Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Hazard
fratele meu tu esti baiat

Post by Hazard »

ai dreptate, nu poti sa te descurci doar ca artist, dar nici sa le combini nu mi se pare treaba. E ok sa-ti vinzi muzica, e munca ta, dar aici e alta poveste. Piesa e tare, adica Liry si Gani sunt tari :)
nu mai am semnatura
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

nea Caisa wrote:Bun si care e faza cu baza de date, vrei sa trimiti spamuri cu albumul tau sau am inteles eu gresit? :|
Cuvantul "Spam" nu exista in legislatia romaneasca. Citeste legea 365/2002 si-o sa intelegi. Apoi documenteaza-te ce inseamna o baza de date opt-in.
Hazard wrote:Dar tu esti afacerist sau artist? Nu poti sa vinzi direct flashurile mai ieftin? p*** mea, e bine ca esti constient ca nu ti se vinde muzica ;)
nu sunt niciuna nici alta... numai cand ma gandesc la creativitatea, inovatia si devotamentul unuia ca steve jobs sau la incredibilele opere ale lui mozart si deja imi iau gandul ca ma voi putea numi prea curand afacerist sau artist. sunt doar unul care vrea sa faca tot ce-si doreste, atata tot.
la partea cu muzica te-nseli. se vinde, dar trebuie ceva-n plus... cand nu poti sa elimini din calcul ceva (downloadul de pe net) in loc sa plangi, trebuie sa gasesti solutii.
Hazard wrote:ai dreptate, nu poti sa te descurci doar ca artist, dar nici sa le combini nu mi se pare treaba. E ok sa-ti vinzi muzica, e munca ta, dar aici e alta poveste. Piesa e tare, adica Liry si Gani sunt tari :)
deja esti foarte derutat... ba e bine sa-ti vinzi muzica, ba nu e bine... e bine sa ti-o vinzi dar sa nu ti-o vinzi tu, ia zi tu maret stapanitor al adevarului absolut. cum e bine? sa ti-o vanda cineva care sa-ti spuna "piesa asta nu e buna, aici ai prea multe injuraturi, aici vreau un sound mai modern, aici vreau sa bagi o voce de femeie, aici nu e bine sa zici asta..." asa e bine? zi-mi ca vreau si eu sa-nvat...
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

Ideea nu era daca e legal sau nu, ideea era daca vei avea rezultatele asteptate prin folosirea ei.
Hazard

Post by Hazard »

De ce te ataci? Eu cred ca esti mai derutat decat mine din moment ce iesi cu cacaturi gen "Clisma fermecatorul" sau faze de prost gust facute unei tipe care ti-a facut jumate de piesa ;) Stii tu despre ce e vorba...

Si acum ontopic: Muzica buna se cumpara, oricat ai incerca tu sa negi asta. Nu se cumpara la nivelul la care te astepti, se pirateaza, se downloadeaza, se trimite pe mess, dar albumele bune sunt cumparate intr-o oarecare masura. Am spus de tine ca esti constient ca nu ti se vinde muzica, ceea ce e adevarat.

Da, daca nu iti vinzi tu albumul, cel care e de acord sa o vanda face din tine o tarfa comerciala si e normal sa nu fii de acord (nici tu nici lumea care te (mai) asculta). Si da, e cam greu sa iti scoti singur albumul si sa il vinzi, e greu sa faci cam orice in Romania de unul singur.

Eu ti-am zis sa nu imbini placerea de a face ceva (muzica) cu placerea de a face bani, pe care o avem cu totii. Nu mi se pare normal man, ucizi melodia ;) Daca le faci pe amandoua separat e ceva normal si demn de lauda. Imi placea "Diferente", dar se pare ca atat...

Sper sa-ti dai seama despre ce vorbesc, daca nu oricum nu mai continui sa raspund ca sa intelegi, vorbim pe privat daca inca esti curios, bafta...
nu mai am semnatura
Leasa

Post by Leasa »

nea Caisa wrote:Ideea nu era daca e legal sau nu, ideea era daca vei avea rezultatele asteptate prin folosirea ei.
La un calcul exagerat de pesimist de 0.1% dintr-un milion rezulta un numar de 1000 de bucati, din astea, din ceea ce stiu eu, 70% sunt comenzi concrete, restul de 30% sunt oameni care se plictisesc, deci 700 de insi vor cotiza in scopul de a ma ajuta sa-mi continui viata in conditii decente...
Leasa

Post by Leasa »

Hazard wrote:De ce te ataci? Eu cred ca esti mai derutat decat mine din moment ce iesi cu cacaturi gen "Clisma fermecatorul" sau faze de prost gust facute unei tipe care ti-a facut jumate de piesa ;) Stii tu despre ce e vorba...

Si acum ontopic: Muzica buna se cumpara, oricat ai incerca tu sa negi asta. Nu se cumpara la nivelul la care te astepti, se pirateaza, se downloadeaza, se trimite pe mess, dar albumele bune sunt cumparate intr-o oarecare masura. Am spus de tine ca esti constient ca nu ti se vinde muzica, ceea ce e adevarat.

Da, daca nu iti vinzi tu albumul, cel care e de acord sa o vanda face din tine o tarfa comerciala si e normal sa nu fii de acord (nici tu nici lumea care te (mai) asculta). Si da, e cam greu sa iti scoti singur albumul si sa il vinzi, e greu sa faci cam orice in Romania de unul singur.

Eu ti-am zis sa nu imbini placerea de a face ceva (muzica) cu placerea de a face bani, pe care o avem cu totii. Nu mi se pare normal man, ucizi melodia ;) Daca le faci pe amandoua separat e ceva normal si demn de lauda. Imi placea "Diferente", dar se pare ca atat...

Sper sa-ti dai seama despre ce vorbesc, daca nu oricum nu mai continui sa raspund ca sa intelegi, vorbim pe privat daca inca esti curios, bafta...
Iar esti derutat... ce nu ti-e clar in privinta faptului ca faza cu Liry a fost aranjata de la bun inceput?!

Sa nu imbin placerea de a face muzica, cu placerea de a face bani? Pai ba tu esti prost? A face muzica e o placere, a face bani e o necesitate... Cum pula mea sa fac muzica daca nu fac si bani din moment ce ora la studio e cat e...
Si nu... nu m-am atacat... iti raspund din politete... ca daca era sa nu fiu politicos te ignoram complet la ce prostii debitezi din tastatura...
Hazard

Post by Hazard »

Da ba, ai dreptate, dar ori faci bani din muzica ta in pula mea, ori faci bani ca iei kkturi de la chinezi si le vinzi sub pretul pietei. Le faci separat nu 2 in 1 ca Dero, ca iti bati joc de muzica. Nu poti sa spui ca "Lumea asculta ce fac" o sa spui ca "Lumea cumpara flashuri ieftine si proaste de la chinezi ca asa e la romani", daca nu intelegi ce vreau sa zic nici acum inseamna ca ai o problema
nu mai am semnatura
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

Mie imi pare ideea destul de fantezista si mi-e greu sa cred ca e eficienta, dar poate tu stii mai bine daca ti-ai facut calculele in acest fel. De altfel, poate te-ai mai ocupat cu chestii de genul asta si stii cam cat la suta din oameni citesc mailurile si cati raspund la oferta primita.
Red Scorpion

Post by Red Scorpion »

mie mi se pare foarte buna ideea.
sunt un om simplu
NskY
#

Post by NskY »

mie mi se pare super ok ideea asta cu usb sub pretzul de piata...

leasa, nu imi faci o editie speciala cu albumu pe un mp4 player sub pretul pietei? :D
Leasa

Post by Leasa »

Alexsay

Post by Alexsay »

Internal Storage: 8GB
• External Memory: SD/MMC card up to 4GB
• Display: 2.8 inch TFT LCD
• Video Formats supports: AVI
• Conversion formats: MP4, SWF
• Video Resolution: 340*260
• FPS (Frames per Second): 20-24
• Music Formats: MP3?WMA?WAV
• Bit Rate: 32Kbps-320Kbps
• Picture Formats Supports: JPG, GIF, BMP, PNG
• Record Formats Supports: WAV
• FM Radio: 76MHz-91MHz / 87.5MHz-108MHz
• Interface USB 2.0
• System Requirements: Windows 98, 2000 ,XP or above
• Power Source: Rechargeable Li-ion battery
• OSD ( On Screen Display) Language: English, German, French, Italian, Spanish

Care e treaba cu windows-u?? si cat tine bateria?
Garantie ceva?
Are difuzor sau doar loc pt casti?
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Leasa

Post by Leasa »

Adica ceea ce-ti trebuie ca sa bagi date pe el
Garantie 1 an
N-are difuzor, doar cu castile poti asculta sonorul
Bateria tine aproximativ 72 de ore.

Mi-as dori totusi sa pastram discutia pentru "contradictoriu" si sa ma intrebati prin email sau mp detalii de acest gen.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Daca spun ca siteu e urat cu crengi, o sa-mi spui ca nu asta conteaza?
Post Reply