Zmily wrote:Eminem was on Shade 45 with DJ Whoo Kid and 50 Cent and they talked about pissing on women and Eminem went as far too even say that he has already pissed on Mariah Carey. Nick Cannon is probably writing a blog as we speak…
Stefan P wrote:Il iau din Germania ca am vazut ca se lanseaza acolo pe 18
poti sa imi iei si mie unu? si iti dau banii
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
Dupa mai multe ascultari, Relapse nu se diferentiaza prea mult de vechile albume, mai ales la nivelul melodiilor, de unde avem chestii ca 'The real Slim Shady' vs. 'Insane'/'We made you', 'Lose yourself'/'Stan' vs. 'Beautiful', 'Cleaning out my closet' vs. 'Same song and dance'. Sau poate doar asa vad eu albumul. Oricum e prea tare si nu m'a dezamagit aproape deloc, contrar asteptarilor, lol.
'Beautiful' e piesa mea rap preferata de anul asta, pana acum. Cred.
eu m-am razgandit in leg cu must be the ganja si my mom, sunt marfa si ele, mai putin cum abordeaza subiectul inasta ultima, adica identic cu anterioarele. dupa muuulte ascultari, stralucesc stay wide awake, deja vu, same song & dance cel mai tare. Underground imi place la nebunie in afara de refrenul ala carmina burana care ma lasa cam rece, dar strofele sunt . eu zic ca dpdv al tehnicitatii/flowului nu o sa fie depasit prea curand. anul asta cel putin...
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ce-o fi asa mijtoque sa spui "niggaz" ca sa fi cul nu inteleg... mie unu' mi se pare penibil ... ma rog... esti alb... stai slbz alb ca e plin pe strazi de baieti ce-o ard "rep" ... numa yo man, e da shit, sau ce faci nigga? auzi....