90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Ken wrote:
DFB wrote: Tu incerci sa-mi spui de fapt ca daca a aparut dupa 2000 trebuie sa mut folderul din hip-hop. :roll:
hat tibi draga da noi nu generalizam aicea :lol:

oamenii vor sa schimbe chestii in mod constant, si rapperii sunt si ei oameni, nu? deci baga synthuri si clap-uri si autotune. astia care nu vor sa ramana la same ol' boom bap. si de fapt discutia e: e asta o evolutie?
in primul rand nu toti baga clap-uri, synthuri, autotune..nu generaliza acum.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Ken wrote:
DFB wrote: Tu incerci sa-mi spui de fapt ca daca a aparut dupa 2000 trebuie sa mut folderul din hip-hop. :roll:

oamenii vor sa schimbe chestii in mod constant, si rapperii sunt si ei oameni, nu? deci baga synthuri si clap-uri si autotune. astia care nu vor sa ramana la same ol' boom bap. si de fapt discutia e: e asta o evolutie?
Da, aceleasi discutii le aveau cand au aparut Clash si Sex Pistols, Kool Herc si Sugarhill Gang, Terry Riley si Pierre Bastien. Cand ai tai prunci vor creste mari, au sa aiba discutii de genul "pe vremea mea se facea muzica din sunetele scoase de modemuri si osciloscoape" cu ai tai nepoti. Si vor continua cu "ce cacat ascultati azi, asta e evolutie"? Dar si atunci va exista o revista celebra care face din IDM muzica pentru creier. Si daca nu e evolutie, e cursul firesc. A, si cine Dzeu e tibi?
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

Post by undergroundvandal76 »

suzy parca aseara erai off topic cu inca unul care zicea ca soulja boy e cel mai bun rapper.
You can't teach an old dog new tricks

http://www.youtube.com/user/undergroundvandal76
undergroundvandal76
rapperu vostru preferat

Post by undergroundvandal76 »

Da, aceleasi discutii le aveau cand au aparut Clash si Sex Pistols, Kool Herc si Sugarhill Gang, Terry Riley si Pierre Bastien. Cand ai tai prunci vor creste mari, au sa aiba discutii de genul "pe vremea mea se facea muzica din sunetele scoase de modemuri si osciloscoape" cu ai tai nepoti. Si vor continua cu "ce c**** ascultati azi, asta e evolutie"? Dar si atunci va exista o revista celebra care face din IDM muzica pentru creier. Si daca nu e evolutie, e cursul firesc. A, si cine Dzeu e tibi?

esti ruda cu shakespeare?
You can't teach an old dog new tricks

http://www.youtube.com/user/undergroundvandal76
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

verificati mesajele private!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Suzy

Post by Suzy »

DFB wrote:
Ken wrote:

Da, aceleasi discutii le aveau cand au aparut Clash si Sex Pistols, Kool Herc si Sugarhill Gang, Terry Riley si Pierre Bastien. Cand ai tai prunci vor creste mari, au sa aiba discutii de genul "pe vremea mea se facea muzica din sunetele scoase de modemuri si osciloscoape" cu ai tai nepoti. Si vor continua cu "ce c**** ascultati azi, asta e evolutie"? Dar si atunci va exista o revista celebra care face din IDM muzica pentru creier. Si daca nu e evolutie, e cursul firesc. A, si cine Dzeu e tibi?
exact asta am spus si eu. :lol: ma rog..unii nu inteleg.
asta e in natura omului..sa traiasca in trecut sau in viitor, niciodata in prezent.
Last edited by Suzy on Mon May 11, 2009 3:15 pm, edited 1 time in total.

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

undergroundvandal76 wrote:suzy parca aseara erai off topic cu inca unul care zicea ca soulja boy e cel mai bun rapper.
boss, cu mama ta te certi pe tema asta? tema rap adica
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

aha - nu e evolutie, e cursul firesc. now we're getting somewhere. ai citit unde ziceam ca totul e ciclic? in cam toata muzica, moda, literatura... etc. traim o perioada cam cacacioasa, asta e chestia. yall niggaz in denial :wink:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Suzy

Post by Suzy »

problema e ca tu ai asteptari prea mari de la anumite chestii.

DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

si-atunci, ce faci, astepti a doua golden age?
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

"The greatest danger for most of us is not that our aim is too high. Rather, it's that we aim too low and we reach it." Michelangelo :)
Suzy

Post by Suzy »

trebuie sa te adaptezi frate. e normal ca lucrurile sa se schimbe. nu-ti zice nimeni sa nu mai asculti hip-hop din '90, dar nu poti nega ce este acum, ca ai pierde anumite lucruri foarte frumoase.

Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

pacat ca acele lucruri frumoase care apar acum sunt cu mult in dauna kitsch-urilor from nowadays.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

SA MOARA CIPRIAAAAAN, odata pe an apare o discutie de genu asta pe acest forum. nu vati plictisit?
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

da dar mai este o chestie: poate multi nu recunosc, dar multi nu asculta muzica veche pentru ca totul se intampla repede, si mai degraba asculti ce iese acuma proaspat decat ceva care s-a facut cand aveai 3 ani sau asa ceva. oricine e tentat sa faca asta. eu mai mult de curiozitate ascult si chestii ce se faceau prin anii 70 80, si cel putin anii 80 mi se par mega naspa. da' macar sunt in tema cand fac afirmatia asta. as pune pariu, daca am avea cum afla, ca 50% din postatorii de pe aici au ascultat rap din anii 90 cam cat am ascultat eu italo disco ;)
Locked