BESTFEST 2009
- christian k.
- vatraș local
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai nu e hip hop..lootroop fac dnb.DexStaR wrote:bun...da hiphopu unde-i?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- The Drunken Master
te inteleg ca esti fan inflacarat luptrup...si mie imi plac,sunt chiar tari....dar nu e hiphop...Suzy wrote:voi sunteti mega hateri sau mega retardati?
au fost hiphop odata...acum nu mai sunt...
astia sunt rep cum era si miss platinum aia de anul trecut
astept hiphopu....ceva pentru care sa merite sa dau un milion jumate pe biletu din ziua respectiva si sa stau mai bine de jumate de zi in picioare in soare si sa iau ca amintire acasa o febra musculara de o saptamana.
p.s.:sunt extrem de retardat
peepee in ya girl's eyebrow
- Bazooka Joe
- trendy guy
mai du-te ma in cacat de-aici ... sa nu-mi zici ca se compara ca si nume Looptroop cu Cypress sau Wu Tang ... lumea avea asteptari mai mari e logic
Erau prin turneu Kanye, 50, , Lil Wayne ... lumea se astepta la asa ceva... V-ati obisnuit num'a cu laude ... Adevaru e ca dupa cele 3 renunatari de turneu line-upul de anu asta cam scartaie
asta e...e criza
Muie Copos
Erau prin turneu Kanye, 50, , Lil Wayne ... lumea se astepta la asa ceva... V-ati obisnuit num'a cu laude ... Adevaru e ca dupa cele 3 renunatari de turneu line-upul de anu asta cam scartaie
asta e...e criza
Muie Copos
muie copos
si eu ma asteptam sa se vanda zeci de mii de bilete in zilele cu Cypress sau Wu-Tang de anii trecuti si sa se umple B'ESTFESTul de rapperi...
daca tot ai timp sa postezi, iti ia 3 minute maxim sa te gandesti la cati oameni strang Kanye, 50, Lil Wayne sau ce ai tu in minte pe afara, ce pretentii financiare ar avea si daca s-ar merita investitia... si vezi ca pe alte posturi, Kanye, 50 si Lil Wayne nu sunt nici ei considerati hip-hop
in alta ordine de idei, line-up-ul de anul asta se apropie cel mai mult de line-up-ul festivalurilor de afara. deci poate scartie ca nu are iz de cerbul de aur si radio top 10, dar headlinerii de aici sunt capete de afis la festivaluri de gen prin Europa
doar ca nu-i hip-hop. dupa asteptari. asta e...
daca tot ai timp sa postezi, iti ia 3 minute maxim sa te gandesti la cati oameni strang Kanye, 50, Lil Wayne sau ce ai tu in minte pe afara, ce pretentii financiare ar avea si daca s-ar merita investitia... si vezi ca pe alte posturi, Kanye, 50 si Lil Wayne nu sunt nici ei considerati hip-hop

in alta ordine de idei, line-up-ul de anul asta se apropie cel mai mult de line-up-ul festivalurilor de afara. deci poate scartie ca nu are iz de cerbul de aur si radio top 10, dar headlinerii de aici sunt capete de afis la festivaluri de gen prin Europa
doar ca nu-i hip-hop. dupa asteptari. asta e...

Beware the beast man...