Theodore Hansson - am postat din greseala ....chiar nu-mi pasa de topicul asta daca e sus sau jos:)
I-gura - nu te mai intreba pt ca dupa cum vezi se poate ... te-ai plictisit dar ai ascultat ...si eu asta vreau sa asculti ... ma enerveaza ca toti spun de refren si am mai spus de atatea ori care e faza cu refrenul dar nimeni nu intelege ....
"o singur intrebare... cum poti sa faci o piesa de 6 minute in care sa ai aceeasi linie melodica, acelasi flow, aceeasi bucata de instrumental si refrenul dat copy paste " --- asa cum fac toti din muzica
ca un arhitect specializat in demolari ....
imi zidesc viitorul daramand ziua de ieri
te intrebi si ai vrea mai multe despre mine ca sa stii
sunt doar eu si voi restul..astia de 5 mii
tracku wrote:
I-gura - nu te mai intreba pt ca dupa cum vezi se poate ... te-ai plictisit dar ai ascultat ...si eu asta vreau sa asculti ...
da, am ascultat, ca sa postez in cunostinta de cauza... dar nimic nu m-a facut sa dau inca o data play... or asta tu nu mai aveai in plan? vrei ca lumea sa asculte o data, si nu te intereseaza daca asculta a doua oara sau nu...
I-gura - iti multumesc pt acest lucru ...pt ca ai ascultat si ai postat in cunostinta de cauza ..multi nu fac asta .... eu vreau ca lumea sa asculte ...o data ,de doua ...de n ori ...daca nu am reusit ...asta este ..nu pot sa multumesc pe toti ....astept critica ce va fi constructiva pt mine ...
Iti recomand sa asculti si cealalta piesa ... si poate iti place mai mult ..bine ...a doua imi reprezinta mai mult stilul....
am ascultat piese de pe blogu tau. Nu e tocmai genul meu de hip hop, dar cum am scris mai sus, e totusi peste o gramada de desheuri ce le gasesti pe forumuri... un singur comment am, legat de sunet... ai unele piese cu un sunet digital sacaitor de evident. lipseste caldura aia din sunet.
Red Scorpion - multumesc pt parere dar as vrea si o argumentare
I-gura - multumesc din nou ...sunt inca la inceput ..si poate o sa fiu mult timp la inceput ... cat despre sunet ..nu tine de mine .... si mie mi se pare ca sunetul nu este tocmai ok...dar sunt multumit cu ce am .... si .. raportul calitate / pret la studioul unde trag este avantajos pt mine .
McBlondu - Toata ideile din lumea asta le-a mai avut cineva . e aproape imposibil sa ai o idee despre care cineva inca nu a vb .... toti poate folosim niste idei deja folosite doar ca repuse intr-un alt mod , cu alte cuvinte . Trebuia sa stii asta (salut-o pe cootie din partea mea )=))) )
souljunk.fane - bineeee
Clue - Vlad si-a sustinnut parerea ,nu mi-a luat mie apararea . Nu imi place ca cineva sa-mi ia apararea pt ca suntem cunoscuti .Imi place "Roz" in fata ) .Multumesc pt parere !
Da .... seamana ideea .... dar poate ca am pierdut timpul prea mult cu Adi ...sau poate ... e doar o idee asemanatoare .... poate ...
si e cu "t" nu cu "T" - tracku`
Ms pt parere ... si daca unele idei sunt asemanatoare este pt ca suntem oameni .... atat de diferiti si totusi atat de la fel
sa intzeleg ca ti`au ieshit fara sa vrei; ok ) te cred
app, shi eu sun mc, shi imi compun singur versurile, dar cand am versuri ce seamana cu alt vers/versuri ale altui artist, renunt la el/ele
e doar un sfat; sper sa-l iei exact asa.