[DOWNLOAD ALBUM] reckaze - din lipsa de ocupatie (2009)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
cataconic
adevarat sa mor de nu

[DOWNLOAD ALBUM] reckaze - din lipsa de ocupatie (2009)

Post by cataconic »

Am deschis topic nou pentru asta, daca vreti inchideti-l pe cel cu promo-ul.

Cat despre album, e de debut, piesele difera calitativ, unele fiind mai recente si trase la un mic profesional, iar cele mai vechi sunt trase acasa.eu l-am pus si aici ca sa-l asculte cine vrea si sa-si dea cu parerea daca crede ca merita sau nu ascultat..plm, dati click pe poza pentru download, stiti voi;)..auditie placuta!

Image

Tracklist:

01. Intro
02. Invata sa traiesti
03. Alter-ego poetic
04. Rezumatul anului intai
05. Incendii verbale feat. biotic
06. Idei unanime feat. Larry
07. Noua dezordine mondiala feat. Larry & Elu
08. Catharsis feat. JuiCe & Alex
09. Nostalgic feat. Releveu
10. Din lipsa de ocupatie feat. Rappa
11. Outro
Last edited by cataconic on Thu Apr 30, 2009 6:22 pm, edited 3 times in total.
NskY
#

Post by NskY »

e ok dar ma asteptam la mai mult... macar partea de sound sa fi fost in regula.. adica sa aiba o uniformitate cumva piesele... unele se aud bine, altele mai putin bine... negativele sunt bune dar la sound sunt mai putin bune.

coperta fatza care arata bine nu are nici o treaba cu coperta spate care e si urata.. adica pe fatza e una si pe spate cu totul altceva.. :?
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

Theodore Hansson wrote:e ok dar ma asteptam la mai mult... macar partea de sound sa fi fost in regula.. adica sa aiba o uniformitate cumva piesele... unele se aud bine, altele mai putin bine... negativele sunt bune dar la sound sunt mai putin bune.

coperta fatza care arata bine nu are nici o treaba cu coperta spate care e si urata.. adica pe fatza e una si pe spate cu totul altceva.. :?
in legatura cu calitatea pieselor am anuntat, nu am vrut sa fac mai mult avand in vedere faptul ca e primul album si cateodata ma intreb daca merita sa investesc si ce nu am in pasiunea asta, adica bani.

cat despre coperti, amicul meu pictor si web designer care s-a ocupat de ele, a reprodus viziunea mea despre album filtrata prin viziunea lui..daca m-ai cunoaste ai observa simbolurile strecurate pe acolo, ma refer la coperta fata, numarul pieselor iara inseamna ceva pentru mine si tracklistul am vrut sa fie asezat pe un fond hipnotic care sa simbolizeze o un fel de introducere controlata in lumea mea..intelegi?nu stiu in ce masura mi-a reusit caci vad ca reactiile intarzaie sa apara si pana acum majoritatea nu au inteles sau au criticat copertile..plm

albumul asta imi marcheaza trecerea de la o faza la alta care se vrea superioara si sper sa revin peste ceva vreme cu ceva mai bun..pana atunci mai ascultati care vreti, criticati cum vreti, unele pareri cu siguranta vor conta pentru mine..pace!
NskY
#

Post by NskY »

tu stii ce ai vrut sa faci si ce ai reusit... tocmai pt ca e primul album, ar fi fost frumos sa`l faci ca la carte din toate punctele de vedere, parerea mea. alter-ego poetic mi`a placut cel mai mult.
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

Theodore Hansson wrote:tu stii ce ai vrut sa faci si ce ai reusit... tocmai pt ca e primul album, ar fi fost frumos sa`l faci ca la carte din toate punctele de vedere, parerea mea. alter-ego poetic mi`a placut cel mai mult.
eu nu lucrez dupa carte..in general fac ce simt desi poate nu-i asa frumos..oricum, multumesc de pareri si ma bucur ca ti-a placut ceva..bafta!
Red Scorpion
fratele meu tu esti baiat

Post by Red Scorpion »

e ok albumu dar nu rupe
sunt un om simplu
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

s-a cam invechit topicul, dar ar prinde bine mai multe pareri de orice gen:)
cazzi_tuoi
tanar

Post by cazzi_tuoi »

singura piesa care mi-a placut ...din lipsa de ocupatie...caterinca rau :lol:
cataconic
adevarat sa mor de nu

Re: [DOWNLOAD ALBUM] reckaze - din lipsa de ocupatie (2009)

Post by cataconic »

inca o piesa din ciclul vechi.check http://www.myspace.com/cataconic !

urmeaza un nou album cu biotic( http://www.myspace.com/emceebiotic ) si trupa propaganda( http://www.myspace.com/propagandappg ).

astept pareri sincere si constructive.pace!
helldogg
dimineata verific forumu

Post by helldogg »

l-am ascultat, e ok :D
cat despre coperta, imi place... numa ca aia din spate trebuia sa fie umpic mai... eleganta :)
zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

bun, tot asa
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

Image

ORASUL E ALBA IULIA!
Post Reply