BESTFEST 2009

Events ... here, there, everywhere ...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

nu te mai oftica ca nu-ifestivalul lu tactu ...esti doar un ins care munceste pe-acolo ..macar de ti-ai lua procent ca suferi asa pe forumuri
muie copos
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

DexStaR wrote:
Suzy wrote:voi sunteti mega hateri sau mega retardati?
te inteleg ca esti fan inflacarat luptrup...si mie imi plac,sunt chiar tari....dar nu e hiphop...
au fost hiphop odata...acum nu mai sunt...
astia sunt rep cum era si miss platinum aia de anul trecut

astept hiphopu....ceva pentru care sa merite sa dau un milion jumate pe biletu din ziua respectiva si sa stau mai bine de jumate de zi in picioare in soare si sa iau ca amintire acasa o febra musculara de o saptamana.

p.s.:sunt extrem de retardat
ma nu-s fan inflacarat looptroop, dar acum un an asa toata lumea era gen "sa vina looptroop..meamaaa..looptroop coaeeeee" si acum "asta-i hiphop?". sunteti ipocriti in plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

pai nu vorbi din ce-ti aduci tu aminte prietene
daca stiai la sigur ca am postat eu vreodata maaaama looptroop wow sa vina zeii..astea....da..intelegeam sa dai quote la ce am scris si sa zici "sunteti ipocriti" adica inclusiv eu.....dar asa?
probabil o sa merg oricum la festival...dar voi merge sa vad looptroop cum merg sa vad moby
totusi cat de low o fi bugetul...tot sper la o trupa rap calumea...poate nu de calibrul wu tang sau cypress...dar ceva de o talie asemanatoare..
peepee in ya girl's eyebrow
Suzy

Post by Suzy »

ma gandesc ca organizatorii au zis sa cheme trupe trendy ca sa vina lumea. daca chemai rep veneau 500 de insi si aia era. :? ba si eu ma asteptam la un nume mai mare plm, dar ma multumesc si cu 2-3 nume gen looptroop.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

pai, daca o sa vina unu din jay-z, nas, ice cube, ice t, dmx si mai sunt catva mari ( ma refer cunoscuti in romania ) o sa vina lumea exact ca la snoop : 2000 de pers care chiar asculta rap si inca 2-3mii care au auzit si stiu unele melodii.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

o poza trimisa de un prieten care a fost acuma in amsterdam.. asa ca idee :(

Image
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

da... se spera pana-n ultima clipa la o trupa de hip hop (de talia Cypress Hill sau Wu Tang sau undeva p-acolo) sa fie confirmata la B`estfest, dar si Looptroop suna bine
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

sper sa nu mai anunte nimic. e mai bine
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Bazooka Joe wrote:
Erau prin turneu Kanye, 50, , Lil Wayne ... lumea se astepta la asa ceva...
Wtf .... astea sant nume la care se astepta lumea???? Care lume frate ?? Astia ca tine ???

Mai bine ma duc la 3 concerte Loop decat la astia ... Chestie de gust ... ma rog ...

A zis unu paici ca Loop canta drum si acu vai doamne ce ofensati santem cand spune careva ca Looptroop canta hip hop ! Da prietene canta hip hop ... si suna mai bine acum decat inainte ...

S-a vazut cand a fost Wu tang cati ati venit la concert ... ati rupt gura targului ! E normal sa nu mai aduca varfuri ...
Suzy

Post by Suzy »

de cand canta looptroop hip hop frate? :roll: fac dnb ma..ce dracu :roll:

Koma
Sinistro™

Post by Koma »

hai mai lasati caterincile si glumele subtile de care nu se prind toti si incep discutii d'ampulea si stati pe subiect > bestfest 09
bizzy_b wrote: S-a vazut cand a fost Wu tang si Cypress Hill cati ati venit la concert ... ati rupt gura targului ! E normal sa nu mai aduca varfuri ...
cam asta e treaba.

nu stiu daca mai sunt artisti care in romania iti aduc peste 6000 de oameni in afara de eminem si poate jay z. si asta cu promovare masiva
Last edited by Koma on Tue Mar 31, 2009 8:01 pm, edited 1 time in total.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

bizzy_b wrote:
Bazooka Joe wrote:
Erau prin turneu Kanye, 50, , Lil Wayne ... lumea se astepta la asa ceva...
Wtf .... astea sant nume la care se astepta lumea???? Care lume frate ?? Astia ca tine ???

Mai bine ma duc la 3 concerte Loop decat la astia ... Chestie de gust ... ma rog ...

A zis unu paici ca Loop canta drum si acu vai doamne ce ofensati santem cand spune careva ca Looptroop canta hip hop ! Da prietene canta hip hop ... si suna mai bine acum decat inainte ...

S-a vazut cand a fost Wu tang cati ati venit la concert ... ati rupt gura targului ! E normal sa nu mai aduca varfuri ...

lumea care traieste din ceva mai mult decat alocatia pe luna
muie copos
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

unii nici p'aia nu o mai au :(
adapter
moderator astea

Post by adapter »

sa vina mr vain
Werther
Sturm und Drang