Graal si Yeah Yeah Studio
- Hazard
- fratele meu tu esti baiat
Poate daca ai mancat de pe jos si ai dormit in gara, fii serios man, in cat timp ai strans tu 18000 RON? Sau te-ai bagat la vreun creditGraal wrote:Te inseli. E totul cumparat si facut din banii munciti de mine.Contele wrote:Are tactu bani
Iubire pentru muzica, ambitie si pasiune!
Noroc!
nu mai am semnatura
Vorbesc serios, i-am muncit cu manutzele mele, nimic din ce am pentru audio nu este cumparat de altcineva decat de mine.Hazard wrote:Dar de ce crezi ca ma intereseaza asta? Intrebarea era pentru Graal
Am lucrat pe mai multi bani decat romanul de rand, dar si treaba a fost pe masura.

Cum altii fac rost de bani sa isi cumpere o masina de 4-5000 de euro, asa mi-am luat si eu ceea ce ma atrage cu adevarat.
Plus, la vara ma casatoresc, iar majoritatea banilor si acolo tot din munca mea sunt. (Am 22 de ani)
ASTA AR FI SFATUL MEU PENTRU TOATA LUMEA: Daca spui ca iti place sau iubesti ceva, incearca pe cat posibil sa iti intrepti intreaga atentie spre acel ceva si sa depui pasiune, efort si nu te zgarci la bani, asa vei avea ceva de calitate.
AKA: Cumparati instrumentale, ore de studio, ganditi bine piesele inainte sa ajungeti la faza de inregistrare, platiti mix si master bun, investiti in imagine(coperti, poze, pagini web) daca doriti sa aveti muzica de calitate si sa fiti apreciati ca artisti.
Asta e GENERAL VALABIL, nu doar pentru ca am eu acum studio si sunt producator.
Sunt destui producatori buni, studiouri decente, fotografi, webdesigneri, etc, doar trebuie sa trageti banii dintr-o parte si sa ii puneti aici, daca iubiti cu adevarat ceea ce faceti!!!
(PS: Comoditatea nu e o boala!)
PACE si mult succes tuturor!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Merci Bro.
Pai la productie intre 10-50 de euro (pentru artistii care nu sunt semnati la un label mai maricel asa). (cele de 40-50 sunt in principiu cele fara sample)
Inregistrare voci/instrument***: 10 euro/ora. (minim 2 ore)
Mix (eventual si master): 20 de euro/piesa, 15 euro cand e vorba de album.
Pentru inregistrare, nu e batut in cuie acel pret, poate fi mai mic, gen pana la 25 lei pe ora, in cazul in care se negociaza mai multe ore.
***In spatele microfonului, vor fi 3 panouri fono absorbante, pentru a opri si mai mult reflexiile din camera, deci captura sunetului va fi optima.
Pai la productie intre 10-50 de euro (pentru artistii care nu sunt semnati la un label mai maricel asa). (cele de 40-50 sunt in principiu cele fara sample)
Inregistrare voci/instrument***: 10 euro/ora. (minim 2 ore)
Mix (eventual si master): 20 de euro/piesa, 15 euro cand e vorba de album.
Pentru inregistrare, nu e batut in cuie acel pret, poate fi mai mic, gen pana la 25 lei pe ora, in cazul in care se negociaza mai multe ore.
***In spatele microfonului, vor fi 3 panouri fono absorbante, pentru a opri si mai mult reflexiile din camera, deci captura sunetului va fi optima.
Numai sa ti cont si de cat mai doresti sa iti folosesti urechile la performantele optime. Volumul mare dauneaza auzului, mare grija!unu' wrote:frumos ce ai acolo..cred ca as bubui tot blocu zi de zi daca as avea asa ceva acasa
.casa de piatra ..si sanatate...
Pace si succes man!
Hazard:Hazard wrote:Poate daca ai mancat de pe jos si ai dormit in gara, fii serios man, in cat timp ai strans tu 18000 RON? Sau te-ai bagat la vreun creditGraal wrote:Te inseli. E totul cumparat si facut din banii munciti de mine.Contele wrote:Are tactu bani
Iubire pentru muzica, ambitie si pasiune!
Noroc!
http://www.librarie.net/carti/5213/Tata ... Ti&nia=553
acum treci la colt... revino dupa ce citesti cartea...
Graal: palat de marmura si mult succes in indeplinirea viselor pe care le ai!