Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
vreau si eu va rog ( poate ma ajuta meursault ) cu o definitie concisa si clara a "trolling-ului"
nu sunt la curent cu toti termenii forumistici internationali. banuiesc ce ar fi, exclus o explicatie de genul "ce face kenshin de vreo saptmana pe forumu asta"
basically pissing people off ca sa studiezi reactiile.
LE dar asta nu inseamna ca asta fac eu. E foarte usor sa zici "troll" si sa pleci mai departe. Fact is, forumul asta e plin de manelisti virgini care poarta haine de rapperi si sunt mahalagii la inima. That's life, I guess.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
vreau si eu va rog ( poate ma ajuta meursault ) cu o definitie concisa si clara a "trolling-ului"
nu sunt la curent cu toti termenii forumistici internationali. banuiesc ce ar fi, exclus o explicatie de genul "ce face kenshin de vreo saptmana pe forumu asta"
merci.
trolling = sa-i momesti pe internauti in discutii aprinse care eventual sa duca la frustrari, injuraturi si RAAAAGE fara ca respectivii sa-si dea seama ca faci misto de ei si nu vorbesti serios
@suzy ok, tu esti doar virgin si confuz. vezi la sectiunea publicitate, poate gasesti un durag la promotie. si in pula mea cum pula mea vedeti cu paru ala in ochi?! Serios..n-am inteles niciodata. Daca vine stalp pe partea stanga ce faci?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Kenshin wrote:@suzy ok, tu esti doar virgin si confuz. vezi la sectiunea publicitate, poate gasesti un durag la promotie. si in p*** mea cum p*** mea vedeti cu paru ala in ochi?! Serios..n-am inteles niciodata. Daca vine stalp pe partea stanga ce faci?
uite Koma, asta e trolling, da' nereusit pentru ca Suzy n-o sa-l ia in serios
da pizdele apreciaza bretonul meu, mai ales in club cand stau in fata si imi fac poze aia de la tillate si dupa le pun pe myspace ca sa sufar ca merg la denebe in cloob. ba mi-am luat aseara cateva de la salam ca nu-mi mergea decat hub-ul de la retea. portugalia ftw
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."