2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Credeati ca ne-am evaporat vanatorilor?
Ei bine nu. Il am pe omu' meu Goretex direct din New York, pe Roc Marciano, omu' nostru Hochii, General Trix si DJ Schepsis din Amsterdam, Chimie si Dragonu 47 de la SPECII, OKN ce tine steagul sus pentru Arad,
ARMADA (prezenta cu 2 absente), omu' meu Underman (ex-SDST), care deja si-au facut datoria si ne-au onorat cu prezenta lor onorabila pe cateva beat-uri marca Sagace Snephrue, conexiune Bucuresti-Bilbao (usted sabe lo que sobre hombre!), Jupiter, Vlad Dobrescu, Sez, OKN, Vitreg (H-A-O-S Arad).
Ce am vrut sa zic? Ca mai sunt 2 luni si vine 2012, timpul va va juca feste, relativitatea devine absoluta, variabilele trec din constanta prin arad, pana departe in Statele Unite.
Tine-te bine!
Ochiul din cer te priveste
Ei bine nu. Il am pe omu' meu Goretex direct din New York, pe Roc Marciano, omu' nostru Hochii, General Trix si DJ Schepsis din Amsterdam, Chimie si Dragonu 47 de la SPECII, OKN ce tine steagul sus pentru Arad,
ARMADA (prezenta cu 2 absente), omu' meu Underman (ex-SDST), care deja si-au facut datoria si ne-au onorat cu prezenta lor onorabila pe cateva beat-uri marca Sagace Snephrue, conexiune Bucuresti-Bilbao (usted sabe lo que sobre hombre!), Jupiter, Vlad Dobrescu, Sez, OKN, Vitreg (H-A-O-S Arad).
Ce am vrut sa zic? Ca mai sunt 2 luni si vine 2012, timpul va va juca feste, relativitatea devine absoluta, variabilele trec din constanta prin arad, pana departe in Statele Unite.
Tine-te bine!
Ochiul din cer te priveste
-
- funk soul sensation
ozn, esti prost cu flacari ...
Last edited by souljunk.fane on Thu Jun 04, 2009 5:23 pm, edited 4 times in total.
souljunk, ce zici tata? lasa omu' sa se exprime.
mai ieri militati pe aici la libera exprimare. ce dracu baietii?!
Discutati liber, lasati ura, haituiala, prostia de-o parte ca nu e timp de d-astea, va dati in p... voastra in momente de lasitate si orgoliu ieftin? sau sunt eu prea pretentios de la un simplu forum?
mai ieri militati pe aici la libera exprimare. ce dracu baietii?!
Discutati liber, lasati ura, haituiala, prostia de-o parte ca nu e timp de d-astea, va dati in p... voastra in momente de lasitate si orgoliu ieftin? sau sunt eu prea pretentios de la un simplu forum?
- Chill Will
- the funky man
date-n plm, ROC MARCIANO
felicitari pentru colaborarea cu el!

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
souljunk.fane wrote:du-te ba in p*** meaozn wrote:invitatii,artilerie grea ca germania in 40'.
2 luni in asteptarea infinitului
2012 vegheaza timpul.
le. ma enerveaza astia care incearca sa impresioneze cu astfel de comparatii si cacaturi. + ca se comporta de parca el ar fi 2012
macar eu pot sa fac comparatii:( dai cu stangul in dreptul ca dinamo in fata unirii.
souljunk.fane,taran pe forum,ca la picknik ii sare mustaru