BUSTA RHYMES @ BAMBOO MAMAIA - 1 MAI
Moderators: .etalosed, greuceanu
Parca si vizualizez toti coca si pitzi cu Christalu' intr-o mana si cu cealalta sus pentru miscare
L-am pus pe Paul sa le faca poze, ma suna din 5 in 5 minute uimit de ce ii era dat sa vada pe acolo
Oricum, stiam ca omu' e foarte smecher live si se completeaza foarte bine cu Spliff Star, dovada ca a reusit sa miste si astfel de public. Probabil organizatorii habar n-aveau cine e Roc Raida, din moment ce nici nu l-au trecut pe afis si abia ieri s-a auzit ca el o sa fie Dj-ul

Oricum, stiam ca omu' e foarte smecher live si se completeaza foarte bine cu Spliff Star, dovada ca a reusit sa miste si astfel de public. Probabil organizatorii habar n-aveau cine e Roc Raida, din moment ce nici nu l-au trecut pe afis si abia ieri s-a auzit ca el o sa fie Dj-ul

- Chill Will
- the funky man
a bagat break ya neck? as fi dat ceva sa fiu de fatza, sa vad toate pitzipoancele alea pe acolo si pe busta zicand "break ya fucking neck bitches" 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
pai Moga nu intra pe forum, deci da 
e: www.youtube.com/profile?user=vanillagxg&view=videos (nu'i al meu)

e: www.youtube.com/profile?user=vanillagxg&view=videos (nu'i al meu)

Pana sa bage Roc Raida ceva muzica eram ferm convinsa ca oamenii aia nu stiu sa se distreze. Chiar si pe houserelile lor tot stateau pur si simplu, pe foarte putini i-am vazut bataindu-se. In schimb cand s-a schimbat genul muzical a inceput lumea sa se dezmorteasca si sa danseze.iLL:WiLL wrote:la 3:30 asa a inceput, da...
a fost smecher omul. mare energie in el... atat de mare incat a facut publicul bamboo sa tipe cu mana pe sus. + Roc Raida care a bagat niste muzica inainte si juggling la sfarsit.
twas nice overall
A fost foarte misto desi as fi preferat ca publicul sa fie cel pe care-l stiu si vad in mod normal la evenimentele de gen.
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
ce pula mea public n-a avut ma ca a sculat toti batranii aia
beleaua a fost ca shou a fost pe cat de tare pe atata de scurt. si gagica lu guesswho e ok.
is it past you bedtime romania?
beleaua a fost ca shou a fost pe cat de tare pe atata de scurt. si gagica lu guesswho e ok.
is it past you bedtime romania?
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.