VITREG (FURNICI COAPTE/H.A.O.S. CREW) - ALTFEL DE RIME
agitatie mare asa o sa va fac pe toti producatori practici nu numai teoretici ca ati invatat pe derost un tutorial de master si mixaj si bla bla
) ,greu in exprimare? era in general acum ca au mai aparut,dar inainte ma refeream la 2 nici nu mai stiu care is aia da s-au simtit ei:)) aveam si dreptate mr tweety mersi mult sti ca apreciez si nu ma iau la harta mi-au dat sfaturi si eu i-am sfatuit la randul meu atata tot si aftul meu era shhht! daca vrei sa asculti asculta si noteaza-ti pe hartie ce nu iti place ca o sa citesc eu candva deocamdata nu ma intereseaza critici o fi ala mai bun ca mine si poate esti si tu mai bun ca mine din pct vosrtu de vedere din pct meu de vedere nu incape loc de comparatie intre noi(avantaj eu) da asta e fiecare cu farfuria lui negativele is date spre ascultare si pt cei ce vin cu tot felul de randuri din manual va stresati degeaba eu fac negative cum vreau eu atata timp cat le dau pe gratis sunt niste povesti niste sentimente de ale mele n-am treaba sincer cu cine ce zice da nu veni frate sa ma critici cand tu nu ai mai nimic sa compari sunt stiluri diferite intre noi,si da frate vreau sa reface-ti negativu' nu sa-l mixati,nota 10 ai retinut bine din tutorial bravo la mine tpotul e facut dupa cum imi imaginez si dupa cum simt nu dupa ce imi zice cineva vreti sa lucrati si sa traiti dupa reguli va rog eu nu vreau asta sincer la fiecare critica nu puteti sa ziceti nimic ca v-am lasat la fiecare un mesaj privat in semn de multumire si ca apreciez da dupa ce am intrat sa ascult beaturi de la 2 care m-au criticat sincer tot ce m-a curetic in vorbele voastra care imi dadeau de inteles ca stiti productie s-a intunecat eu stiu sa apreciez ce face-ti voi si sa imi dau eu cu parerea negativele lu illusionist sunt reci fara pic de caldura nu pot sa zic ca nu sunt bine construite sunt ok da nu le simt toate-s la fel ca idee tobele sunt foarte asemanatoare si la unmomendat toate astea plictisesc,celalat are un beat care e bun de intro si atat se repede ca o femeie incoltita intr-o discutie,nu ma incanta;bun eu simt voi criticati dupa carte na eu ce sa fac daca sistemul asta e atat de smecher incat sa ne faca pe toti roboti,nu ma cred ceva geniu si nici cel mai bun producator da stiu sa aprecezi idei si sa le simt nu sa imi dau cu parerea ca nu ati mixat sau cum pl voastra vreti sa ii spuneti,dupa un tuturial si dupa niste reguli, v-am scris de plictiseala pana s-a luat filmu jos,servus

da vitreg.. asa e. ai dreptate.. mie imi era ciuda pe tine si de asta am zis ca nu imi place cum suna tobele.. de ciuda si de hatereala
ps: refaceti se scrie legat... faceti la fel... se scrie legat.
o arzi mai mult decat aiurea. ca sa avem o parere trebuie sa facem ceva mai bun? sau doar daca facem negative mai bune avem voie sa zicem ca ale tale nu suna bine? in fine... eu personal, nu am nimic sa iti demonstrez tie... dar daca bagi la download piesa din care ai samplat o sa fac treaba... altfel nu. din simplu fapt ca eu nu pot lucra dupa taieturile tale... pt mine nu au logica... trebuie sa le tai eu ca sa aiba logica... feel me?
si foloseste cu incredere butonul "editare" in loc sa postezi consecutiv...
ps: refaceti se scrie legat... faceti la fel... se scrie legat.
o arzi mai mult decat aiurea. ca sa avem o parere trebuie sa facem ceva mai bun? sau doar daca facem negative mai bune avem voie sa zicem ca ale tale nu suna bine? in fine... eu personal, nu am nimic sa iti demonstrez tie... dar daca bagi la download piesa din care ai samplat o sa fac treaba... altfel nu. din simplu fapt ca eu nu pot lucra dupa taieturile tale... pt mine nu au logica... trebuie sa le tai eu ca sa aiba logica... feel me?
si foloseste cu incredere butonul "editare" in loc sa postezi consecutiv...
-
- spre 5000 de posturi, e ok
zici ca e dan diaconescu asta asa flow are...chiar incercati sa cititi cu accentul sobolanului otv, e amuzant
negativele sunt cat de cat ok, dar atitudinea asta cu "am 500 de sempaluri pe masura, trebuie sa va inchinati in fata mea, revolutionez muzica" e total aberanta. normal ca trebuia sa apara si bascalia. nu e credibilitate pentru asa ceva chiar daca apare acolo scris furnici coapte.

negativele sunt cat de cat ok, dar atitudinea asta cu "am 500 de sempaluri pe masura, trebuie sa va inchinati in fata mea, revolutionez muzica" e total aberanta. normal ca trebuia sa apara si bascalia. nu e credibilitate pentru asa ceva chiar daca apare acolo scris furnici coapte.
-
- funk soul sensation
Am primit mesaj privat. Ai fost mult mai ok in el decat ai ars-o pe aici.
Noroc.
Chestia e ca eu ziceam doar de sound si de aranjament (gen sa nu mearga aceleasi 4 masuri pe toata durata piesei)... nu de felul samplingului sau alte cele.
Pace tie.
Noroc.
Chestia e ca eu ziceam doar de sound si de aranjament (gen sa nu mearga aceleasi 4 masuri pe toata durata piesei)... nu de felul samplingului sau alte cele.
Pace tie.
Last edited by Graal on Fri May 08, 2009 11:03 pm, edited 1 time in total.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Man, e ok. M-a inteles Vitreg gresit. Erau niste sfaturi.souljunk.fane wrote:si pe mine ma enerveaza faza asta cu masteru cu p*** mea ... frate fac un beat..il fac cum imi place, imi suna mie mai smecher putin mai neslefuit, stiu eu ..fiecare cum simte ... eu sunt de acord cu vitreg
Un beatmaker nu e neaparat sa cunoasca tehnica de mix si master, dar aranjament trebuie sa stie sa faca, tobe bune trebuie sa stie sa puna, etc.
Daca faci 4 masuri si suna beton, nu le repeta pe toata durata piesei. Trebuie sa inveti sa pastrezi ascultatorul implicat, cu atentia pe piesa.
Parerea mea onesta.
Noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
nu am reactionat la calitatea beaturilor lui vitreg, pe care nu o comentez... am reactionat la ceea ce a spus el legat de calitatea sunetului fiind un moft... cu care in continuare nu sunt de acord... a nu se confunda sunetul rugged and raw cu sunetul nemixat. exemple sunt 1000 si treaba in general nu are legatura cu faptul ca vitreg sau oricare altu de aici nu e la fel de faimos ca premier... in nici un caz... este vorba de calitatea sunetului nu de ideile din compozitie. revin, raw nu inseamna musai nemixat. wu-tang poate in continuare sa sune raw, chiar daca rza nu mai lucreaza pe mpc60 ci pe roland sau pe mpc2500. daca kickul sau snareul e luat dintr-un mp3 sau de pe un vinil diferenta se va simti. daca vei inregistra tot intr-un hardware sequencer sau in cubase, din nou diferenta se va simti.
in alta ordine de idei, nu e vorba de retinut ideile expuse intr-un tutorial de 10 minute, e vorba de exercitiu, care mie unul imi place si tin la el. daca tot il aduci pe premier in vorba, cred ca e de la sine inteles ca omul asta si-a dezvoltat sunetul coerent si unitar pe care il are, in ani de zile... pana una alta oricine cat de cat initiat in ale hip hopului va recunoaste un beat premier, la fel cum va recunoaste un beat dre, sau un beat rza... si asta nu doar pt stil, felul in care a samplat, ci si datorita sunetului.... daca nu e asa, e greu de inteles de ce vedem monitoare, samplere, mixere, rack effects si toate celelalte scule in studiourile lor... ca pana una alta daca vor sa stea rugged and raw, un pentium 4 si FL ajunge, nu?...
concluzie... nu critic ideile muzicale expuse in thread-ul asta, ci doar subliniez ca pentru multi care au facut ceva ce va ramane in istoria hip hopului, sunetul a contat si va conta....
vitreg, nu te cunosc, asa ca nu am, de ce sa ma bag la refacerea beatului respectiv, mai ales, cum s-a mai spus mai sus, piesa e taiata de tine dupa logica ta.... in alta ordine de idei, poate din lipsa mea de informare, poate nu
dar e prima oara cand aud de tine. asa ca o singura remarca mai am... e de-a dreptul iritant cum poti sa improsti cu cacat in oamenii care iti dau sugestii sau feedback, sau remarci, ca vad ca la cuvantu sfat faci alergie.... in acelasi timp e incredibil cu cata nonsalanta te compari tu cu das efx
modestia si bunul simt sunt lucruri rare.
numa bine,
i-gura.
in alta ordine de idei, nu e vorba de retinut ideile expuse intr-un tutorial de 10 minute, e vorba de exercitiu, care mie unul imi place si tin la el. daca tot il aduci pe premier in vorba, cred ca e de la sine inteles ca omul asta si-a dezvoltat sunetul coerent si unitar pe care il are, in ani de zile... pana una alta oricine cat de cat initiat in ale hip hopului va recunoaste un beat premier, la fel cum va recunoaste un beat dre, sau un beat rza... si asta nu doar pt stil, felul in care a samplat, ci si datorita sunetului.... daca nu e asa, e greu de inteles de ce vedem monitoare, samplere, mixere, rack effects si toate celelalte scule in studiourile lor... ca pana una alta daca vor sa stea rugged and raw, un pentium 4 si FL ajunge, nu?...

concluzie... nu critic ideile muzicale expuse in thread-ul asta, ci doar subliniez ca pentru multi care au facut ceva ce va ramane in istoria hip hopului, sunetul a contat si va conta....
vitreg, nu te cunosc, asa ca nu am, de ce sa ma bag la refacerea beatului respectiv, mai ales, cum s-a mai spus mai sus, piesa e taiata de tine dupa logica ta.... in alta ordine de idei, poate din lipsa mea de informare, poate nu
dar e prima oara cand aud de tine. asa ca o singura remarca mai am... e de-a dreptul iritant cum poti sa improsti cu cacat in oamenii care iti dau sugestii sau feedback, sau remarci, ca vad ca la cuvantu sfat faci alergie.... in acelasi timp e incredibil cu cata nonsalanta te compari tu cu das efx

modestia si bunul simt sunt lucruri rare.

numa bine,
i-gura.
ma refeream la raw gen brut neslefuit nu ziceam ca fac ca si dasfx sau wu tang sau sau sau...mersi pt ca m-ai atentionat pt greselile mele nu ma prea exprim in scris:) si mersi ca mi-ai zis de butonul "editare" nu am o viata chiar atat de virtuala incat sa stiu tot despre forumuri si alte chestii de genu':) bai si tot timpu' tre sa fie un ciudat dinasta care intelege exact ce se explica sa nu inteleaga eu am zis ca nu ma consider cel mai bun si ca nici nu astept sa se inchine lumea la mine,el asta a inteles ca vreau na...banuiesc ca toti prietenii lui au sindomu' down si pt el totul e pe invers ce e normal e anormal in fine nu o ard aiurea pur si simplu asa sunt eu aiurea
)mie mi s-a dat sansa sa fiu ajutat acum 7 ani cu beaturile nu cred ca mai am nevoie de anumite sfaturi ca pot sa citesc si eu ce inseamna productie teoretica da nu ma intereseaza, inteleg ca mi se zice o data da nu de 3 ori acelasi lucru da recunosc oarecum m-am atacat fiindca sunt copii mei negativele astea;ca sa capteze atentia 100% a ascultatorului negativele au nevoie de mc pt ca nu e opera sa se schimbe tot odata la 4 masuri ai un semplaj bun il repeti la infinit ca altu' sa poata da lirica,toata "vorbaria" asta fara rost a fost intre mine si 2 pers de aici sau personaje ca suntem pe un forum si nu ne putem numi persoane,ce-i aparuti dupa nu le vad rostu ca la gresia falsa in fine hai sa incheiem discutiile mersi de sfaturi critici sau ce or fi fost,nu am mixat/masterizat bine pt ca nu am facut asta deloc,am explicat de 10 ori de aia deja era deranjant ca tot acelasi lucru mi l-ati scris deci inca odata NU AM MASTERIZAT/MIXAT NEGATIVELE SUNT PROIECTELE DIN PROGRAM SCOASE MP3,imi apar creatia ce mi se pare si logic dar nici nu sunt batut in cap sa nu imi dau seama ca sunau mai bine cu un master,nu e chiar atata de greu sa se inteleaga asta,bun sper ca am lamurit acum,iar o sa continue o dicutie fara sens baiatu' cu prietenii tristi:)) si ceilalti ce au fost pe langa da na ma mai plictisesc si eu din cand in cand si mai intru aici le mai scriu ceva comenteaza inapoi si tot asa si ne bagam pl in el hip hop ca facem politica,fiecare cu politica lui eu vad intrumentalele ca pe ceva la care ti foarte mult si in conceptia mea era ceva de genu o discutie intre producatori"bun sa aud tu ce ai...aha suna ok ia asculta ce am si eu bla bla bla"si apoi sfaturi dupa ce se discuta despre nu direct ba nu ai mixat bine ba nu ai tobe ok ba nu stiu ce,ca pana la urma pe mine ma doare ca le-am dat drumu la beaturi asa pe net da asta e le-am dat sa scuipe lumea ce vrea cu pretentia se nu apara pe albume ca e aiurea si zic ca ma doare pt ca sunt bucati din mine si altele sunt descrieri ale unor persoane dragi mie,e imaginea a ceva in vibratii,nu e mare lucru pt voi dar pt mine e,productia si dragostea pt muzica duce la nebunie de aceea prefer sa nu ma combin la mixaje si la master imi ajunge atat pt ca pun destul suflet sa le creez,macar mintea sa o pastrez pt viata reala

bay frate cata agitatie aici cum apare unu care stie ce face gata ii sar toti in cap omu a facut ceva bun cu bani putini din ce inteleg yo aici ....clar beaturi bune si i gura are instr bune le-am asc si p alea ce sa inteleg e competitie intre noii producatori:))oricum sunteti prea mici ca notorietate ar trebui sa fiti dornici sa colaborati yo asha cred multa pace si respect ptr ambii
o sa cumpar 2012!clar! ps:dak apare pana in 2012
bafta!