inseamna ca si tu esti dintre cei care asculta soulja boy si lil' wayne
Low Lives - Ill Rhymes http://www.youtube.com/watch?v=emRdvMdtNjo comparati melodia asta cu orice lil wayne , soulja boy sau t.i vreti voi si o sa va dati seama care sunt cei adevarati , daca nu va dati seama inseamna ca sunteti dintre cei care nu stiu ce e hip hopul , credeti ca un lant si niste haine largi va transforma in MC REN
Last edited by undergroundvandal76 on Sun May 10, 2009 5:16 pm, edited 2 times in total.
frate in p mea tu cel cu 17 ani..am 24 in p mea si ascult hip hop de la 14 ani.....adik din 2009-10=adik 99 cand tu aveai 7 ani...
hai sa-ti explic dece iti place tie hip hopul de atunci:
hip hopul de atunci era mult freestyle si battel shit(sa-mi bag pula daca-mi place mie sa ascult cum il omori tu pe nuj care si kkturi dastea)...si da am inteles ca mai nou se pun pret pe kkturile astea si in Romania(mcii care chiar zic ceva au de pierdut in fata celor care baga rime de genul concert concentric concentrat in centru)....daca mai baga si vreo teorie daia cum ca ochii care nu se vad ne conduc din penumbra deja e smecherie!.
acum hai sa-ti zic ceva 50 cent de care zici tu ca e comercial... poate sa faca ce face si idolul tau din underground....iti zic eu soto ca poate sa o faca lafel de bine sau mai bine...
eu unu cand ascult hip hop vreau sa ascult niste experiente trairi opinii idei si etc..eu nu ascult hip hop doar pentru versuri....
+ca sunetul si negativele sunt mult mai bune acum...
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor D I F E R E N T Z A
[quote="SaYwhaT"]frate in p mea tu cel cu 17 ani..am 24 in p mea si ascult hip hop de la 14 ani.....adik din 2009-10=adik 99 cand tu aveai 7 ani...
hip hopul de atunci era mult freestyle si battel shit(sa-mi bag p*** daca-mi place mie sa ascult cum il omori tu pe nuj care si kkturi dastea)...si da am inteles ca mai nou se pun pret pe kkturile astea si in Romania(mcii care chiar zic ceva au de pierdut in fata celor care baga rime de genul concert concentric concentrat in centru)....daca mai baga si vreo teorie daia cum ca ochii care nu se vad ne conduc din penumbra deja e smecherie!.
acum hai sa-ti zic ceva 50 cent de care zici tu ca e comercial... poate sa faca ce face si idolul tau din underground....iti zic eu soto ca poate sa o faca lafel de bine sau mai bine...
eu unu cand ascult hip hop vreau sa ascult niste experiente trairi opinii idei si etc..eu nu ascult hip hop doar pentru versuri....
+ca sunetul si negativele sunt mult mai bune acum..
si sage e tare.
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor D I F E R E N T Z A
SaYwhaT wrote:(mcii care chiar zic ceva au de pierdut in fata celor care baga rime de genul concert concentric concentrat in centru)....daca mai baga si vreo teorie daia cum ca ochii care nu se vad ne conduc din penumbra deja e smecherie!.
cata dreptate ai aici
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
frate in p mea tu cel cu 17 ani..am 24 in p mea si ascult hip hop de la 14 ani.....adik din 2009-10=adik 99 cand tu aveai 7 ani...
hip hopul de atunci era mult freestyle si battel shit(sa-mi bag p*** daca-mi place mie sa ascult cum il omori tu pe nuj care si kkturi dastea)...si da am inteles ca mai nou se pun pret pe kkturile astea si in Romania(mcii care chiar zic ceva au de pierdut in fata celor care baga rime de genul concert concentric concentrat in centru)....daca mai baga si vreo teorie daia cum ca ochii care nu se vad ne conduc din penumbra deja e smecherie!.
+ca sunetul si negativele sunt mult mai bune acum...
cat ar rezista 50 cent la un battle de exemplu cu Rugged Intellect? cred ca 50 trebuia de mult timp sa lase microfonul jos si sa se apuce de dansat in videoclipurile lui justin timberlake pentru ca am vazut ca se pricepe sa danseze pe pop
de ce sa dea battle cu el frate?
si justin timberlake e chiar f tare.
pentru ca domnu' de mai sus a zis ca 50 cent controleaza microfonul ca un maestru. si a fost doar o comparatie , doar despre asta e vorba in topicul asta...sunt sigur ca asta nu ar fi posibil
Si stai doar in casa si asculti hiphop? Nu mergi niciodata in club , niciodata la petreceri etc? sau la petreceri iesi afara cand nu e krs-one...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.