90's Hip Hop VS Today's Pop Rap (They call this hip hop)
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- Niciodata un nimeni
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2RZ4ykWQhMc[/youtube]
hip-hop is dead un cacat ... uitati-va ce melodie a putut sa coaca premier. o am pe telefon inca de cand a aparut.
hip-hop is dead un cacat ... uitati-va ce melodie a putut sa coaca premier. o am pe telefon inca de cand a aparut.
Last edited by Mallone on Mon May 11, 2009 9:56 pm, edited 1 time in total.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
Mallone wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2RZ4ykWQhMc[/youtube]
era vorba de artisti noi miez, n-ai prins ideea...bussiness as usual
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Andi: pt forumisti
mallone, stiam eu de ce te rugasem sa
data viitoare cand mai vreau sa te tin departe de un topic o sa-ti banez ip-u temporar, just to let ya know.
ai venit iar cu printscreenuri si clipuri cu big shug & tovarasu tau din avatar.Koma wrote:mallone, te rog frumos, vorbesc serios: nu mai posta pe topicul asta
data viitoare cand mai vreau sa te tin departe de un topic o sa-ti banez ip-u temporar, just to let ya know.
halimeai peleu de bashit...tu asculti linkin park in sloboz si esti fan mike shinoda...Alexandru-San wrote:nu am cuvinte pt o afirmatie de genu....a sau stai, e fan limp bizkit, it all makes sense now
cei care zic ca dupa 2000 e mai wack treaba...aveti internet degeaba..nu tien de gusturi...sau pareri...imbecilitatea e si ea o varianta
ps...just to drop some knowledge *muie fatalaule vezi ca scriu gresit si aici*...astia inversunati (penibili de altfel ca pe toate topicurile unde se dau destepti)...ati ascultat un maxim de 3% din albumele rap aparute dupa 2000...iar inainte de 2000....sa fim seriosi...1% e exagerat de mult...nu mai mancati cacat aiurea...chit ca e forum...
muie kenshin...dinamo...prostovanu cu topicu...dinamo iar....preacher...dino...oniga...ricarda...
- Kaen Shine
- Shiftee
georgica da de ce stai tu pe forumuri taica? nu mai bine iti vezi tu de beaturile tale lossless in flac si lasi oamenii mari sa vorbeasca? am inteles ca-ti place cuvantul ala nou cu m dar daca-l ai in mod constant pe degete din cauza lipsei de servetele nu inseamna neaparat ca trebuie sa ungi tastatura cu el. sau fiindca produci pentru buci simti nevoia sa ne arati tuturor ca poti injura fara sa iti iei avert, cu toate ca oricum forumurile nu inseamna nimic pentru tine, in ciuda faptului ca vii dupa curul meu pe toate threadurile ca un groupie? daca vrei poza cu autograf da adresa si se rezolva. intre timp baga si tu un barfe despre tarfe 2, ca e facut dupa 2000 si am auzit ca zice ceva dobrescu p-acolo despre colaboratorii tai 
ca sa clarificam de la inceput, nu mai trollez troleibuzez goddamit. vandalul ala e un copil ratacit si, repet, ma simt profund jignit de presupunerile c-as fi eu, n-as arde-o chiar atat de evident, ce dracu.
ca sa mai clarificam inca o data, ca poate s-a pierdut in vartejul paginilor
eu n-o ard deloc hiphop is dead. Ies multe chestii misto, no doubt. Atata ca nu se compara cu batranii satului. Hiphop is dead a zis-o ala pe care il ridica toti in slavi, si dupa parerea mea cel mai overrated rapper dupa jigga (sau impreuna, mi-e greu de apreciat), deci, din nou, multumiti-i lui pt. trend.
ca sa mai clarificam ceva, notiunea de indie e una mai larga, eu cand am zis-o ma refeream la alternativ, nu la gen de distributie. talib kweli si aesop rock si atmosphere & restul gastii exact aia sunt, sper ca aici nu avem opinii diferite. pt mine alternativ/indie whatever e ce scot rhymesayers, def jux etc, si cam ce scot veritasaga sau zgarie nori la noi. Cine nu face diferenta intre astea si jmt sa zicem, ca sa fie un alb si-n partea ailalta a comparatiei,
la topicul despre Clisma fermecatorul.
dar ce ma ingrijoreaza cu adevarat e ca folderul cu atmosphere al lui mallone e cat tot folderul meu cu hiphop

ca sa clarificam de la inceput, nu mai trollez troleibuzez goddamit. vandalul ala e un copil ratacit si, repet, ma simt profund jignit de presupunerile c-as fi eu, n-as arde-o chiar atat de evident, ce dracu.
ca sa mai clarificam inca o data, ca poate s-a pierdut in vartejul paginilor

ca sa mai clarificam ceva, notiunea de indie e una mai larga, eu cand am zis-o ma refeream la alternativ, nu la gen de distributie. talib kweli si aesop rock si atmosphere & restul gastii exact aia sunt, sper ca aici nu avem opinii diferite. pt mine alternativ/indie whatever e ce scot rhymesayers, def jux etc, si cam ce scot veritasaga sau zgarie nori la noi. Cine nu face diferenta intre astea si jmt sa zicem, ca sa fie un alb si-n partea ailalta a comparatiei,

dar ce ma ingrijoreaza cu adevarat e ca folderul cu atmosphere al lui mallone e cat tot folderul meu cu hiphop

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer