Bangeru fara Sample-uri
Sunteti cretini..................da DE-A DREPTU cretini !!!!!!!!!!!!!!.
Banger fara sample-uri ar insemna sa inregistrati instrumente in studio.....repet..Cretinilor.
Nu pot sa cred cum o ardetzi........faceti frate beaturi..concursuri..da nu va mai inventati probleme care in tarile civilizate nu exista...numa romanu e suficient de bou...incat sa creada ca in muzica ELECTRONICA..da electronica...CRETINILOR ...chiar are vreo importanta sau vALOARE..daca faci cu sample-uri din alte piese sau cu SAMPLE-uri la PACHET. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Cretinilor
Banger fara sample-uri ar insemna sa inregistrati instrumente in studio.....repet..Cretinilor.
Nu pot sa cred cum o ardetzi........faceti frate beaturi..concursuri..da nu va mai inventati probleme care in tarile civilizate nu exista...numa romanu e suficient de bou...incat sa creada ca in muzica ELECTRONICA..da electronica...CRETINILOR ...chiar are vreo importanta sau vALOARE..daca faci cu sample-uri din alte piese sau cu SAMPLE-uri la PACHET. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Cretinilor
- Kaen Shine
- Shiftee
oh lord, au vorbit zeii! step aside mortals.
amice, vezi-ti de treburile tale profesioniste..aici e concurs 4 fun intre amatori. daca mai ai ceva problemerezolva-ti-le singur la baie din incheietura. La urmatorul concurs va fi regula nu mai mult de 8 canale in mixer. Sper sa nu te sinucizi intr-o piata publica.
amice, vezi-ti de treburile tale profesioniste..aici e concurs 4 fun intre amatori. daca mai ai ceva problemerezolva-ti-le singur la baie din incheietura. La urmatorul concurs va fi regula nu mai mult de 8 canale in mixer. Sper sa nu te sinucizi intr-o piata publica.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Waspy a pus punctul pe cre. 
Sunt de acord cu ce zici doar ca nu trebuie sa fii asa agresiv, cred ca se vroia un concurs in care sa nu se foloseasca "samples" la modul... sa nu se ia armonia intreaga. Important era sa fie puse chestii midi pe note chiar daca notele alea sunt defapt one shot`uri inregistrate. Dets ol.
Adica asta am inteles eu cel putin.

Sunt de acord cu ce zici doar ca nu trebuie sa fii asa agresiv, cred ca se vroia un concurs in care sa nu se foloseasca "samples" la modul... sa nu se ia armonia intreaga. Important era sa fie puse chestii midi pe note chiar daca notele alea sunt defapt one shot`uri inregistrate. Dets ol.
Adica asta am inteles eu cel putin.
Dar poate nu-l stiati pe Waspy versiunea 8.0 - a aparut la Urban Groove , cautati-l pe YouTube sa vedeti cum baga , nu fiti cretini. Ca poate nu stiati ce inseamna FREESTYLE - CRETIIINILOOOOOR! Sunteti cretini
PS: Sa moara mama lu Jules Verne de cretini ce sunteti!
Cretinoizilor
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ! !
PS: Sa moara mama lu Jules Verne de cretini ce sunteti!
Cretinoizilor
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ! !
- Mef
- spre 5000 de posturi, e ok
bullshitWaspy8.0 wrote:Banger fara sample-uri ar insemna sa inregistrati instrumente in studio.....repet..Cretinilor

daca ai ureche, imaginatie, cateva vst-uri bune si o clapa buna, e mai mult decat suficient sa faci un banger
crede-ma ca daca asculti un instr facut pe vst si suna bine fara ca tu sa stii cum e facut , sigur o sa zici ca suna meserias.
Sa stii ca nu conteaza cum faci instrumentalu atata timp cat rezultatul e pe masura

numai bine!