90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

verificati-va mesajele private!!
99.9%
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

si inca ceva care ma face sa trag o flegma celor care o ard cu "hip hop is dead"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KtGH9PGr1cE[/youtube]
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai ce treaba are aesop rock?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Owniga
adevarat sa mor de nu

Post by Owniga »

preacher wrote:verificati-va mesajele private!!
nu l-am verificat dar presupun ca e ceva legat de mallone...nu?
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2RZ4ykWQhMc[/youtube]

hip-hop is dead un cacat ... uitati-va ce melodie a putut sa coaca premier. o am pe telefon inca de cand a aparut.
Last edited by Mallone on Mon May 11, 2009 9:56 pm, edited 1 time in total.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

ma ce pula mea are ala cu mesajele private... zici ca s-a blocat placa-n plm.
Owniga
adevarat sa mor de nu

Post by Owniga »

Mallone wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2RZ4ykWQhMc[/youtube]

hip-hop is dead un cacat ... uitati-va ce melodie a putut sa coaca premier. o am pe telefon inca de cand a aparut.

era vorba de artisti noi miez, n-ai prins ideea...bussiness as usual
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

am inteles gogule care era treaba,stai linistit.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Stefan P wrote:ma ce p*** mea are ala cu mesajele private... zici ca s-a blocat placa-n plm.
tu nu ai primit.
99.9%
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

mallone, stiam eu de ce te rugasem sa
Koma wrote:mallone, te rog frumos, vorbesc serios: nu mai posta pe topicul asta
ai venit iar cu printscreenuri si clipuri cu big shug & tovarasu tau din avatar.

data viitoare cand mai vreau sa te tin departe de un topic o sa-ti banez ip-u temporar, just to let ya know.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

dar stai boss,de ce ???????
sunrah
.

Post by sunrah »

Mallone wrote:nu m-am omorat niciodata dupa genul asta de hip-hop. dar fata de ce mizerii au iesit in toti anii astia, nu suna rau. oricum sunt peste aesop rock de exemplu.
:caramizi: asta trebuie forwardata. classic shit.
you just never know when you're living in a golden age.
Nae.
.|.

Post by Nae. »

Alexandru-San wrote:nu am cuvinte pt o afirmatie de genu....a sau stai, e fan limp bizkit, it all makes sense now
halimeai peleu de bashit...tu asculti linkin park in sloboz si esti fan mike shinoda...
cei care zic ca dupa 2000 e mai wack treaba...aveti internet degeaba..nu tien de gusturi...sau pareri...imbecilitatea e si ea o varianta
ps...just to drop some knowledge *muie fatalaule vezi ca scriu gresit si aici*...astia inversunati (penibili de altfel ca pe toate topicurile unde se dau destepti)...ati ascultat un maxim de 3% din albumele rap aparute dupa 2000...iar inainte de 2000....sa fim seriosi...1% e exagerat de mult...nu mai mancati cacat aiurea...chit ca e forum...
muie kenshin...dinamo...prostovanu cu topicu...dinamo iar....preacher...dino...oniga...ricarda...
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

georgica da de ce stai tu pe forumuri taica? nu mai bine iti vezi tu de beaturile tale lossless in flac si lasi oamenii mari sa vorbeasca? am inteles ca-ti place cuvantul ala nou cu m dar daca-l ai in mod constant pe degete din cauza lipsei de servetele nu inseamna neaparat ca trebuie sa ungi tastatura cu el. sau fiindca produci pentru buci simti nevoia sa ne arati tuturor ca poti injura fara sa iti iei avert, cu toate ca oricum forumurile nu inseamna nimic pentru tine, in ciuda faptului ca vii dupa curul meu pe toate threadurile ca un groupie? daca vrei poza cu autograf da adresa si se rezolva. intre timp baga si tu un barfe despre tarfe 2, ca e facut dupa 2000 si am auzit ca zice ceva dobrescu p-acolo despre colaboratorii tai ;)

ca sa clarificam de la inceput, nu mai trollez troleibuzez goddamit. vandalul ala e un copil ratacit si, repet, ma simt profund jignit de presupunerile c-as fi eu, n-as arde-o chiar atat de evident, ce dracu.

ca sa mai clarificam inca o data, ca poate s-a pierdut in vartejul paginilor :lol: eu n-o ard deloc hiphop is dead. Ies multe chestii misto, no doubt. Atata ca nu se compara cu batranii satului. Hiphop is dead a zis-o ala pe care il ridica toti in slavi, si dupa parerea mea cel mai overrated rapper dupa jigga (sau impreuna, mi-e greu de apreciat), deci, din nou, multumiti-i lui pt. trend.

ca sa mai clarificam ceva, notiunea de indie e una mai larga, eu cand am zis-o ma refeream la alternativ, nu la gen de distributie. talib kweli si aesop rock si atmosphere & restul gastii exact aia sunt, sper ca aici nu avem opinii diferite. pt mine alternativ/indie whatever e ce scot rhymesayers, def jux etc, si cam ce scot veritasaga sau zgarie nori la noi. Cine nu face diferenta intre astea si jmt sa zicem, ca sa fie un alb si-n partea ailalta a comparatiei, :arrow: la topicul despre Clisma fermecatorul.

dar ce ma ingrijoreaza cu adevarat e ca folderul cu atmosphere al lui mallone e cat tot folderul meu cu hiphop :cry:

Image
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Nae.
.|.

Post by Nae. »

parca iti pare rau ca miai facut reclama a?
...ce plm treaba are buci ma?..si negativele mele?...cu ce am zis mai sus?...fidel stie ce faci/>
Locked