inteles despre ce e vorba).
wut if i wuz white?
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at