Vineri 13 - Vino (CLIP NOU)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
O-Stil
fratele meu tu esti baiat

Vineri 13 - Vino (CLIP NOU)

Post by O-Stil »

Primul clip ce promoveaza noul album "Dependenti" semnat Vineri 13.

Il puteti viziona pe site-ul www.amfm.ro si pe

http://www.youtube.com/watch?v=lwigpw0vHoo

Vizionare placuta!

Asteptam pareri!

L.E. Si inca un link cu informatii despre clip: http://hiphopkulture.ro/stiri/stiredetalii.php?id=868
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
O-Stil

Post by O-Stil »

Astazi se lanseaza albumul Vineri 13 - Dependenti in pre-comanda!Pretul unui album este de 20 de RON + taxe postale.

Cei care comanda albumul in perioada 1 mai - 1 iunie 2009 vor primi cd-ul cu autograf!

Albumul poate fi comandat de pe site-ul www.amfm.ro
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

:arrow: Promovare / Download
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
O-Stil

Post by O-Stil »

O trupa cu 2 albume pe piata,2 clipuri la tv,11 ani de activitate in hip-hop-ul romanesc etc. etc., nu cred ca are ce cauta la promovare/download.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

azi am auzit de ei.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Piesa e ok , clipul nu imi place , topicul ar trebui pus la promovare
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

O-Stil wrote:O trupa cu 2 albume pe piata,2 clipuri la tv,11 ani de activitate in hip-hop-ul romanesc etc. etc., nu cred ca are ce cauta la promovare/download.

ah, cantati rep?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
O-Stil

Post by O-Stil »

Nu cant eu! Cateva informatii despre Vineri 13 pt. cei care nu stiu:

Membrii Proiectului : Ionut "Jonny" Murariu , Manuel "DilyManu" Nastase , Bogdan "Tommy" Toma , Dan "Dahey" Apetroaie Membrii Activi : Tommy , Dahey. Alte persoane care ajuta sau au ajutat acest proiect : Mike , Lee Vun , Kretz , Bastian , Vali Culisniuc , Paul Barzu , Cristi Ionescu , Gabi Jugaru , Adi Voinea , Florin Daminescu , Marius Voicescu. Succese tuturor (cu cit mai multa muzica cu atat mai bine) v13 ;)

Vineri13 nu are colegi in showbizz-ul Romanesc ci doar prieteni . Muzica nu e o meserie pt noi e doar un hobby. Vineri13 nu e pro sau contra oricarui alt stil muzical asta pentru ca fiecare are dreptul sa se exprime cum vrea sau cum poate... JOS CENZURA!!!!

HISTORY

- 1997 -Trupa Rool LK (Mike,Lee Van,Dahey,Jonny,Lyger) se pregatea sa intre intr-o pauza prelungita , dupa 5 ani de activitate densa in care au facut doua albume (Five 4 Soul-1995-roton si LK Concept-1997-roton) doua videoclipuri (Girl I Need You 1995 si Hold On 1996) si foarte multe concerte in toata tara . Jonny , Dahey(Rool LK) si Kriss incep sa lucreze la un nou proiect care se numea provizoriu Kalm Total si care era un proiect de conceptie nu o "trupa" dupa formatul produs de "producatorii" din Romania .

- 1998 - Se inregistreaza primele piese intr-un studio profesional (Voices Iasi) avandul la butoane pe unul din cei mai buni ingineri de sunet din Romania -Paul Barzu

- 1998 - Kriss pleaca in Canada si este inlocuit de Mannu-L.

- 1998 - In noua formula - Dahey , Jonny , Mannu-L - au primul concert pe 13 august unde au rezervata masa cu numarul 13 iar cu tot cu staff-ul tehnic si prietenii apropiati sint in numar de 13 , detalii sesizate de Cristi Ionescu impresarul trupei, cel care avea sa schimbe si numele trupei din Kalm Total in Vineri 13 .
- 1998 - Noiembrie 13 intr-o vineri se lanseaza primul album Vineri 13 - Ne Doare La Bass-K care contine 13 track-uri inregistrate la Voices Iasi. Lansarea consta intr-o conferinta de presa si un live in discoteca Vox 4 You (iasi). Acest album venea cu un nou sound in Romania si o conceptie diferita in Hip-Hop-ul Romanesc iar piese ca Joaca Dupa Reguli sau 955 se regasesc in toate topurile de specialitate din tara. Produs de Roton si avand ca sponsori Bere Zimbru Iasi si JOE Romania . Vineri 13 incepe o
serie de turnee in toate orasele mari din Romania .

- 1999 - Vineri 13 incepe o colaborare cu firma de telefonie mobila Connex si concep piesa promotionala 092 care devine in scurt timp imnul Connex si care duce Vineri 13 intr-o alta serie de turnee in toata tara.

- 1999 - Vineri 13 compune piesa Eclipsa care este difuzata pe intreg litoralul chiar in timpul eclipsei de soare din acel an, 11 august, cu doua zile inaintea unui alt vineri 13...

- 1999 - Studioul Voices Iasi isi deschide noul sediu avand parte de investitii financiare uriase devenind la acea vreme unul din cele mai utilate studiouri din Romania unde Dahey , Jonny si Mannu-L incep sa lucreze ca ingineri de sunet (Dahey si Mannu-L) si producator muzical (J..

- 2000 - Vineri 13 face o serie de concerte cu majoritatea trupelor "mari" din tara unde se remarca printr-o coregrafie deosebita de tot ce se facea la acea vreme.

- 2000 - In timp ce se lucra intens la noul album Vineri 13 au o colaborare cu trupa black-metal G.O.D. (Iasi) si fac piesa Ziua Judecatii care face furori im underground-ul Romanesc si care e prezentata intr-o forma inedita la unul din cele mai mari concerte facute in Iasi la Sala Polivalenta in fata a 6000 de oameni unde Vineri 13 intra in scena in sicrie pe acordurile Marsului Mortuar compus de Beethoven.

- 2000 - Vineri 13 compune o piesa pentru aniversarea postului Radio Contact (Pastreaza Contactul) care ramane mai multe saptamani in topul radioului pe locul 1 .

- 2001 - Vineri 13 schimba casa de productie trecand de la Roton la A&A si lanseaza albumul Ingeri sau Demoni care include 13 track-uri si de pe care piese ca Mana La Cer sau Si Ingerii Plang se evidentiaza prin sound-ul dosebit si aranjamentul muzical avangardist. Ingeri sau Demoni e un album hip-hop cu influente Blues , Hard-Rock si Jazz care cucereste toti criticii de profil din Romania .

- 2001 - Se filmeaza doua clipuri la piesele Mana La Cer filmat pe aerodromul Timisoara si la Si Ingerii Plang , filmat si regizat de Septimiu Sireteanu si Marius Tinta si difuzate de ProTv Iasi, ProTv Bucuresti si MCM.

- 2002 - Dupa o serie de turnee live in toata tara Vineri13 intra intr-o pauza artistica.

- 2003 - Se inregistreaza doua piese noi Arzi si Profesionistii , intr-o formula noua Dahey,Mannu-L si un nou membru al proiectului - Tommy

- 2004 - Dahey si Tommy incep sa lucreze la noi piese Vineri 13 , Jonny Si Mannu-L fiind ocupati cu afaceri pers.. - 2005 - An de pauza si relaxare :D

- 2006 - Vineri 13 in formula Dahey , Tommy pregatesc un nou album denumit Ambiguidibil X-tramorokarian care contine 12 track-uri.

- 2006 - Urmeaza cateva concerte in aceasta noua formula

- 2006 - Vineri 13 refuza doua case mari de productie muzicala din Romania, datorita continutului contractelor care ar fi schimbat conceptul proiectului. Vineri 13 dintr-un proiect de conceptie intr-o trupa de tiparul "showbizz-ului" Romanesc. - 2006 - Vineri 13 aleg sa lanseze OnLine albumul -Ambiguidibil X-tramorokarian- care contine 11 track-uri noi plus o noua varianta a piesei Si Ingerii Plang. De pe acest album piese ca Vise , B.O.S.T.feat Bastian sau Doar Noi urca rapid in topurile de profil de pe internet iar piesa si Ingerii Plang incepe sa fie difuzata de diferite posturi de radio din tara. Pe cel mai mare Site de profil muzical din Romania Vineri 13 ramane mai bine de 6 luni pe locul 1 in topul preferintelor userilor iar piesele albumului detin locul 1 la numarul de download-uri. -

2007 : -> Dahey isi deschide propriul studio audio UltraSoniq-Milano < ; - > Jonny lanseaza Alegria - firma de organizari evenimente www.organizatori.ro < ; - > Mannu-L lanseaza - Lorman Design - producator din haine de piele de calitate superioara www.lorman.ro < ; -

> Tommy termina facultatea de medicina < . - 2007 - Vineri 13 lanseaza site-ul oficial www.vineri-13.ro - 2007 - In ziua de vineri, 13 Iulie, Vineri 13 incepe lucrul la un album nou . In pofida distantei care ii separa, componentii trupei continua cooperarea interactiv, utilizand internetul pentru a-si uni ideile in realizarea de noi creatii muzicale.

= - 2008 - IN 13 IUNIE (intr-o vineri 13) trupa VINERI 13 IMPLINESTE 10 ANI DE ACTIVITATE; - 2008 - IN 13 NOIEMBRIE, Deshidem Studioul A.M.F.M. PRODUCTIONS IASI (ATELIERUL MUZICAL de FRECVENTE MODULARE PRODUCTIONS IASI)

- 2009 - 1 MAI SE LANSEAZA SITE-UL OFiCIAL A.M.F.M. PRODUCTIONS www.amfm.ro si ALBUMUL VINERI13 - DEPENDENTI PENTRU CONCERTE: 0722 197979 Pentru informatii, id-ul nostru: [email protected]
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

tin minte ca prin liceu am cumparat o caseta cu aceasta trupa si-am fost foarte dezamagit, my worst 99 cents that i ever spent. in 10 ani de activitate trupa a ramas la acelasi stadiu, no offence...doar adevaru! :wink:
O-Stil

Post by O-Stil »

Alte pareri?
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

părerea mea-i că o trupă care cântă de 10 ani AŞA, ar trebui să considere să facă altceva cu timpul liber.

În legătură cu piesa, instrumentalul e primu care-ţi sparge faţa şi nu-ţi prea vine s-asculţi restul piesei... Care se aude destul de prost, dar am putea trece şi peste asta. Exprimarea mcilor ori e puerilă ori am auzit prea mulţi oameni zicând chestiile astea în piese ca să mai vreau să le aud, nu îmi dau exact seama. Vino să te fac să vezi ce nu vrei să vezi, o stradă pe care soarele nu mai răsare, chestii de genu. Nu prea găsesc rostul piesei şi versurile parcă mă-ndeamnă să opresc piesa.

i'm not hatin, i'm just bored and tryin to help... Da n-aveţi altceva de făcut decât muzică?
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

felicitari,mie imi place,o trupa care reuseste sa surprinda realitatea asa cum este ea.mult suces in continuare
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

de ce as vrea sa fiu facut sa vad ceea ce clar imi spuneti ca nu vreau sa vad? e de domeniul bunului simt ca nu vreau sa aud dovezile pe care le aveti legat de ceea ce nu vreau eu sa cred. pentru ca altfel se poate spune ca insultati inteligenta mai mult sau mai putin precara a ascultatorilor, sugerand ca oamenii astia 'nu cred' din pura si prosteasca incapatanare; si nu pentru ca poate, inainte de a afirma ca 'nu cred' si-or fi pus si ei intrebari, vor fi analizat argumente etc etc... so.... pana una alta, cum impacam capra cu varza oameni buni?
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

fa-te varza sa vezi cine sta capra... am incheiat citatu`... :lol:
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

aoleo sunteti jalnici din toate punctele de vedere...si ma refer aici si cum aratati:)))) :butch2: cel mia bine ar fi sa dispareti si sa va dati pe manel...pace :bow:
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!
Post Reply