G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Bah, felicitari pentru un feedback asa de pozitiv, insa pe mine unul nu ma atinge prea tare.
Phane, dai serios in DOC, multa lume simte asta, poate pe viitor schimbi putin treaba daca tu vrei.
Cut-urile de sample sunt prea abrupte pentru gustul meu.
Anywayz, noroc pe viitor.
Mr. G R A A L.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
pff...albumul acesta se afla muult peste asteptarile mele.si ce pot sa zic?eu unul sunt foarte placut surprins de phane(trebuie sa recunosc ca inainte il consideram un filfizon al dracului de materialist si malitios)cu beat'urile extrem de atragatoare si rimele,care,personal,m-au atins si in care m-am regasit nu o data.cat despre lecart...plm,e destul de bun la versuri,numai ca phane e peste.felicitari phane pentru materialul de inalta calitate .succes si de-acu incolo.
un album bun, dar de ce pula mea are asa de putine downloaduri? ... important e ca e apreciat... vorba lu Rashid, "Prefer sa cant pentru doi fani, sa-nteleaga ce spun nu doar tarani".
Sper ca intr-o zi casele de discuri de la noi sa deschida ochii si romanii la fel.
Ma, in 2 zile a facut 450 de downloaduri doar pe fileshare... sa le dea Dumnezeu sanatate cum s-ar zice ... casele de discuri = industrie si ca orice firma tre sa fie pe profit. Crezi tu ca noi cu sunetele astea - in cadrul actual - am fi adus profit ? ))) asta ca sa fiu on topic totusi si sa nu incep(em) cu exemple de oameni care au muncit de vreo 10 ani in cacaturile astea si inca au cate 2 joburi.