Cred ca nu e buna frate... nexam randament , s-o fi slabit garnitura .. impingi prea mult ? Dureri de spate ceva?Kenshin wrote:Y de la Yea bwoi I last came 4 hrs ago, tu?Stefan P wrote:Kenshin... iti place p****? Y/N
[Chestionar] Ai face un feat. cu un manelist?
Moderator: .etalosed
- Kaen Shine
- Shiftee
Nah man, tot ce fac e sa ma intind pe spate, in timp ce tu depinzi de Altex pentru bonuri de masa eficient folosite pe unde trece tiruriliii
edit: ca sa revenim un pic ontopic, 42-17 = cati manelisti au votat pana acum pe threadul asta. Just a headsup
edit: ca sa revenim un pic ontopic, 42-17 = cati manelisti au votat pana acum pe threadul asta. Just a headsup
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
Romania se duce pulii de suflet. Aparent rafinatul domn Meursault tocmai v-a ilustrat cum si de ce via experienta personala. Chapeau, metre! Binenteles, unde totul e o alegorie, timisoreana e entertainmentul din viata romanului, baru' din zona televizorul/radioul/romania, si meursault..meursault.
thank u thank u

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
coae..manelele sunt ultima problema a romaniei in momentul de fata 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
intra in scena si tanarul scenester derutat, care nu realizeaza evident ca pestele de la cap se impute. mie imi place sa cred ca intre faptul ca nu tolerez muzica de prost gust si ridic de pe jos un gunoi sa-l pun la cos ca nu ma doare mana exista o oaresce legatura, oricare ar fi ea. Tu probabil nu. Think about it.Suzy wrote:coae..manelele sunt ultima problema a romaniei in momentul de fata
si evident mr. stefan P e omu simplu din fata tv-ului blocat pe procesul etapei care nu poate tine pas cu discutia si zice "da-i ba in pula mea", scuipa coaja de samantza si da pe taraf tv.
ba esti nebun? date-n logica ta, pui o actiune drept lege universala in viata mea?Kenshin wrote:Romania se duce pulii de suflet. Aparent rafinatul domn Meursault tocmai v-a ilustrat cum si de ce via experienta personala. Chapeau, metre! Binenteles, unde totul e o alegorie, timisoreana e entertainmentul din viata romanului, baru' din zona televizorul/radioul/romania, si meursault..meursault.thank u thank u
normal ca daca e sa beau o bere cu cineva din zona nu ma duc la 30min distanta si 2xpret doar sa scap de manele si sa-ti fac tie impresie de rafinat
- Kaen Shine
- Shiftee
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si cand mor am valoare, la sicriu fac buzunare, sa vada dusmanii bine ca-mi iau banii dupa mine 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
http://partyvan.info/wiki/Forum_Trolling
pentru un timp m-ai convins ca esti serios da' ce faci tu e trolling de manual
pentru un timp m-ai convins ca esti serios da' ce faci tu e trolling de manual