Alexandrina Hristov
Moderator: .etalosed
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
hai frate..e geniala alexandrina..
clipul da, e un pic cam dubios asa.
clipul da, e un pic cam dubios asa.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, imi place foarte mult cum canta.DFB wrote:WTF? Ce Dzeu e genial la ea?Suzy wrote:hai frate..e geniala
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
dragilor NU este obligatoriu sa va placa Alexandrina Hristov, muzica ei sau videoclipul.
Apreciez totusi ca ptr cateva minute ati avut curiozitatea de a asculta& vedea clipul.
@ alka: chiar este asa. nu doar pare. in cazul in care nu stiati, Alexandrina are o fata in varsta de 10 ani. Copil pe care l-a crescut ajutata de mama ei. Asa ca poate de asta felul ei linistit & echilibrat. De fapt mai toti oamenii de felul asta NU sunt bucuresteni. Numai noi de aici din jungla asta urbana suntem mai rai decat fiarele.
imi place cum a iesit clipul. in sfarsit dupa 3 sau 4 ani de asteptari & all e pe piata albumul. acum si clipul. Frumos asa!
Apreciez totusi ca ptr cateva minute ati avut curiozitatea de a asculta& vedea clipul.
@ alka: chiar este asa. nu doar pare. in cazul in care nu stiati, Alexandrina are o fata in varsta de 10 ani. Copil pe care l-a crescut ajutata de mama ei. Asa ca poate de asta felul ei linistit & echilibrat. De fapt mai toti oamenii de felul asta NU sunt bucuresteni. Numai noi de aici din jungla asta urbana suntem mai rai decat fiarele.
imi place cum a iesit clipul. in sfarsit dupa 3 sau 4 ani de asteptari & all e pe piata albumul. acum si clipul. Frumos asa!

Last edited by Deena on Sun Apr 26, 2009 12:57 pm, edited 1 time in total.
- Chewbacca2
- hanzo
Naspa ba sa'mi bat copii. Nici de cutremur n'as asculta.
E shaica d'aia cu voce lalaita, vezi doamne ca are voce. Si cu ifose de 'high and mighty', aparent.
E shaica d'aia cu voce lalaita, vezi doamne ca are voce. Si cu ifose de 'high and mighty', aparent.
Last edited by Chewbacca2 on Sat Apr 25, 2009 11:44 pm, edited 1 time in total.