URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Pana acum am avut parte de trupe mari si bune. Personal inca astept ocazia pentru cei "si mai mici." Emisiunile au fost foarte bune toate, insa la un moment dat se termina si cu CTC si cu ZALE si cu DA HOOD, se ruleaza toate celebritatile si ce facem? O luam de la capat cu ei? Cred ca o alternanta era mai potrivita.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

menthoru wrote:Pana acum am avut parte de trupe mari si bune. Personal inca astept ocazia pentru cei "si mai mici." Emisiunile au fost foarte bune toate, insa la un moment dat se termina si cu CTC si cu ZALE si cu DA HOOD, se ruleaza toate celebritatile si ce facem? O luam de la capat cu ei? Cred ca o alternanta era mai potrivita.
Nu, cu siguranta ca si cei mici, vor avea locul lor in organigrama noastra. Nu vom ramane niciodata fara subiecte, asta garantam. Insa nu pot aloca o emisiune intreaga unei trupe care a scos album pe net, si a avut 10 concerte in cariera (ca si cap de afis). Vom face emisiuni cu trupe necunoscute, insa le vom grupa cate 2, 3 maxim. Si sa nu uitam ca la noi din 10 rapperi intrebati 11 au formatie, asa ca subiectele nu vor muri niciodata... :lol:
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

nu trebuiesc adusi toti 11. si daca nu au un album pe piata, nu inseamna ca nu au ceva de spus. ideea e ca sunt cativa capabili. si chiar si grupati, pe prietenii, pe "crew"-uri intr-un show. dar ar fi ok. trebuiesc si ei adusi in fata publicului caci dintre ei se va sorta urmatorul val si daca nu-i facem cunoscuti ajungem iar in situatia in care nu se mai aude hip-hop romanesc cate 3-4 ani pe nicaieri.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

menthoru wrote:nu trebuiesc adusi toti 11. si daca nu au un album pe piata, nu inseamna ca nu au ceva de spus. ideea e ca sunt cativa capabili. si chiar si grupati, pe prietenii, pe "crew"-uri intr-un show. dar ar fi ok. trebuiesc si ei adusi in fata publicului caci dintre ei se va sorta urmatorul val si daca nu-i facem cunoscuti ajungem iar in situatia in care nu se mai aude hip-hop romanesc cate 3-4 ani pe nicaieri.
da sunt de acord, dar in primul rand trebuie adusi cei care au facut ceva pt HH RO actual, si dupa aia mai vedem, ca daca nu erau ei nu mai era nimic. O sa facem cateva editii speciale, cu trupe mici si noi, ca sa promovam under-ul, chiar vineri o sa vezi o trupa din TM (un clip). Daca cunosti oameni care au clipuri, te rog sa imi scrii, ca bagam fara rezerve in emisie.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

pai apropo de clipuri...Ra'Medium au un clip destul de fain la piesa Fara Remuscari ...

si ca tot e finala d battle ...ar merge o emisiune despre freestyle, of the dome and stuff like that .... un session ....
99.9%
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

Nu stiu de ce se tot dezbate subiectul asta "noul" stil Da Hood. Ideea e ca la ei era de asteptat si o altfel de abordare muzicala iesita din acelasi tipar prezent la noi in tara pana in momentul de fatza. De fapt orice om cu cap pe umeri intelege lucrurile in esenta lor, mai abstract daca vreti. La fel se-ntampla si cu muzica. Plus ca odata cu varsta fiecare persoana evolueaza, mai mult sau mai putin. Daca Da Hood Justice la inceput a abordat stilul gangstarap, ati vazut si voi ca au trecut prin mai multe filtre pana au ajuns aici. Nu poti sa ramai la acelasi nivel; timpul te schimba... - ati auzit probabil asta chiar in interviul lui Nai'gh'Ba dintr-o emisiune trecuta Hip-Hop Hours.
I AM HIPHOP!
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

Imi cer scuze, nu mi-au aparut toate posturile; am scris asta referitor la discutia dintre Sun|Rah si Brugner.

Bafta in continuare Bogdane; Oradea e "pa zona"! 8)
I AM HIPHOP!
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

BRUGNER_okocha wrote:
Nu, cu siguranta ca si cei mici, vor avea locul lor in organigrama noastra. Nu vom ramane niciodata fara subiecte, asta garantam. Insa nu pot aloca o emisiune intreaga unei trupe care a scos album pe net, si a avut 10 concerte in cariera (ca si cap de afis). Vom face emisiuni cu trupe necunoscute, insa le vom grupa cate 2, 3 maxim. Si sa nu uitam ca la noi din 10 rapperi intrebati 11 au formatie, asa ca subiectele nu vor muri niciodata... :lol:
eu nu mi-s deacord cu parerea asta, ca numa trupele mai cunoscute sa apata la emisiune, ca at vor fi tot aceeasi, iar trupele/artistii mici nu au sanse sa fie auziti. mai ales cei care nu au conditii. Ca asa, daca apar niste nume noi la emisiune, din n artisti tot se descopera cativa care au talent, si poate vede cine trebe, si il ajuta mai departe.
cum a fost si cu actiunea instrumental, de pe categoria grea, ca automat a auzit multa lume de griffo, nimeni altu & restu.
si o sa le fie mult mai usor pe viitor. exemplu: anonim

si, no offense, dar carbon cate albume oficiale are?
sau cata lume crezi ca a auzit de el? (in afara de aia din buc care umblu in underword & cluburile alea, unde ma gandesc ca merg cam tot aceeasi persoane)
crezi ca pe el nu o sa-l ajute ca apare in emisiune?
ma refer ca e foarte talentat, si asa aude & vede lumea ce stie.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Suntem deja criticati pentru ticuri verbale in emisiune. Un mesaj succint: "Nu mai cautati greseli tot timpul, incercati sa vedeti mai mult din partea pozitiva. Nu lasati impresia ca sunteti niste pensionari frustrati, care dupa ce si-au platit facturile, se transforma in adevarati critici de arta!"
Eu ma uit la fiecare emisiune, si am remarcat ticu' ala verbal, si am zis ca ar fi bine sa renunti la el, e doar parerea mea si nu am generalizat in nici un fel. Crezi ca era mai bine sa o ard cu superficialitate si sa zic "yeeeee super bine daaaaa sunt faaaaan totu' imi placeeeee"? Eu zic ca am procedat corect sa-ti zic ce am pe suflet(si nu o lua ca pe o critica, ci mai mult ca pe o parere personala). :)
Si btw, nu a aruncat nimeni cu noroi si nici cu nimic altceva, nu imi face placere sa scormonesc in cacat, si nici sa caut bucati mari si mici si sa le impart pe categorii.
Cat despre partea pozitiva, cred ca toti au postat mai sus, e toata lumea entuziasmata de proiect, nu cred ca mai are rost sa repet ce s-a zis mai sus.

In rest, numai bine.
sunrah
.

Post by sunrah »

snuffy wrote:
BRUGNER_okocha wrote:
eu nu mi-s deacord cu parerea asta, ca numa trupele mai cunoscute sa apata la emisiune, ca at vor fi tot aceeasi, iar trupele/artistii mici nu au sanse sa fie auziti. mai ales cei care nu au conditii. Ca asa, daca apar niste nume noi la emisiune, din n artisti tot se descopera cativa care au talent, si poate vede cine trebe, si il ajuta mai departe.
cum a fost si cu actiunea instrumental, de pe categoria grea, ca automat a auzit multa lume de griffo, nimeni altu & restu.
si o sa le fie mult mai usor pe viitor. exemplu: anonim

si, no offense, dar carbon cate albume oficiale are?
sau cata lume crezi ca a auzit de el? (in afara de aia din buc care umblu in underword & cluburile alea, unde ma gandesc ca merg cam tot aceeasi persoane)
crezi ca pe el nu o sa-l ajute ca apare in emisiune?
ma refer ca e foarte talentat, si asa aude & vede lumea ce stie.
Aici ii dau intrutotul dreptate lui Brugner. Imi place cum a procedat pana acum, trebuiau sa apara caposii pentru inceput, nu doar pentru crearea audientei, ci si pentru ca oamenii au avut ceva de spus, sau ceva de expus, aici gandindu-ne ca au si ceva scos pe piata, asta nu ti se pare a fi un ajutor acordat acestor persoane? Nu va fi nimeni neindreptatit, crede-ma!
In partea aceasta a tarii, unde stau eu, nu prea se gasea nimic inainte, cautam casete pe la tarabe old-school, acum, persoanele care ascultau odata Deceneu, R.A.C.L.A., Vexx' s.a.m.d. stiu ca Hip-Hop'ul romanesc e mort. Nici nu mai spera sa reinvie ceva, le mai intalnesc si cand le spun ceea ce se intampla la ora actuala incep sa-mi rada in fata. Multi nu au habar de ceea ce se intampla defapt, trebuia plecat de la o baza solida pentru a putea cladi ceva pe aceasta, iar Brugner asta a si facut. Dupa emisiunea cu Carbon, ar fi necesar sa se schimbe placa. Mi-e de-ajuns. Vor fi multe emisiuni care vor avea rolul de a-i culturiza pe romani, romani care bineinteles sunt si interesati, insetati sa afle cat mai multe, fie despre Hip Hop'ul in general, fie de cel de la noi. Dupa ce ii va introduce pe ai mici pe grandioasa scena va fi lumea multumita, acum asteptam si ar fi frumos sa fim multumiti ca exista sansa asta, o sansa care pare a fi normala, mai putin in Romania. Abia astept sa ajungem la acele patru emisiuni bazate pe cele 4 Elemente. Daca aveti nevoie de filmulete, documentare sau orice altceva, sa strigati! Va iesi super tare, va fi ceva de invidiat!
you just never know when you're living in a golden age.
sunrah
.

Post by sunrah »

RapX, iti sunt super recunoscatoare pentru efortul depus, sunt sigura ca toata lumea este. Dar am urmatoarea rugaminte la tine: nu mai posta capturile inainte de emisiunile date in reluare, scade considerabil audienta, de aceea exista acele reluari, pentru ca lumea care nu a reusit sa vizioneze emisiunea in direct sa se uite la acestea, ca dupa, in caz ca nici atunci nu au reusit, sa apeleze la aceste capturi sau pur si simplu sa le aiba acolo in arhiva lor. Sper sa fie ok din partea lui Brugner, din partea majoritatii, nu cred ca e o idee buna in a face emisiunea pe net!

P.S.: multumiri lui Robert pentru instiintare.
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

mult prea putine materiale hip-hop in romania ...

LOL, 5 sau 6 capturi de ecran scad "enorm" audienta ... LOL :lol:
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

"LOL"
n-o mai arde gen hater si atoatestiutor

da, o scad... cum si unu doua albume rippuite scad enorm vanzarile si etc...

in poll-uri, studii, etc, intrebarea nu e "coaie, ai vazut emisiunea cu ZALE?", intrebarea e "In ziua de, ora de, te uitai pe TVK?"

ideea era bucatile sa fie puse la download dupa reluari, nu imediat dupa prima emisiune...
Image
Beware the beast man...
sunrah
.

Post by sunrah »

Don Ice D.i.A wrote:LOL, 5 sau 6 capturi de ecran scad "enorm" audienta ... LOL :lol:
Unu la mana, atunci cant citezi pe cineva, macar fa-o corect!
Acel "enorm" l-ai imprumutat de unde? "considerabil" iti suna cumva mai cunoscut?

Doi la mana, atunci cand ai o parere, expune-ti-o! dar palmeaza gretoseniile!

Merci frumos!
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

enorm considerabil, tot LOL ramane ...

ridicol
Post Reply