01. 3:01 Jigsaw Intro
02. 3:36 Underground Kings Are Back
03. 4:06 Iconic
04. 4:33 Lambhorgini
05. 3:23 Entertainer Complainer
06. 4:07 Rappers Today
07. 3:47 Do It 2 Death
08. 4:15 Disco Ball
09. 5:18 Project X Disiac
10. 3:34 Sex Is A Must
11. 2:43 Quietriot
12. 5:21 Spolight
ba inteleg ca funduletzul tau e prea soft pentru sound-ul hardcore a lui Tim...mie imi place tie nu,la amindoi ne place Kool Keith,sound-ul 93,LimpBizkit...
Ceea ce m'a deranjat cu adevarat e ca dai citate din ce o spus unu care,dupa atatea gangstarisme de parada (vorba lu Piele)...o dat'o cu Akon,Pharell si o arde 70's disco mai nou....
da' ce pot sa iti mai zic din moment ce tu sustii ca fuck compton e cel mai penibil diss din istorie...
If you can't hang with the hardcore that's fine with me,but don't diss it.
Park Side Killas
"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
ha, ha, ha
I cant hang with the hardcore?
=))
kid, habar n-ai pe ce lume traiesti. let's leave it at that.
nici macar n-am nicio gara cu el, atata ca ce a zis snoop despre el iti ramane infipt in minte, invers nu. iti mai zic sincer ca n-am mai ascultat un album snoop complet de la doggfather, da asta n-are niciun fel de relevanta. poti sa fii hardcoreu hardcoreului daca dai pe langa. you dont fuck with compton, man )
is o gramada de oameni acolo care nu vor uita niciodata diss'urile lui Tim Dog de pe penicillin on wax.
si vorba ta,you can't fuck with compton(mai ales atunci).
Si mie imi plac o gramada de artisti din CPT,poate pe unii dintre ei ii apreciez mai mult ca pe Tim Dog dar nu pot sa trec cu vederea skill'ul si coaiele de care a dispus acest artist ca sa faca ce a facut.
Pe primele albume,cu Ultra sau fara,nu "a dat pe langa".
Or fi ele beaturi sintetice de cacat pe albumul ASTA,dar hai sa nu incurcam oalele...
...
si nu te ataca degeaba,nu am spus ca nu poti sa spanzuri cu hardcore-ul...daca ai fi citit cat de cat atent postul anterior zareai si un IF in fatza.
Park Side Killas
"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
haha imi place coperta mult. nu stiu de ce,dar imi aduce aminte de anii 90.
totusi nu mi-a ramas nici o piesa in minte. mai ascultam.
beaturile nu-mi plac de nici o culoare.