90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- undergroundvandal76
- rapperu vostru preferat
90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)
Ce preferati? hip hop-ul anilor 90' cand era nevoie doar de un MC, un DJ , graffiti si breakdance ...sau preferati asa zisul hip hop din zilele noastre unde ai nevoie bani , masini scumpe , bijuterii si tot felul de prostii care nu isi au rostul. 3 sferturi din MC sunt acum sunt cu gandul la bani , scot un album la nivelul de underground dupa care ''banii vorbesc'' din pacate , dar parerile voastre pot fi diferite. astept raspunsuri! peace!
- undergroundvandal76
- undergroundvandal76
- undergroundvandal76
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cine e krs-one frate?undergroundvandal76 wrote:bravo frate , te pricepi foarte mult la hip hop...poate ca mai tarziu imi zici si ca 50 cent e mai bun decat krs-one

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- undergroundvandal76
- undergroundvandal76
Dar tu abia ieseai din pizda cand daddy kane scotea hituri in 90 ... ce-o sa faci ? O sa-ti deschizi un pic mintea sau o sa tocesti 20 de casete toata viata? Imi pare rau daca tu compari 90 cu lil wayne ... pot sa-ti fac o lista intreaga cu MCi si piese si albume smechere din zilele noastre... io doar cred ca NU CAUTI si te plangi ca o pizda-n plus.
Mor pe sclavii ca tine... si crede-ma nepoate ca 50 Cent chiar da clasa si chiar face rep... si crede-ma cand spun ca rapperii din 90 nu erau poponari - iubeau pizda si cantau despre ea si despre bani si despre masini.
Mor pe sclavii ca tine... si crede-ma nepoate ca 50 Cent chiar da clasa si chiar face rep... si crede-ma cand spun ca rapperii din 90 nu erau poponari - iubeau pizda si cantau despre ea si despre bani si despre masini.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si despre droguriStefan P wrote:si crede-ma cand spun ca rapperii din 90 nu erau poponari - iubeau p**** si cantau despre ea si despre bani si despre masini.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."