URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
dupa ce am luat interviul, m-am asteptat sa apara si pareri contra vis-a-vis de noul stil Da HOOD. El este mult mult mai elevat decat inainte, insa in inimile ascultatorilor de HIP HOP adevarati, Da HOOD a ramas Da Hood Justice (cred ca se intelege ce vreau sa spun). STOE si NAI'GH'BA reprezinta oricum niste nume, care se scriu cu majuscule oriunde si oricand.Sun|Rah wrote:Nu mi-a placut emisiunea de aseara.. nu mi-a placut nici Sonia.. se putea mai bine! La altele mai frumoase.. mai hip-hop..
Brugner, nu sunt contra noului stil Da Hood, oamenii atata timp cat fac ceea ce fac pentru ca le place si ii reprezinta este totul mai mult decat bine. Este drept ca nu m-am dat in vant niciodata pentru aceasta trupa, nu in mod special, am avut alte preferinte, iar daca pe atunci nu eram asa, acum nici nu se pune problema. Atu'ul pe care-l detin si-l vor detine-ncontinuare, este lirica, o lirica mai matura, mai zdravana, din punctul asta de vedere n-am nimic de obiectat. Dimpotriva, incerc sa vad partea pozitiva, pentru ca atunci cand imi amintesc de R.A.C.L.A. imi vine sa plang, acum vorbind despre Da Hood sunt chiar multumita si le urez mult succes pe viitor, acelasi gand fiindu-ti destinat si tie!BRUGNER_okocha wrote:dupa ce am luat interviul, m-am asteptat sa apara si pareri contra vis-a-vis de noul stil Da HOOD. El este mult mult mai elevat decat inainte, insa in inimile ascultatorilor de HIP HOP adevarati, Da HOOD a ramas Da Hood Justice (cred ca se intelege ce vreau sa spun). STOE si NAI'GH'BA reprezinta oricum niste nume, care se scriu cu majuscule oriunde si oricand.Sun|Rah wrote:Nu mi-a placut emisiunea de aseara.. nu mi-a placut nici Sonia.. se putea mai bine! La altele mai frumoase.. mai hip-hop..
you just never know when you're living in a golden age.
Pentru cei care au probleme cu megaupload, am pus si pe filehost. Split archives,tre sa downloadati 2 cate 2. Take care!
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 1 part 1
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 1 part 2
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 2 part 1
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 2 part 2
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 3 part 1
Urban Groove - Da Hood (2.12.2005) - 3 part 2
- BRUGNER_okocha
ah deci si eu sunt in aceeasi situatie cu RACLA?Sun|Rah wrote:Brugner, nu sunt contra noului stil Da Hood, oamenii atata timp cat fac ceea ce fac pentru ca le place si ii reprezinta este totul mai mult decat bine. Este drept ca nu m-am dat in vant niciodata pentru aceasta trupa, nu in mod special, am avut alte preferinte, iar daca pe atunci nu eram asa, acum nici nu se pune problema. Atu'ul pe care-l detin si-l vor detine-ncontinuare, este lirica, o lirica mai matura, mai zdravana, din punctul asta de vedere n-am nimic de obiectat. Dimpotriva, incerc sa vad partea pozitiva, pentru ca atunci cand imi amintesc de R.A.C.L.A. imi vine sa plang, acum vorbind despre Da Hood sunt chiar multumita si le urez mult succes pe viitor, acelasi gand fiindu-ti destinat si tie!BRUGNER_okocha wrote:dupa ce am luat interviul, m-am asteptat sa apara si pareri contra vis-a-vis de noul stil Da HOOD. El este mult mult mai elevat decat inainte, insa in inimile ascultatorilor de HIP HOP adevarati, Da HOOD a ramas Da Hood Justice (cred ca se intelege ce vreau sa spun). STOE si NAI'GH'BA reprezinta oricum niste nume, care se scriu cu majuscule oriunde si oricand.Sun|Rah wrote:Nu mi-a placut emisiunea de aseara.. nu mi-a placut nici Sonia.. se putea mai bine! La altele mai frumoase.. mai hip-hop..

- BRUGNER_okocha
mersi mult partenere, vad ca ruga mea a fost auzita!!!RapX wrote:Pentru cei care au probleme cu megaupload, am pus si pe filehost. Split archives,tre sa downloadati 2 cate 2. Take care!
RapX wrote:Pentru cei care au probleme cu megaupload, am pus si pe filehost. Split archives,tre sa downloadati 2 cate 2. Take care!
parca stergea cineva astea......retarzi!
Respect buna ta dispozitie sperand in acelasi timp ca ai inteles mesajul!BRUGNER_okocha wrote:ah deci si eu sunt in aceeasi situatie cu RACLA?Sun|Rah wrote:Brugner, nu sunt contra noului stil Da Hood, oamenii atata timp cat fac ceea ce fac pentru ca le place si ii reprezinta este totul mai mult decat bine. Este drept ca nu m-am dat in vant niciodata pentru aceasta trupa, nu in mod special, am avut alte preferinte, iar daca pe atunci nu eram asa, acum nici nu se pune problema. Atu'ul pe care-l detin si-l vor detine-ncontinuare, este lirica, o lirica mai matura, mai zdravana, din punctul asta de vedere n-am nimic de obiectat. Dimpotriva, incerc sa vad partea pozitiva, pentru ca atunci cand imi amintesc de R.A.C.L.A. imi vine sa plang, acum vorbind despre Da Hood sunt chiar multumita si le urez mult succes pe viitor, acelasi gand fiindu-ti destinat si tie!BRUGNER_okocha wrote:
dupa ce am luat interviul, m-am asteptat sa apara si pareri contra vis-a-vis de noul stil Da HOOD. El este mult mult mai elevat decat inainte, insa in inimile ascultatorilor de HIP HOP adevarati, Da HOOD a ramas Da Hood Justice (cred ca se intelege ce vreau sa spun). STOE si NAI'GH'BA reprezinta oricum niste nume, care se scriu cu majuscule oriunde si oricand.
you just never know when you're living in a golden age.
- BRUGNER_okocha
Nu trebuie sa fii tot timpul atat de serioasa. Sunt convins ca or sa mai fie emisiuni care o sa te nemultumeasca, insa trebuie sa ii multumim pe toti, nu avem cum sa facem.Sun|Rah wrote:Respect buna ta dispozitie sperand in acelasi timp ca ai inteles mesajul!BRUGNER_okocha wrote:ah deci si eu sunt in aceeasi situatie cu RACLA?Sun|Rah wrote:
Brugner, nu sunt contra noului stil Da Hood, oamenii atata timp cat fac ceea ce fac pentru ca le place si ii reprezinta este totul mai mult decat bine. Este drept ca nu m-am dat in vant niciodata pentru aceasta trupa, nu in mod special, am avut alte preferinte, iar daca pe atunci nu eram asa, acum nici nu se pune problema. Atu'ul pe care-l detin si-l vor detine-ncontinuare, este lirica, o lirica mai matura, mai zdravana, din punctul asta de vedere n-am nimic de obiectat. Dimpotriva, incerc sa vad partea pozitiva, pentru ca atunci cand imi amintesc de R.A.C.L.A. imi vine sa plang, acum vorbind despre Da Hood sunt chiar multumita si le urez mult succes pe viitor, acelasi gand fiindu-ti destinat si tie!
- BRUGNER_okocha
Urban Groove - editia 6 - Carbon
salut,
avanpremiera a celei de-a 6-a emisiuni UG, invitat Carbon. Ca sa beneficiati de toate pozele, nu uitati sa va abonati la newsletterul UG, pe www.hiphopkulture.ro. Mai jos pozele:

avanpremiera a celei de-a 6-a emisiuni UG, invitat Carbon. Ca sa beneficiati de toate pozele, nu uitati sa va abonati la newsletterul UG, pe www.hiphopkulture.ro. Mai jos pozele: