[Chestionar] Ai face un feat. cu un manelist?

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Ai face un feat. cu un manelist?

No FUCKING way
25
43%
Da, pentru expunere
2
3%
Da, pentru minim 1000 EU
11
19%
Da, ascult si manele, care e problema?
20
34%

Total votes: 58

DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ce troll e kenshin . . .
Image
^h8-
serios, sunt ok

Post by ^h8- »

ziceti, ma, toti "da" sa ne explice ca nu-i ok. nu-i raspundeti apoi ca ne zice ca-i doar un topic pe internet. dar in engleza.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Kenshin

mai iesi pe afara :butch2:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

kenshine,dau un exemplu. daca mama ta ar fi pe moarte si ar avea nevoie de 50 000 de euro ca sa i se faca un transplant de maduva si s-ar ivi unul ca salam sau ca sandu ciorba sa-ti dea banii in schimbul unui featuring,ai accepta ?
eu unul doar asa as accepta treaba asta. intr-o situatie limita de viata si de moarte.
in rest,nu am nimic cu manelele,nu am nimic cu asa-zisii manelisti. bineinteles,nu-i suport pe cei cu IQ deosebit de scazut care sunt complet retardati,dar in rest,respect gusturile si placerile celorlalti. Am crescut intr-un cartier de manelisti,am fost intr-o gradinita unde prin '92-'93 umblau satre de tigani cu viori si contrabasuri care cantau lautaresti la colt de strada in perioada aia. Am in bloc un lautar super respectuos si curat,care e de 1000 de ori mai de inteles decat toti taranii care au restante cu zecile de milioane la intretinere si care prin '84 si-au lasat opincile la bariera bucurestiului si s-au facut domni de bucuresti.
daca un ascultator de manele e omenos cu tine,din respect pentru omenia de care da dovada nu ma pot transforma-n birjar sa-i dau cu cravasa peste spate si sa-i zic hais sau cea.
Sunt nuante si nuante,Kenshine. Totul e relativ si tu sti asta,dar nu vrei sa accepti adevarul. Tu dai dovada de o judecata super subiectiva si favorabila doar tie. Aici nu e in regula ce faci tu. Tu ridici altora mingea la fileu,chibit numindu-te,dar tot tu intervii atunci cand altii nu joaca dupa regulile tale.
Adica ce vrei sa-ti demonstrezi ? Vrei sa ajungi de la servici seara si sa spui,da domneeeeeee....inca o victorie pentru smecherul de mine,mi-am demonstrat superioritatea pe forumul hades,acolo unde nici o musculita nu ramane nevazuta si necomentata. Reparimea din romania e praf,dom'le. E manelizata. Mai bine n-ar mai asculta rap.
NU prietene,reparimea de la noi s-a adaptat foarte bine mediului inconjurator din aceasta tara. Asa cum reparii din USA mai asculta si cate un country cand trec pe la ferma lu' bunicu din Kansas,asa si reparii nostri mai asculta cate o manea sau cate o populara atunci cand se duc la mamaia la tara sau la prietenul manelist din copilarie si dau pe gat o dusca de horinca.
E ok treaba doar ca tu nu vrei sa accepti niste lucruri clare care se intampla oriunde in lume. E ok,inteleg ca USA da tonul,asa e,dar pana ajunge tonul ala si-n Europa,ca sa nu mai zic de Asia sau alte continente,se mai modifica putin si se adapteaza specificitatii fiecarei tari in parte. Asta e adevarul pe care nu vrei tu sa-l accepti si nici n-o sa-l accepti vreodata.
Dai dovada de o frustrare fara granite si vei da dovada in continuare comportandu-te la modul asta.
Iti doresc succes maxim in experimentele astea pe care le faci tu :!:
Viața e complexă și are multe aspecte.
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

of ba maloneee.....
Rat
adevarat sa mor de nu

Post by Rat »

Da, ascult si manele, care e problema?
baietii mei asculta doar black-metal si manele 8)
Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

M-am razgandit.... as face un 2xLP cu Babi Minune
Real
rapperu vostru preferat

Post by Real »

Orice feat cu Adrian copilul de aur ar rupe topurile, daca nu prin vibratia armonioasa a sunetelor, macar prin contrast. El 1,50, iar colegul.. hai 1,70
Nu uita, viata asta e despre tine, nu despre altii.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Mallone wrote:NU prietene,reparimea de la noi s-a adaptat foarte bine mediului inconjurator din aceasta tara. Asa cum reparii din USA mai asculta si cate un country cand trec pe la ferma lu' bunicu din Kansas,asa si reparii nostri mai asculta cate o manea sau cate o populara atunci cand se duc la mamaia la tara sau la prietenul manelist din copilarie si dau pe gat o dusca de horinca
ba, ziceti voi ce vreti de mallone, dar omu a sintetizat miscarea hiphop in cateva randuri cum putini au sinceritatea s-o faca. big up mallone.

dmx, aseara am picat cu temperatura de la toata energia pozitiva ce-a generat-o topicul asta :lol: asta nu schimba cu nimic faptul ca e usor aiurea sa-mi zica sa ies pe afara virginei cu durag pentru care forumul = viata. las ca intrati voi in campu muncii si vedeti despre ce vorbesc..poate.

dar ca sa revenim: toata lumea de acord cu ce zice mallone mai sus?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
adapter
moderator astea

Post by adapter »

kenshine, nu te mai haleste nimeni. retrage-te cat mai poti :)) baga-ti un batz in cur si da-i cu mersu' piticului d'aici. :))
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

asta si era ideea, sa fiu popular pe forumu pizdii :roll:
adevaru e ca doare sa trebuiasca sa recunosti fata de tine insuti ca asculti aceeasi muzica de cacat ca si cocalarul gigolo latino 600 euro de deasupra, ha, adaptere? :)
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Kenshin wrote: toata lumea de acord cu ce zice mallone mai sus?
e greu varule tinand cont ca nimeni nu mai citeste ce scrie el...mai scurt mallone mai scurt:))))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Kenshin wrote:asta si era ideea, sa fiu popular pe forumu pizdii :roll:
adevaru e ca doare sa trebuiasca sa recunosti fata de tine insuti ca asculti aceeasi muzica de c**** ca si cocalarul gigolo latino 600 euro de deasupra, ha, adaptere? :)
ma kenshine, nu stiu ce-i cu tine, sa mor.
citesc consternat de cateva zile ce scrii pe-aici, initial rad, zic "haha, caterinca", apoi usor usor realizez ca tu esti chiar serios :lol:
iti zic super sincer, parca esti posedat de un copil de 14 ani care abia a descoperit hip-hopu super mothafucking raw, conscious si o arzi cu "muie ba bulangiilor care nu o ardeti real mothafucking niggaz"

stai linistit, ca integritatea muzicala majoritatii de-aici nu se zdruncina daca se face o caterinca dusa la extrem pe seama celui mai tare manelist, sau daca ne place bregovic (care btw, si mie mi se pare f tare :lol: )

tind sa am un post cam cat al lui mallone, deci pun stop deocamdata

in concluzie, da, e doar internet, e un forum "al pizdii", dar tot tu pari sa te aprinzi primu :) si nu mi se pare doar mie din ce am vazut.
Kenshin wrote:adevaru e ca doare sa trebuiasca sa recunosti fata de tine insuti ca asculti aceeasi muzica de c**** ca si cocalarul gigolo latino 600 euro de deasupra, ha, adaptere? :)
despre asta ziceam, daca nu te cunosteam, sa mor daca iti dadeam mai mult de 15 ani.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Koma, tu asculti manele? Y/N
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

l-ar ucide sunrah
Locked