Veritas - Adevarul exponential EP download

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Mertz1.
a.k.a. MeRmE

Post by Mertz1. »

veritas nu se simte,se asculta! frustratilor..
zoonoua
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

Xpl wrote:sa'mi bag p*** cat am ras :))))

Nume copiat nu e.. dar inspirat? CLAR !! Sunt curios, ca tot ziceati pe aici ca e peste multe chestii ce apar mai nou(lucru care'l spun mai toti padawanii din ziua de azi).. dati'mi exemple de chestii care's inferioare materialului asta.
iti dau un singur exemplu care e in voga acum: Cheya.
relaxxatu
fratele meu tu esti baiat

Post by relaxxatu »

sincer cand am vazut topicul credeam ca a plecat un membru din Veritasaga, intradevar nu a fost bine inspirat numele, daca era o chestie de publicitate avea alt efect.... si eu aveam o trupa la bloc PERSONAL HIP-HOP, le spuneam ca exista PERSONAL.... dar ei erau si HIP-HOP...

o sa ascult acasa piesele sa imi dau cu parerea ca nu am casti la servici.
http://lararararara.mybrute.com unde scrie TAPE HERE tasteaza un nume apoi apasa VALIDATE pt o lupta cu bruta mea ;)
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

cheya nu e in voga....se vorbeste mult..pentru ca se astepta mult mai mult de la ei...dar daca urmaresti topicul lor ai sa vezi ca parerile publicului nu sunt deloc bune ...asa ca exemplul nu e tocmai bun
plus ca au sound mult mai bun...suna mai bine..mai ales productia...atat beaturile cat si mix/master
peepee in ya girl's eyebrow
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Veritabilii ... ar suna mai ok .. sau Adevaratii , Realii , Cei TRU , Thru Da Tru ...mantan diu ce glume am
Peekaboo
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Peekaboo »

Sa va impartasesc parerea mea...

1. Prima piesa o stiam de pe MySpace-ul lui InfiniteSkillz si mi se pare foarte ok.

2.A2a piesa...exista un anume Releveu acolo...am ascultat odata ceva gen "6ani" a lui, inregistrata f prost, dar versurile foarte bune si chiar mi-a placut.

Instrumentalele sunt f ok.

Asta e o parere :D

P.S. faza cu numele e "varza"...v-ati gasit. numele e problema? :roll:
Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
i.unltd
dimineata verific forumu

Post by i.unltd »

cedry2k are texte exclusiv cu p.izde sexy, ca doar e flexibil in stil si lexic, nu?
pe intelesul tau, vorbeam de y2k
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

sa stii ca releveu nu e deloc rau, e printra aia 1% de pe myband care chiar au habar cat de cat de ce fac.
Zack
tanar

Post by Zack »

Criticii adopta o pozitie severa.. va suna cunoscut?
Daca da atunci intelegeti mesajul.
Asocierea numelui cu Veritasaga este o aberatie. Probabil numele Veritas este inregistrat pe la osim dar nu cred ca numele era important in toata povestea asta.
Piesele nu au mesaj?? Pai mai baieti eu cred ca sunt cel putin 3 piese care au un mesaj bine conturat (120, Capitala si Sistem social), daca voi nu l-ati perceput e problema voastra.
Nu vreau sa ma apuc sa dau nume de mc deja "mari" care chiar nu au nici un mesaj pe piese.
Ca n-am avut piese despre iarba, femei, alcool sau de dragoste asa cum va place voua, sau unora sincer va inteleg frustrarea :D . Pe urmatorul am sa va exemplificam cum sta treaba cu sistemul solar, constelatiile si gaurile negre sub numele probabil de ctc2 poate atunci veti avea intradevar de ce sa va legati de nume.

Iar voi astia care aveti in cap doar versuri de la nimeni altu pot sa va intreb cati dintre voi aveti albumul in original?
Veritas
Zack
tanar

Post by Zack »

Si cum era sa uit....
stimate moderator dino, cand ne vom intalni prin cartier am sa iti fac cadou albumul cu tot cu autograf . :lol:

Bafta
Veritas
Nash
serios, sunt ok

Post by Nash »

Sa nu-l bati pe Dino , te rog
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Zack wrote:Ca n-am avut piese despre iarba, femei, alcool sau de dragoste asa cum va place voua, sau unora sincer va inteleg frustrarea :D .

haha. de'alungul anilor pe forum am tot auzit asta.in alte forme bineinteles. pe vremuri trupele criticate o ardeau la modul " hai fratee, sa cantam doar despre saracie, battleuri cu adversari imaginari nu merge. mai cantam si despre pizde, iarba, dragoste etc "

acum vad ca e total invers
Zack
tanar

Post by Zack »

Nu bat pe nimeni, am pomenit eu ceva de bataie?
Interpretarile de genul cred ca nu isi au rostul dar daca esti atat de incuiat in cutia ta chibrituri printre care esti singurul care ai fost ars, atunci inteleg.
Veritas
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

ce aiurea o arzi...in primul rand ca faci atacuri din astea....si in al doilea rand ca o faci degeaba..din simplul motiv ca n-ai simtit sarcasmul din postul lui...
nu te ajuta nici sa castigi simpatia nimenui facand asta sinici nu-ti imbunatateste muzica
peepee in ya girl's eyebrow
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

Zack my friend eu te cred ca esti entuziasmat si ca in opinia ta ai scos ceva super smecher dar ce ai tu acolo no sa rupa niciodata!!! din texte mi-au placut doar 40% din care 20% sunt ale invitatilor la instrumentale mi-au placut 2 si la interpretare nimic doar releveu si cu infinite atat. Nu zice nimeni nimic de rau din invidie e doar realitatea si pana la urma ce e de invidiat ??????? Ai vreut pareri despre material le-ai avut...
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Post Reply