Eminem - Relapse (2009)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

imi place vre-o 30% albumu....si clipu 3AM e prea tare 8)
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Black Sheep wrote:zi-mi un album mai bun scos in ultima vreme !
Nu este. Nici nu va fi prea repede. E tare! E printre putinele pe care chiar le-as cumpara.
pana la urma a folosit si eminem autotune :>
aia e asa, la caterinca. Sa arate ca-i in pas cu moda.
Se pisa pe toate Jurassic 5-urile , busta, cappadona si ce mai ai tu pe acolo Laughing
Exact! Dafr fiecare cu parerile si gusturile lui.
mamaaaaa dati-va-n slobooooz cu suferintele astea c**** =)))) ia uite-l si pe saracu ala ... sterge el FOLDERU cu Eminem... bravo cumetre... cat de select esti da-te-n plm. Chiar era cazul de o glumita d-asta de baietas asa ? I-ai lovit grav si pe Eminem si pe fanii lui cois... esti bazat. cur
si mai tare ar fi daca ar fi sters doar de forma. Ca sa se laude pe aici dar sa le fi pastrat :lol:
Ba Suzy deja ai zis de enshpe mii de ori ca nu`ti place albumu nou a lu eminem,mai opreste-te in p*** mea. Daca cuiva ii place albumu tre sa vii tu cu ceva sa incerci sa-i schimbi parerea la modu ca e praf albumu? .. hai inceteaza.
are comportament de gradinita, las-o...
Albumu rupe ... Eminem style , versuri geniale in unele piese ... Productie super buna , flow superb ... CE MAI VRETI?!
Nu are Maybach Music.

[spoiler]Eminem e baiat bun si nu da sanctiuni pentru ca i-am pus albumul pe Youtube, doar scoate melodiile. De fapt UMG nu Eminem :))[/spoiler]
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Frate suzy e baiat =))))))) Daca era dj sonia pe forum o faceai pizda?:))
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Frate suzy e baiat =))))))) Daca era dj sonia pe forum o faceai p****?Smile)
oops! insulta fara voie... scuze Suzy! :))
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
otarb
dimineata verific forumu

Post by otarb »

3 AM, bangpipes from baghdad, same song and dance si underground
astea mi-au atras atentia pana acum
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

"If you’ve listened to Relapse then you know that the entire album is a maniacal and murderous marathon helmed by Em’s alter-ego Slim Shady. If this is actually the real album, then it sucks. But would Em really return from a five-year self-imposed exile to drop a revved-up caricature of himself spitting about serial killing and pill-popping? We just don’t see it.

Our hypothesis is that this “Leak” is not the real album at all, just a collection of crazed throwaway tracks. Or perhaps it’s the mixtape that should have led up to the album’s release. Another theory is that the Relapse that hit the net yesterday is only disc one of a double album"

citeste tot: http://giant.blackplanet.com/point-of-v ... onspiracy/
Image
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

Albumu tot ramane genial orice ar zice orice asa zis mare critic american ... Preferatele mele piese sunt : 3am , Deja VU ,Beatiful si Insane
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Black Sheep wrote:"If you’ve listened to Relapse then you know that the entire album is a maniacal and murderous marathon helmed by Em’s alter-ego Slim Shady. If this is actually the real album, then it sucks. But would Em really return from a five-year self-imposed exile to drop a revved-up caricature of himself spitting about serial killing and pill-popping? We just don’t see it.

Our hypothesis is that this “Leak” is not the real album at all, just a collection of crazed throwaway tracks. Or perhaps it’s the mixtape that should have led up to the album’s release. Another theory is that the Relapse that hit the net yesterday is only disc one of a double album"

citeste tot: http://giant.blackplanet.com/point-of-v ... onspiracy/
Plauzibil :!:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Sceptik wrote:Ba Suzy deja ai zis de enshpe mii de ori ca nu`ti place albumu nou a lu eminem,mai opreste-te in p*** mea. Daca cuiva ii place albumu tre sa vii tu cu ceva sa incerci sa-i schimbi parerea la modu ca e praf albumu? .. hai inceteaza.

On: Albumu e genial frate!!! :bow:
coae, cum zici tu nspe mii de ori ca albumul e mega tare asa zic si eu de nspe mii de ori ca nu-mi place. :roll:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

E tare.
Analizez mai incolo, dar e tare, imi place ce ascult.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Eu unul sunt cam convins ca e Relapse 1, the real deal. Dar. Si daca e mixtape sau orice... e hot burning fyah.

pagina aia cu teoria conspiratiei (I call bullshit) are cel mai hidos shop posibil:

Image
aia wrote:Maybe we’re just just conspiracy theorists, but we can’t believe that one of rap’s GOATs would return just to rant and rave.
rant and rave? e aproape concept album, chestia cu ucigasul in serie merge ca un fir prin tot albumul, o gramada de trackuri, skituri, tehnicitati care se pisa pe 90% din mc'ii "tehnici", concept si continut la greu.... eu zic ca oamenii astia au sarit sa scrie inainte sa asculte cu atentie albumul si tot ce a zis omul acolo. Ar fi nimerit-o cu beaturile produse de dr.dre (a se citi alti oameni), mai ales ca detox trebuie sa rupa norma, si oricum la em focusul e pe versuri, la dre pe beaturi.

smh@wowcetaresuntamdatdeletelaalbumdarampastratfolderulcukanye. gye rapperii.

pro tip: reduceri de 30% la esarfe roz in toate mallurile. zerg ruuuush!!!!
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
xty06
tanar

Post by xty06 »

Black Sheep wrote:http://giant.blackplanet.com/point-of-view/the-eminem-relapse-conspiracy/
da...e tare chestia aia, ar fi interesant sa se intample asa. in sensul ca albumul sa fie unul dublu, cu cea de-a doua parte in genul the marshall mathers lp :)
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Kenshin wrote: smh@wowcetaresuntamdatdeletelaalbumdarampastratfolderulcukanye. gye rapperii.

asta venind de la un fan limp bizkit
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

limp bizkit e crossover coae. si, da, de nspe ori mai rap decat kanye :lol:
Last edited by Kaen Shine on Sat May 09, 2009 12:09 am, edited 1 time in total.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

imi cer scuze atunci, esti tru
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Post Reply