daca nu asculta manelele care ii plac ei . . .Stefan P wrote:l-ar ucide sunrah
[Chestionar] Ai face un feat. cu un manelist?
Moderator: .etalosed
ma, tu nu esti sanatos?Kenshin wrote:Koma, tu asculti manele? Y/N

tu chiar vezi totul in alb si negru? nuantele alea de griuri nu exista?
ce inseamna pentru tine "ASCULTI MANELE, YES OR NO?"
daca stau sa urmaresc ultimele aparitii, daca sunt la curent cu topu? daca am pe telefon?

DACA AM ASCULTAT VREODATA? da, normal. nici eu nu sunt genu care fuge ca disperatu cand aude manele, pentru e putin penibil. faceam asta printr-a 9-a, in a 11-a cand eram suparat foc pe rimaru

dar frateee, asta era acum 8-9 ani, lasonsloboz

nici eu, nici aia 99% nu se identifica cu "gigolo italiano 600$" de care tot pomenesti.
imi dai impresia doar ca lumea e mai stresata in tg mures decat e in bucuresti si ai uitat gustul hazului de necaz sau al sarcasmului.
keep it rugged'n raw nigga, ce sa zic

saalam, regheton

- Kaen Shine
- Shiftee
Rectific. Cate manele ai pe hdd in momentul asta? Sau pe player. E o curiozitate, atata tot
E al dracu de greu sa emulezi atitudine prin niste cuvinte pe net. Adica acuma sunt constient recitind ca ar iesi ca rup totu pe aici
cand de fapt stau sub plapuma si bag theraflu si stranut din minut in minut.

E al dracu de greu sa emulezi atitudine prin niste cuvinte pe net. Adica acuma sunt constient recitind ca ar iesi ca rup totu pe aici

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
meaama.
nu trage dom semaca, nu am asa ceva pe hdd, poti sta linisitit, suntem toti repari reali aici, cativa sunt deghizati in dnb-isti, cativa in rocheri, unul in manelist (you got it, dino)
uite-mi pagina http://www.last.fm/user/Komasinistro (cand mai bag o manea la suparare asa inchid pluginu)
ai mai spus-o p'asta cu emulatul tonului pe internet, dar tot tu o arzi dezamagit ca era mai bine pe urbanrecords
(unde btw, nu stii tu multe dedesubturi despre multi de-acolo
)
astept chestionarul cu:
asculti rap sau hip hop? Y/N
o sa ai manele la nunta? Y/N
porti pantaloni largi? Y/N
ai sapca intoarsa? Y/N
RANS sau CARTELU?
nu trage dom semaca, nu am asa ceva pe hdd, poti sta linisitit, suntem toti repari reali aici, cativa sunt deghizati in dnb-isti, cativa in rocheri, unul in manelist (you got it, dino)
uite-mi pagina http://www.last.fm/user/Komasinistro (cand mai bag o manea la suparare asa inchid pluginu)
ai mai spus-o p'asta cu emulatul tonului pe internet, dar tot tu o arzi dezamagit ca era mai bine pe urbanrecords

(unde btw, nu stii tu multe dedesubturi despre multi de-acolo

astept chestionarul cu:
ai sapca intoarsa? Y/N
RANS sau CARTELU?
Last edited by Koma on Fri Apr 17, 2009 1:40 pm, edited 1 time in total.
unii ziceau ca as fi chiar gabor sub acoperire... cu gentuta la mine tot timpul cu aparatul foto si cu camera video pe la concerte, vanand drogatii . . .Koma wrote:meaama.

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba eu as face, dar imi iau ban in plm.Koma wrote:astept chestionarul cu:
ai sapca intoarsa? Y/N
RANS sau CARTELU?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
ba, da acuma lasand manelismul un pic la o parte, eu nu inteleg, chiar nu inteleg atitudini de genul "las-o ba ca exagerezi". nu stiu daca o ardeti careva pe forumuri de afara, dar in general NU sunt chestii gen "mama ce tare e X" "da, da". exista pana si asa-zisi _animatori_ care resusciteaza spiritele facand topicuri controversate.. discutii in contradictoriu... atitudinea in general pe aicea e hai sa ne fim toti prieteni ca ori ne stim personal ori s-ar putea candva. booooooring! eu pierd vremea pe forum in general de la lucru, nu va stiu, nici nu vreau sa va stiu pe majoritatea personal
mi se pare ca voi restul (va stiti voi care) luati discutiile de pe forum mult prea in serios.
Si revenind la manele, eu sunt mereu si probabil o sa fiu asa cum ziceai tu ca ai fost in a unspea, koma.. adica nu suport sub nicio forma, nu am fost in viata mea la un chef cu manele si nici n-o sa merg, nu merg in cluburi decat la concerte, in discoteca cred ca am mers de 5 ori in toata viata, si atunci din diverse motive care n-aveau nicio treaba cu distractia in club. Poti sa zici ca e atitudine de cinspe ani, eu zic ca e atitudine radicala, si mie unuia mi-e benefica. Cat despre Mures, se pot zice multe, dar ca esti asaltat de manele peste tot, ca in vestul si sudul Romaniei, NU. Cam acolo te duce toleranta fata de jeg... deci astia care ati votat oricare din variantele "da" de sus, n-aveti niciun drept sa va plangeti de ce numiti voi ciori, tiganizare, etc.

Si revenind la manele, eu sunt mereu si probabil o sa fiu asa cum ziceai tu ca ai fost in a unspea, koma.. adica nu suport sub nicio forma, nu am fost in viata mea la un chef cu manele si nici n-o sa merg, nu merg in cluburi decat la concerte, in discoteca cred ca am mers de 5 ori in toata viata, si atunci din diverse motive care n-aveau nicio treaba cu distractia in club. Poti sa zici ca e atitudine de cinspe ani, eu zic ca e atitudine radicala, si mie unuia mi-e benefica. Cat despre Mures, se pot zice multe, dar ca esti asaltat de manele peste tot, ca in vestul si sudul Romaniei, NU. Cam acolo te duce toleranta fata de jeg... deci astia care ati votat oricare din variantele "da" de sus, n-aveti niciun drept sa va plangeti de ce numiti voi ciori, tiganizare, etc.
- Kaen Shine
- Shiftee
pluralul ala spune multe despre one's personality, maestreMeursault wrote:Kenshin wrote:eu sunt ala care iti da replica pana zici "gata frate" si renunti. se numeste "superior". obisnuieste-te cu asta.![]()
nu ma, se numeste "nu-suntem-curiosi-de-discutii-serioase-despre-manele-si-rapppp"

- Kaen Shine
- Shiftee
- Kaen Shine
- Shiftee
am atins coarda sensibila cu referintele geografice cumva? 
meursault, acum serios, as fi de acord daca "discutia" ar fi gen "yeaa rap booo manele" dar... nu e. Tu asculti manele, btw?

meursault, acum serios, as fi de acord daca "discutia" ar fi gen "yeaa rap booo manele" dar... nu e. Tu asculti manele, btw?
Last edited by Kaen Shine on Fri Apr 17, 2009 2:04 pm, edited 1 time in total.