Nu e nevoie sa te dai mare ca esti Mc .... nu toti suntem niste pipitze care isi desfac picioarele atunci cand afla ca si tu canti .....hai sa-ti spun ceva ...in Romania jumatate din pustani sunt MC ... Ai spus ... "si eu sunt mc " .... si tu ....ma bucur ....eu nu am spus niciodata ca sunt MC .... "nu sunt mc si as vrea ca lumea sa stie ...sunt doar un om nebun ce asterne vorbe pe hartie " ....
Eu fac lucrul asta din distractie .... din placere ... din mine si pt mine .... cat si pt ceilalti .... ca place sau nu ...nu stiu ....
Daca am o idee si poate seamna cu a altcuiva .... nu o spun ca e originala ...pt ca nici o idee nu este originala .... crezi k nu s-a gandit nimeni inaintea lui Einstein la teoria relativitatii ?? ...s-au gandit ...dar au spus ...."poate cineva a facut asta deja "
Iar daca eu am o idee asemanatoare cu a cuiva nu fac decat sa intaresc ceva ...o idee ...un gand ...
Nu spun ca acum tre sa copiem si sa nu mai gandim ....tre sa facem ceva comun in felul nostru ....
Si hai ...recunoaste-ti ...cati dintre voi nu ati facut o piesa sau au inceput sa cante doar pt ca X oo face ....sau pt ca a vrut sa ajunga k Y ... sa fim seriosi .... si multi dintre voi sunteti doar niste copii nereusit xeroxate ....
Asa ca .... fa muzica ...simte-o si nu te da mare ca esti miezu ...pt k miezu de fapt e altu ....
Muzica tre facuta din pasiune ... placere nu din obligatie si cu sictir sau sa te chinui s-o faci ...tre sa fie o joaca .... un hobby .... o arta ....iar arta tre sa-ti ofere placere ...nu sudoare si subjugare ... pt ca daca o faci asa .. esti inca unu cazut in robia banului sau nu mai stiu a ce ...
Nu o lua personal ...aici am vb general ....
Logic - Multumesc pt parere !!! pacat ca nu ai argumente .... pacat ca ai dat un reply "naspa" ...
Si inca ceva .... "naspa "nu exista ...exista nu imi place ...nu este pe placul meu ... pt ca ceea ce ai spus tu este relativ ... scumpete ....
Ceea ce nu iti place tie poate este placut pt altcineva .... si deci ...nu e "naspa "....
Spune te rog ca nu iti place si spune si de ce ... pt ca urmatoarea sa nu mai fie "naspa" .
Multumesc !