VITREG (FURNICI COAPTE/H.A.O.S. CREW) - ALTFEL DE RIME
nu mas cot sau ceva de genu pt ce-i care nu apreciaza soundu' banuiesc ca se refera la calitatea sunetului,sincer sunt un om lenes si vreau sa scot un album de genu de ceva vreme toate sunt brute fara master fara cele mai mici reglaje
sempleluri taiate ciudat...hm posibil dar dupa logica mea daca nu-s taiate bine nu ar fi pe beat

orice critica e bine venita,atata timp cat negativele tale nu sunt aproape la fel atat tobe cat si semplaje si sound de pe hol
500+ si inca mai merg,e e,e Vitreg,calitatea de sunet e un moft pana la urma urmei ce e bine construit e apreciat si de necunoscatori,defapt nu e apreciat e simtit si sa va mai zic un mare secret ce-l afli cand faci sex/dragoste cu vibratiile,toata muzica e buna comerciala underground de la populara pana la opera si ce mai vrea pl voastra ca muzica singura arta ce poate sa exprime sentimentele unui om (strict instrumental) da nici mie nu imi plac o tona de genuri muzicale aparute langa copaci asa ca ciuperciile da e tot muzica si de aia o respect

http://www.hiphopkulture.ro/public/arti ... bsapte.mp3
Mc-ii de toate rasele sunt invitati sa arunce flow-uri pe negative.
2012 au un frate Vitreg.
Mc-ii de toate rasele sunt invitati sa arunce flow-uri pe negative.
2012 au un frate Vitreg.
Idem cu I-Gura. Calitatea sunetului e super importanta.I-gura wrote:Aici tin sa te contrazicvitreg wrote:calitatea de sunet e un moft pana la urma urmei
Inainte sa faceti afirmatii d-astea cititi putin.
O lectie pt voi: Distorsia sunetului oboseste urechea foarte tare, astfel facand ascultarea dificila. (si nu ma refer la distorsia/saturatia aia frumoasa a chitarilor electrice de pe piese bine mixate).
ON: Bah, pe mine nu m-au rupt negativele, eventual vre-o cateva au cate 4-8 masuri bune dar dupaia se duce atentia. (Sfatul meu: Invata mai mult despre aranjament si mentinerea atentiei ascultatorului).
+ putina tehnica de mix nu ar strica (dar nu foarte multa, ca nu mai scapi, e boala si un proces in care inveti mereu).
Pace si mult noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
tre sa zic asta sa mor daca mint:)) mc-ii noi nu mai stiu despre ce sa scrie?! se apuca toti de productie si dupa ce produc un negativ si le nimeresc beatu toti se cred 9th wonder si incep sa dea sfaturi ,am castigat bani din negativele astea care nu-s bine mixate si care nu suna bine mai multi decat ati luat voi alocatie in ani vostrii de scoala
) e ceva diferit,negativele nu suna a beaturi CTC;y2k sunt pur si simplu diferite nu e nimeni obligat sa le asculte si sa se indragosteasca de ele dar atata timp cat ma critica altii care au un beat pus sa asculte lumea cu un semplaj pe el si un loop de tobe dirty south ...e trist,nu accept nici ca desert astfel de negative,calitate la sound fratelo pe mine nu ma oboseste nici acum sa ascult piese care sfaraie,de parca e un televozor fara antena in el,de la das fx,se numeste raw sti? ruff rugged and raw ,negative brute si te cred si eu ca mixezi mai bine ca mine cand tu ai un semplaj de 4 masuri care se repeta la infinit si eu am vreo 20 in unele negative,bucati de semplaje de juma' de masura dintre voci,nu ma asteptam sa se inchine lumea dar ma asteptam la putin respect pt originalitate daca nu cunosti nu e bun? ti-ai imaginat altcumva sa mixezi ia si cauta semplajele si mixeaza chiar daca zic altii ca am si eu aceleasi semplaje nu are nimic ain't real cati dintre voi stiu ca si specii au semplaju ala? nimeni nu zice nimic dusty are si das efx pana la urma urmei e acelasi cacat ce suna diferit hopa..mari cunoscatori de productie copii cu negative de o luna:)) na acum puteti sa ma atacati ca oricum mi se rupe:)) dar totusi ceva e trist eu pot sa fac beaturiile voastre da voi puteti sa mixati asa prost si cu asa tobe naspa ca ale mele?:)) din cauza voastra moare tot respectu pt muzica si frate..da! iubesc muzica da nimic nu e pe gratis vrei sa mixez mai bine si sa iti masterizez sari cu banu' repede si mai stam de vorba pana atunci cu placere ca aveti pe ce sa exersati si altii pe ce sa isi inceapa concertele stiu ei si stiu si eu care sunt hai ca v-am pupat ....veniti cu sugestii nu cu sfaturi ca nu suntem prieteni si sfaturi...pfff mai invatati productie dinasta care oboseste urechea:))