Graal si Yeah Yeah Studio
Graal si Yeah Yeah Studio
In linkul urmator puteti vedea "Yeah Yeah Studio"in varianta 2.0.
Inginer de sunet/mix: Graal
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MSRTApPDQd4[/youtube]
Studio-ul este momentan in Hunedoara, insa cel mai probabil se va muta inspre sfarsitul anului 2009 in Timisoara.
In caz ca e cineva interesat de preturi/comenzi inregistrari sau productie sa imi dea mesaj privat sau sa scrie pe adresa de email :
[email protected]
Lista de echipament:
Monitoare nearfield: Roland DS-90A (Active)
Boxe: Genius (Pasive)
Casti: AKG K701, AKG K77, Sony MDR-V150, Panasonic RP HT711, JVC HA RX300.
Amp Casti: Behringer Miniamp 800
Interfata audio: Echo Audiofire 8
Microfoane: Rode K2, Rode M3, Shure Beta58A
Pop shield: Rode metallic, Rode Windscreen
Clapa: Akai Mpk 49
Cabluri: Mogami si Livewire
Stative: QuickLok, DsPro, etc.
SPL Meter: American Recorder.
Tratament acustic: DIY.
Laptop: Gateway P7811FX - Core 2 Duo P8400 @ 2.24 Ghz, 4 Gb DDR 3, GeForce 9800M GTS, DVDR, 1080p, 200Gb HDD 7200rpm + 320Gb Toshiba USB2.0 + 1 TB LaCie eSATA. + TI Firewire Express Card.
Inginer de sunet/mix: Graal
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MSRTApPDQd4[/youtube]
Studio-ul este momentan in Hunedoara, insa cel mai probabil se va muta inspre sfarsitul anului 2009 in Timisoara.
In caz ca e cineva interesat de preturi/comenzi inregistrari sau productie sa imi dea mesaj privat sau sa scrie pe adresa de email :
[email protected]
Lista de echipament:
Monitoare nearfield: Roland DS-90A (Active)
Boxe: Genius (Pasive)
Casti: AKG K701, AKG K77, Sony MDR-V150, Panasonic RP HT711, JVC HA RX300.
Amp Casti: Behringer Miniamp 800
Interfata audio: Echo Audiofire 8
Microfoane: Rode K2, Rode M3, Shure Beta58A
Pop shield: Rode metallic, Rode Windscreen
Clapa: Akai Mpk 49
Cabluri: Mogami si Livewire
Stative: QuickLok, DsPro, etc.
SPL Meter: American Recorder.
Tratament acustic: DIY.
Laptop: Gateway P7811FX - Core 2 Duo P8400 @ 2.24 Ghz, 4 Gb DDR 3, GeForce 9800M GTS, DVDR, 1080p, 200Gb HDD 7200rpm + 320Gb Toshiba USB2.0 + 1 TB LaCie eSATA. + TI Firewire Express Card.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- Megga Dillah
- tanar
Xpl wrote:e un home studio cel putin decent.. e ok . lipsa borcanului e un dezavantaj mare dar se poate scoate si asa un sunet bun. in plus nu v'ar strica un mixer si un amplificator de voce.
Nu am nevoie de borcan. Nu imi place sunetul oferit.
Mai multi oameni in domeniu din strainatate, nu recomanda folosirea unui "borcan" pentru sunetul de cutiutza care il da.
Pentru inregistrat voci e destul de bun setup-ul curent, insa voi avea si 3 panouri fono-absorbante, de genul celor de pe perete dispuse in spatele microfonului, pentru un sunet si mai "inchis".
Camera are un raspuns in frecventa destul de bun acum, este tratata acustic minimizand flutter echoes si standing waves.
(Nu am folosit burete, daca la asta te referi, deoarece este cu mult inferior panourilor folosite de mine, buretele absorbind doar medii-inalte, iar panourile absorb broadband adica si joase)
Mixer(analog) mi-ar fi inutil (decat un Neve, SSL, API - acestea depasind cifra de 50.000$).
Ce mi-ar trebui mie ar fi un DAW controller, dar pana atunci ma descurc lejer cu mouse-ul si faderele, knobs-urile si butoanele de pe mpk.
Preamp-ul il voi avea in 2-3 saptamani: o clona de Neve 1073 (preamp legendar, folosit pe nenumarate discuri de renume). Momentan folosesc preamp-urile din Audiofire, care sunt destul de bune si transparente.
Noroc si merci de aprecieri!
Aia e munca lu' frate-miu, pe vremea cand avea studioul foto aicisangomma wrote:pai si nu vin io la hunedoara sa facem un hit)bv ma...atat ca nu-mi place albastru ala de la lavabila

Watavu: Nu am momentan myspace, mi l-am pierdut pe cel vechi, in curand o sa iasa niste piese produse de mine si cel mai probabil vor fi la promovare/dl aici pe hades.
Pace.
ok ...sper sa nu faci jafuri cu sampleuri:) ...Graal wrote:Aia e munca lu' frate-miu, pe vremea cand avea studioul foto aicisangomma wrote:pai si nu vin io la hunedoara sa facem un hit)bv ma...atat ca nu-mi place albastru ala de la lavabila
).
Watavu: Nu am momentan myspace, mi l-am pierdut pe cel vechi, in curand o sa iasa niste piese produse de mine si cel mai probabil vor fi la promovare/dl aici pe hades.
Pace.