90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

Post by undergroundvandal76 »

si daca as veni eu si as spune "ma cac pe hip hop-ul din 90..ala din 80 era da shit" ce ai zice?

te-as felicita ca asculti hip hop din 80' si ti-as spune ca si cel din 90' suna la fel de bine.
You can't teach an old dog new tricks

http://www.youtube.com/user/undergroundvandal76
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

de nas nu poti sa zici nimic de rau dupa cate a facut in hip hop cu toate ca de prin 2007 s-a cam bagat unde nu trebuie

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

si cel din '00 suna bine :wink:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

daca citeai ce am scris eu in primul mesaj...ca 3 sferturi din rapperi din zilele noastre sunt fake

Suzy

Post by Suzy »

defineste fake.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

offf, adica nu mai respecta ce inseamna cu adevarat hip hop : un mc , dj , graffiti si brekdanceri...ei le-au inlocuit cu masini scumpe si t.ar.fe

Zmily
rapperu vostru preferat

Post by Zmily »

http://www.youtube.com/watch?v=fbkifnmBMzU

game canta si despre tarfe si masini scumpe pt ca le are
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

the last emperor , unul dintre cei mai reali din zilele noastre

Last Emperor - Secret Wars http://www.youtube.com/watch?v=5SPjPGeYlMU

ultima melodie in aceasta zi din colectia mea numita ''HIP HOPUL ASA CUM AR TREBUI SA FIE'' . mai vorbim maine , sper ca pana atunci sa respectati topicul.pace!

Suzy

Post by Suzy »

undergroundvandal76 wrote:offf, adica nu mai respecta ce inseamna cu adevarat hip hop : un mc , dj , graffiti si brekdanceri...ei le-au inlocuit cu masini scumpe si t.ar.fe
tu iti dai seama ca nu toti o ard cu masini scumpe si tarfe si oricum fiecare o arde cum simte. daca omului ii place sa se distreze in club, sa bea Crystal si sa o arda in masini din aur nu o sa faca clip la metrou cu telefonul si nici nu o sa cante despre conspiratii si astea. deci dupa mine astia sunt destul de real. fake sunt aia care canta despre masini si pizde si nu le au. :lol:

uite coae, ai pus last emperor..si mie imi place last emperor si imi place si lil wayne. nu vad unde e problema.

nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

undergroundvandal76, tu daca ai fi mai putin radical ai fi ok. Invata sa respecti parerile altora si sa nu ai pretentia ca detii adevarul absolut. Sincer, ti-as recomanda sa lasi deoparte aerele de Iisus Hristos la a doua venire pe Pamant si sa ai mai mult simt al umorului.
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

uff ce bine ca e duminica si am timp sa fac asta:)
omu hai sa clarificam cateva lucruri
1:nimeni nu zice ca oamenii de care zici tu fac muzica proasta(oamenii sunt foarte tari)
2.peste cativa ani sau chiar intr-un an depinde daca dai la facultate sau nu....o sa vrei sa te angajezi...ehh aici daca o sa fii geniu sau prost o sa vezi ca se intampla niste lucruri dubioase..e greu si ca nu prea o sa vrei sa muncesti....oamenii care nu vor sa munceasca si vor sa cante +sa faca un ban aia se numesc comerciali...deci mai pe scurt daca tu ai ce ai face te-ai duce sa lucrezi pe 10 mil. lei?i sau sa faci 10 mil de $ si sa stai linistit toata viata??
3.oamenii comerciali ar putea sa aiba si ei nuj ce lirica si sa-ti cante nu de curve(presupun ca bani curve & shit numesti tu comercial)si ar putea sa iti cante despre cat de fake sunt altii....si despre cum bush incearca sa ne futa-n cur...si asa probabil ar devenii comerciali...sau in loc sa zica cate milioane au sa zica cat de saraci sunt...si tu sa te regasesti si sa zici uau super!...e totul de nuanta....pana la urma un mc bun e un om care isi pune foarte bine opiniile in rime...asta e tot tati...asta inseamna hip hop.....ce crezi tu in rime
Last edited by SaYwhaT on Sun May 10, 2009 7:22 pm, edited 1 time in total.
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Frate mie-mi place sa ma distrez in club, sa fumez, sa ma imbat etc si in acelasi timp imi place sa-mi beau si cafeaua singur dimineata cu geamu deschis in fata la calculator gandindu-ma la cacat serios. ce plm tre sa ascult ?
Suzy

Post by Suzy »

versuri gen jmt, non p astea pe negative crunk.

undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

uff ce bine ca e duminica si am timp sa fac asta:)
omu hai sa clarificam cateva lucruri
1:nimeni nu zice ca oamenii de care zici tu fac muzica proasta(oamenii sunt foarte tari)
2.peste cativa ani sau chiar intr-un an depinde daca dai la facultate sau nu....o sa vrei sa te angajezi...ehh aici daca o sa fii geniu sau prost o sa vezi ca se intampla niste lucruri dubioase si ca nu prea o sa vrei sa muncesti....oamenii care nu vor sa munceasca si vor sa cante +sa faca un ban aia se numesc comerciali...deci mai pe scurt daca tu ai ce ai face te-ai duce sa lucrezi pe 10 mil. lei?i sau sa faci 10 mil de $ si sa stai linistit toata viata??
3.oamenii comerciali ar putea sa aiba si ei nuj ce lirica si sa-ti cante nu de curve(presupun ca bani curve & shit numesti tu comercial)si ar putea sa iti cante despre cat de fake sunt altii....si despre cum bush incearca sa ne futa-n cur...si asa probabil ar devenii comerciali...sau in loc sa zica cate milioane au sa zica cat de saraci sunt...si tu sa te regasesti si sa zici uau super!...e totul de nuanta....pana la urma un mc bun e un om care isi pune foarte bine opiniile in rime...asta e tot tati...asta inseamna hip hop.....ce crezi tu in rime

ce ai explicat tu inseamna rap (sa puna idei in rime ), in hip hop nu e numai rap ,mai sunt inca 3 elemente esentiale si sa fi real dupa mine inseamna sa respecti hip hopul asa cum a fost la inceput . oricum mi-a placut cum ai gandit. :!:

Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

sa-mi bag pla.. uite ca nu m-am gandit la asta =)))

LE: vbm cu Suzy din Dr taberei care reprezinta
Locked