nu vi se pare ca method man e cam overrated? adica gza e de n ori mai tare decat el. si ca lirica si ca tot.
probabil o sa-mi primesc multe puli in gura dupa postul asta
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:nu vi se pare ca method man e cam overrated? adica gza e de n ori mai tare decat el. si ca lirica si ca tot.
Suzy wrote:nu vi se pare ca method man e cam overrated? adica gza e de n ori mai tare decat el. si ca lirica si ca tot.
stai linistit, au zis-o rapperi mari inaintea ta, dar evident, e o mare prostie. anul viitor o sa aud ca rakim e overrated si tot asa, ca de nas am auzit
you just never know when you're living in a golden age.
nu vi se pare ca method man e cam overrated? adica gza e de n ori mai tare decat el. si ca lirica si ca tot.
si mie imi place mai mult gza.dar cu siguranta o sa ''iti primesti multe puli in gura'', nu poti sa zici ca e overrated.
si mie imi place mai mult gza.dar cu siguranta o sa ''iti primesti multe puli in gura'', nu poti sa zici ca e overrated.
ma rog..nu stiu cat de bine m-am exprimat..dar in mod sigur nu e cel mai tare mc Wu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
pentru ca tot cocalaru o auzit de el si zice ca-i cel mai bun dupa tupac,desi singura melodie pe care o stie e how high II(sau cum pitzigoiu masii se mai cheama)?iti convine acuma?
Airatollah wrote:pentru ca tot cocalaru o auzit de el si zice ca-i cel mai bun dupa tupac,desi singura melodie pe care o stie e how high II(sau cum pitzigoiu masii se mai cheama)?iti convine acuma?
tot cocalarul a auzit si de kanye west, asta nu inseamna ca e nu e tare. eu n-am auzit pe nimeni valabil sa spuna ca 2pac e cel mai bun sau ca method e al doilea, in fact, discutiile pe care le porti tu cu tot "cocalaru" te-au impins/ajutat sa ai pozitia asta si fata de method. iar astea sunt de fapt trenduri de pe net, care pleaca de la vreun mare om care si-a luat-o de la un alt mare om care era prieten cu acest mare om. carisma, vocea, energia si alte n calitati pe care el le are si o gramada de alti reppari nu, te invita sa parasesti acest forum. oricum o sa-ti stau in gat tot restul vietii tale.
you just never know when you're living in a golden age.
sunrah wrote:tot cocalarul a auzit si de kanye west, asta nu inseamna ca e nu e tare. eu n-am auzit pe nimeni valabil sa spuna ca 2pac e cel mai bun sau ca method e al doilea, in fact, discutiile pe care le porti tu cu tot "cocalaru" te-au impins/ajutat sa ai pozitia asta si fata de method. iar astea sunt de fapt trenduri de pe net, care pleaca de la vreun mare om care si-a luat-o de la un alt mare om care era prieten cu acest mare om. carisma, vocea, energia si alte n calitati pe care el le are si o gramada de alti reppari nu, te invita sa parasesti acest forum. oricum o sa-ti stau in gat tot restul vietii tale.
aici ai mare dreptate si ,ce-i drept,daca omu nu face "genu meu de rap",am tendinta involuntara sa-l resping din prima...din playlist.
sunrah wrote:tot cocalarul a auzit si de kanye west, asta nu inseamna ca e nu e tare
si kanye e overrated [nu zic ca nu e tare, dar nu imi place neaparat tot ce face]. apropo de kanye si de cum o arde el, va invit sa urmariti acest episod http://www.southparkstudios.com/guide/1305/
Airatollah wrote:ce-i drept,daca omu nu face "genu meu de rap",am tendinta involuntara sa-l resping din prima... din playlist.