Chewbacca2 wrote:Pai bine coiosule, dar daca nu se exagereaza cu autotune'ul (cum exagereaza Kanye), poate sa iasa chiar ok. Nu e chiar autotune, dar suna parfait efectul de pe asta, de exemplu: http://www.vimeo.com/4176297
lil nigga, nu vreau sa deturnez discutia, dar unde e autotuneul inpiesa aia? daca te referi la vocea aia pitchuita un pic mai sus, te-ai incurcat in termanologie
d/lez si eu...chiar curios.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
noi romanii suntem ciudati in multe privinte fata de restul lumii...
daca 5 miliarde de oameni spun ca intr-o camera miroase urat romanul e in stare sa spuna ca s-a spart o sticla de Bvlgari...
exista si replica...
Daca intr-o oala cu apa s-a varsat sare multa.... iar 5 miliarde de oameni spun ca apa este sarata... plecand toti dezgustati cu o grimasa pe fata.... romanul o bea pe toate si spune cu pofta ca a fost dulce...
tot romanii sunt cei carora le place sa manance tort dar refuza savarinele sau prajiturile caraiman.... sau adora ciocolata dar refuza kinder.... de ce? ... pentru ca e kinder....
asta-mi spune topicul asta si parerile de pe-aici... un mare al nimanui.
Ken wrote:inca unu cu sindromul "noi romanii". mai iesi din tzara bro, o sa-ti schimbi parerea
pai tocmai d'aia si vorbesc... ca am iesit prietene... iar dai tu cu gura
Kashim - nu m-am referit neaparat la cineva dar ideea pe scurt era ca romanii (nu numai ei dar in special ei... habar n-au cateodata ce asculta si orice li se pare tare...iar un album cu adevarat bun..li se pare lame sau nu-l inteleg...de ce?... pentru ca publicul larg e format din "cocalari" din "spargatori de seminte" sau "mancatori de mici gratis" nu zic ca toti nu stiu ce asculta... ma refeream la general.... ma rog las'o asa.. cine a inteles a inteles si s-a simtit... vezi mai sus...
aha deci cei care au downloadat albumul lui bus sunt in majoritate cocalari si spargatori de seminte? sau nu te refereai la publicul de rap... caz in care ce legatura mai are ce ai zis tu cu albumul? make some sense nigga
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ken wrote:inca unu cu sindromul "noi romanii". mai iesi din tzara bro, o sa-ti schimbi parerea
in franta nu se caca atata pe ei cand e vb de autotune/antares, in italia nici atat. cat despre cat de ciudat e romanu, lasa ca altii sunt si mai ciudati.
revenind la album... ce parere aveti despre piesele alese ca single?