VITREG (FURNICI COAPTE/H.A.O.S. CREW) - ALTFEL DE RIME
-
- fratele meu tu esti baiat
Mai baga si tu o virgula un punct ceva ca ... pana meaawareness wrote:da de ai zice sa-l superi p om crezi ca e usor asha sa faci treaba asta dak nu-ti place il stergi da nu vad cum sa nu-ti placa e HIP HOP adevarat din Romania sunt curios cine o sa dea p ele oricum fiecare cu parerea lui

+ vitreg e oke nu e chiar pe filmul meu dar nicidecum nu pot sa spun ca nu-mi place

le`HipnoticHazzard` http://www.myspace.com/lukahipnotic
din punctul meu de vedere nu e nici o competitie:) nu exista asa ceva in hip hopul romanesc... mai e mult pana departe, iar daca forumurile astea, putine cate sunt, ar fi folosite pentru promovare si feedback constructiv, nu pentru a ne plange cum nu exista miscare hip hop sau cum ca hip hopul a murit sau alte lamentari penibile (nu e vorba de threadul asta, ci asa in general) , poate am ajunge undeva...si nu ma refer la a ajunge undeva, din punctul de vedere al notorietatii...awareness wrote: ce sa inteleg e competitie intre noii producatori:))
awareness, am vazut niste post-uri si commenturi pe youtube, legate de piesele mele si ale lui achtern styg. daca esti acelasi awareness ca cel de pe youtube, multumesc mult, atat in numele meu cat si in numele lui achtern;)
bai eu nu stiu ce beaturi are omul asta prin pc sau pe alte materiale dar beaturile de pe materialul asta sunt mediocre.. asa ca nu inteleg ce te tot miri ca e posibil sa nu placa. sunt si piese/beaturi exceptionale care unora nu le plac.. e vorba de subiectivitate.awareness wrote:da de ai zice sa-l superi p om crezi ca e usor asha sa faci treaba asta dak nu-ti place il stergi da nu vad cum sa nu-ti placa e HIP HOP adevarat din Romania sunt curios cine o sa dea p ele oricum fiecare cu parerea lui

Unele beaturi sunt ok de pa albumu asta.Insa sunetul si tobele trag mult in jos.No offence.
"Critica" lui Graal mi s-a parut una constructiva , si imi place ca omul e interesat sa isi faca treaba cat mai bine si nu superficial ca marea majoritate.
@Graal Sunt curios daca si cu practica stai la fel de bine.Lasa si tu o pagina de myspace sau urca ceva beaturi.
"Critica" lui Graal mi s-a parut una constructiva , si imi place ca omul e interesat sa isi faca treaba cat mai bine si nu superficial ca marea majoritate.
@Graal Sunt curios daca si cu practica stai la fel de bine.Lasa si tu o pagina de myspace sau urca ceva beaturi.
- Chill Will
- the funky man
vitreg, nuff respect! am ascultat si ai facut niste beaturi prea belea iar my personal favorite este "close". gg!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness