VITREG (FURNICI COAPTE/H.A.O.S. CREW) - ALTFEL DE RIME

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Red Scorpion
fratele meu tu esti baiat

Post by Red Scorpion »

si daca unora nu le place ce e? nu au voie sa zica?
sunt un om simplu
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

da de ai zice sa-l superi p om crezi ca e usor asha sa faci treaba asta dak nu-ti place il stergi da nu vad cum sa nu-ti placa e HIP HOP adevarat din Romania sunt curios cine o sa dea p ele oricum fiecare cu parerea lui :wink:
Luka
tanar

Post by Luka »

awareness wrote:da de ai zice sa-l superi p om crezi ca e usor asha sa faci treaba asta dak nu-ti place il stergi da nu vad cum sa nu-ti placa e HIP HOP adevarat din Romania sunt curios cine o sa dea p ele oricum fiecare cu parerea lui :wink:
Mai baga si tu o virgula un punct ceva ca ... pana mea :lol:

+ vitreg e oke nu e chiar pe filmul meu dar nicidecum nu pot sa spun ca nu-mi place :wink:
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

am flow =))
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

awareness wrote: ce sa inteleg e competitie intre noii producatori:))
din punctul meu de vedere nu e nici o competitie:) nu exista asa ceva in hip hopul romanesc... mai e mult pana departe, iar daca forumurile astea, putine cate sunt, ar fi folosite pentru promovare si feedback constructiv, nu pentru a ne plange cum nu exista miscare hip hop sau cum ca hip hopul a murit sau alte lamentari penibile (nu e vorba de threadul asta, ci asa in general) , poate am ajunge undeva...si nu ma refer la a ajunge undeva, din punctul de vedere al notorietatii...

awareness, am vazut niste post-uri si commenturi pe youtube, legate de piesele mele si ale lui achtern styg. daca esti acelasi awareness ca cel de pe youtube, multumesc mult, atat in numele meu cat si in numele lui achtern;)
bachus'
dimineata verific forumu

Post by bachus' »

foarte tare omu vitreg. felicitari

cel mai mult imi plac: oh no, ploaia, silent hill, event
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

snt awareness d p myspace ti-am cerut niste linkuri mai de mult :wink:
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

aha, i remember now :)
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

awareness wrote:da de ai zice sa-l superi p om crezi ca e usor asha sa faci treaba asta dak nu-ti place il stergi da nu vad cum sa nu-ti placa e HIP HOP adevarat din Romania sunt curios cine o sa dea p ele oricum fiecare cu parerea lui :wink:
bai eu nu stiu ce beaturi are omul asta prin pc sau pe alte materiale dar beaturile de pe materialul asta sunt mediocre.. asa ca nu inteleg ce te tot miri ca e posibil sa nu placa. sunt si piese/beaturi exceptionale care unora nu le plac.. e vorba de subiectivitate. :roll:
Image
Contele
tanar

Post by Contele »

Unele beaturi sunt ok de pa albumu asta.Insa sunetul si tobele trag mult in jos.No offence.

"Critica" lui Graal mi s-a parut una constructiva , si imi place ca omul e interesat sa isi faca treaba cat mai bine si nu superficial ca marea majoritate.

@Graal Sunt curios daca si cu practica stai la fel de bine.Lasa si tu o pagina de myspace sau urca ceva beaturi.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

@ Contele: In curand... sper spre sfarsitul saptamanii acesteia voi avea 3 piese facute integral de mine (Productie, Recording, Mixing, putin Mastering + ajutor texte).
Myspace nu am inca. (Am avut dar am pierdut parola).

Noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
subsapte
tanar

Post by subsapte »

Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

vitreg, nuff respect! am ascultat si ai facut niste beaturi prea belea iar my personal favorite este "close". gg!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
vitreg
tanar

Post by vitreg »

ar trebuia sa se inceteze cu critica pt ca artistii au nevoie de incurajari nu de critici asta e scopul oricarui roman muritor de rand in viata?! sa fie critic?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

nu... dar daca ambitia da semne la nervi e ok asa.
Post Reply