vrem sa iasa show, multe rime si punch-uri de acasa sau nu pt mine nu conteaza, de la dj vreau multe negative tari si grele ca sa stimuleze atat concurentii cat si sala ... bafta finalistilor ... duel of the iron mic ...
o sa fac si eu in asa fel incat sa fie fun..adica..sa ne distram cu totii...parerile sunt impartzite...antrenamentele sunt diferite...eu cu dragonu am mai vb una alta....si daca nu o sa iasa bine...o sa ne unim puterile si o sa ....le impartzim inapoi...hahhaha..
Right on! Distractie sa fie, asta urmaresc si yo. Fiecare tre' sa se sileasca
astfel incat sa facem o seara memorabila... citez: "bai, vreau ca finala asta sa intre in istorie" - aforic
Practice makes perfect. Big up pt toti finalisti!
Salutari catre Constanta, Barlad si Oltenita!
in afara de battl-eul propriu-zis pe care il asteptam cu totii cred joi avem asa:
-after party
-proiectii video skribble-jam
-dj undoo & dj faibox live mixing
sigur o sa iasa phun!...poate multa lume vrea sa vada sangele curgand pe scena...si cred ca asa o sa fie... ma astept si la super caterinca...sigooor vor exista mute comentarii dupa eveniment..unele indreptatite altele mai putin...dar asta e, asa se intampla dupa evenimentele de mare succes...baphta emcee-lor! peaz!
apropo! vad peste tot numele meu scris cu 3 de x....si sunt numah 2
nu de alta da zice lumea ca fac reclama la vreun site d-ala!
moaaa....frate ce discutzii.......anyhow....ceea ce e cu adevarat interesant e ca totzi sunt buni!!!adik sunt tha' best...like duhh......ar fi interesant ca totzi sa dea cu ura indiferent cu oricine ar pica... sa iasa cu sange.... ...)...eh....dar crek ji la modu' "kterink" o sa fi emarfa de faspt mai mult k sigur....hai k deja o dau in diverse ) poop ji bafta participantzilor...
Maed1 wrote:Kombat, uite cum sta treaba:
pt ca acest eveniment sa fie unul dintre cele mai reusite, va trebui sa ii aiba din nou ca moderatori p CAGE si MENTHORU, sa iasa caterinca frateeeeeeeeee.......altfel nici nu discut!!!!!!!! deci sa nu dea dreaq sa pui p altcineva ca moderator, ca nush ce-ti fac