URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
premii se vor da in majoritatea editiilor de acum incolo. Iată şi rezumatul episodului de ieri.JackDaniels wrote:Geniala emisiunea cu Guess Who. Voi ati intrat?![]()
P.S. se dau si premii, so go ahead
- Chill Will
- the funky man
de abia astept saptamana viitoare 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- exerminatoru
- serios, sunt ok
- BRUGNER_okocha
Remember:
- azi de la 17:00, In_alta frecventa / Urban Groove, invitati RapPace.
- maine de la 17:00, Urban Groove, invitat DJ Undoo.
Detalii pe blog.
- azi de la 17:00, In_alta frecventa / Urban Groove, invitati RapPace.
- maine de la 17:00, Urban Groove, invitat DJ Undoo.
Detalii pe blog.
- BRUGNER_okocha
- Kaen Shine
- Shiftee
nu stiu unde sa scriu, ca n-aveti contact/feedback, din alea- cand incerc sa intru pe chat imi zice unable to connect, connection refused blabla. Stiu ca nu te ocupi tu de partea tehnica dar poate e cineva pe acolo care sa ma lamureasca si pe mine care e faza... mersi
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
mi se pare corectBRUGNER_okocha wrote:COMUNICAT URBAN GROOVE

I've commited murder and I think I've got away !!!

Incearca sa reinstalezi java de pe www.java.comKen wrote:nu stiu unde sa scriu, ca n-aveti contact/feedback, din alea- cand incerc sa intru pe chat imi zice unable to connect, connection refused blabla. Stiu ca nu te ocupi tu de partea tehnica dar poate e cineva pe acolo care sa ma lamureasca si pe mine care e faza... mersi
Alta problema nu ar trebui sa fie.
WORD! Tare aiurea o ard unii pe chat.nea Caisa wrote:dar nu putem sa ignoram pur si simplu mesajele oamenilor de genul asta?in fine, e decizia voastra sa nu mai intrati pe chat si eu unul o respect, pentru ca stiu ca apar tot felul de oameni pe chatul ala.
- BRUGNER_okocha
va multumim pt feedback. Reinstalati pluginul de Mozilla de pe java.com si restartati. Ar trebui sa mearga. In legatura cu chatul, va promitem ca vom prelua absolut toate intrebarile si ideile legate de invitati si tema emisiunii. In prop de 95%, publicul nostru este foarte receptiv si mai ales civilizat. Asa cum am mai spus, va bucurati de respectul nostru infinit si mai ales de simpatia noastra. Va multumim ca ne urmariti, atat eu cat si raku.
- Chill Will
- the funky man
Urban Groove Phat Tape #1
Eu deja am cam terminat urmatoarele volume, toate special edition, fiecare pe un anumit film DAR va rog, daca aveti requesturi, cacaturi pe care nu le gasiti, etc bagati pe blog un comentariu la posturile Phat Tape si o sa incerc sa multumesc pe toata lumea. Saptamana viitoare POSSE CUTS EDITION.
p.s. : Brugner a uitat sa precizeze ca responsabilul acuma si pe viitor cu coperta este/va fi EXILE. Mii de multumiri!
Eu deja am cam terminat urmatoarele volume, toate special edition, fiecare pe un anumit film DAR va rog, daca aveti requesturi, cacaturi pe care nu le gasiti, etc bagati pe blog un comentariu la posturile Phat Tape si o sa incerc sa multumesc pe toata lumea. Saptamana viitoare POSSE CUTS EDITION.
p.s. : Brugner a uitat sa precizeze ca responsabilul acuma si pe viitor cu coperta este/va fi EXILE. Mii de multumiri!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness