Eminem - Relapse (2009)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Eminem fara doar si poate este omul care m-a influentat cel mai mult de-alungul timpului. Si nu numai datorita muzicii, ci si datorita povestii succesului sau.
Ca sa ma rezum strict la albumul acesta si la tot ce-a scos dupa The Marshall Mathers LP, din punctul meu de vedere, nu a decazut, n-o da mai slab, nu face muzica mai proasta, nu face versuri mai proaste, pur si simplu si-a pierdut din uimitoarea carisma pe care o avea cel care a facut saltul imens de la un amarat de muncitor intr-un fast-food, la un megastar.
Ca sa ma rezum strict la albumul acesta si la tot ce-a scos dupa The Marshall Mathers LP, din punctul meu de vedere, nu a decazut, n-o da mai slab, nu face muzica mai proasta, nu face versuri mai proaste, pur si simplu si-a pierdut din uimitoarea carisma pe care o avea cel care a facut saltul imens de la un amarat de muncitor intr-un fast-food, la un megastar.
- unu'
- spre 5000 de posturi, e ok
asta e tracklistu oficial ? ca am gasit albumu pe net
1. "Dr. West" (skit)
2. "3 A.M."
3. "My Mom"
4. "Insane"
5. "Bagpipes From Baghdad"
6. "Hello"
7. "Tonya" (skit)
8. "Same Song & Dance"
9. "We Made You"
10. "Medicine Ball"
11. "Paul" (skit)
12. "Stay Wide Awake"
13. "Old Time's Sake" (featuring Dr. Dre)
14. "Must Be the Ganja"
15. "Mr. Mathers"
16. "Déjà Vu"
17. "Beautiful"
18. "Crack a Bottle" (featuring Dr. Dre and 50 Cent)
19. "Steve Berman" (skit)
20. "Underground/ Ken Kaniff"

1. "Dr. West" (skit)
2. "3 A.M."
3. "My Mom"
4. "Insane"
5. "Bagpipes From Baghdad"
6. "Hello"
7. "Tonya" (skit)
8. "Same Song & Dance"
9. "We Made You"
10. "Medicine Ball"
11. "Paul" (skit)
12. "Stay Wide Awake"
13. "Old Time's Sake" (featuring Dr. Dre)
14. "Must Be the Ganja"
15. "Mr. Mathers"
16. "Déjà Vu"
17. "Beautiful"
18. "Crack a Bottle" (featuring Dr. Dre and 50 Cent)
19. "Steve Berman" (skit)
20. "Underground/ Ken Kaniff"
Siempre Fidelis
- Kaen Shine
- Shiftee
- AudioCassetteEra
- tanar
- joveplace
- un domn / doamna
cum umbla vorba ... skiturile mai tari ca piesele de pe album
Nu stiu ce sa zic un album mediocru pentru eminem dar destul de bun pentru scena muzicii hip-hop de azi sau invers? ... ceva nu pica bine la albumu asta... o fi vocea, o fi stilul, probabil s-a vrut mai mult dupa encore...s-a asteptat la ceva mult mai grimey mult mai MMLP... si am primit in schimb o combinatie intre SSLP si TES, poate a fost pauza prea lunga si am uitat ce inseamna eminem?, poate si-a pierdut din carisma cum spunea cineva?... sau... sa facem fata realitatii si sa admintem ca este un album mediocru? .... care e din astea nush... ma mai gandesc

Nu stiu ce sa zic un album mediocru pentru eminem dar destul de bun pentru scena muzicii hip-hop de azi sau invers? ... ceva nu pica bine la albumu asta... o fi vocea, o fi stilul, probabil s-a vrut mai mult dupa encore...s-a asteptat la ceva mult mai grimey mult mai MMLP... si am primit in schimb o combinatie intre SSLP si TES, poate a fost pauza prea lunga si am uitat ce inseamna eminem?, poate si-a pierdut din carisma cum spunea cineva?... sau... sa facem fata realitatii si sa admintem ca este un album mediocru? .... care e din astea nush... ma mai gandesc

www.last.fm/joveplace - stuff and shit 

- Kaen Shine
- Shiftee
nu ca m-as lega in mod normal de avatarurile oamenilor, dar, refresh my memory, de unde il stiu? tot ce tin minte e (vag) ca e ceva ce nu iti da prea mare credibilitate in momentul in care analizezi un album tzapan ca asta 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- joveplace
- un domn / doamna
e sven vath... nici nu vreau un avatar sa ofere credibilitate... se vede ca netu influenteaza mult mintea umana... si albumu in opinia mea personala nu e asa "tzapan"... 

www.last.fm/joveplace - stuff and shit 

- Kaen Shine
- Shiftee