preacher glumea dawg...chilllcopilu' wrote:Si preacher n-o mai arde asa ca nu-ti sta bine. Vezi mai sus ce a scris zosteru.
FINALA BATTLE
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
-
- Lucky Striker
Baaaaaaaa.... n-am vazut asa ceva nici in filme, sa mor io... foarte foarte tare!!!
Mi-a placut Acid frate... merita sa ajunga in primii 4. Waspy... cand da Waspy ODD potzi sa dansezi, ca suna super-melodios omu'... nici nu mai esti atent daca da punchlines sau nu
Knoxx... coitze
, ma asteptam la mai mult, dar oricum, bine. Pascal... asta e omu' care are o "rabufnire" pe seara... adika din 3-4 runde, una e foarte tare. Runda lui foarte tare s-a nimerit sa fie cu Aforic, si na...
J mi-a placut in toate rundele (eu cred ca l-a facut Acid). A dat constant si foarte bine. Ron n-a mai dat de-acasa, a raspuns f bine la unele atacuri. BV!
Dragonu'...
io tzineam cu Dragonu'. Ba, vineri vii cu "Strepsils", c-am ragusit la cat am tzipat pentru tine... nici in P.C.H. nu-mi scoteam plamanii ca aseara. Te-ai pierdut ca freieru', ca un copil in supermarket
Aforic... stiam frate ca e tare, da' nici kiar asa... omu' tre' bagat la puscarie, ca e criminal, in cucu meu!!! A meritat premiul cu varf si indesat in cur, a fost mult peste ceilaltzi.
Aseara s-a ridicat mult staketa... foarte mult. Suntem buni ma, si noi, Romanii...
Cum zicea Marz, s-au pisat baietzii si pe 8 MILE si pe Scribble JAM
Dumele au fost foarte tari la totzi, cat se poate de "pe loc", iar d-acasa, in limita bunului-simtz... atata timp cat ce e de-acasa e mai putzin de 20%, n-am nimic impotriva. Si aseara asa a fost.
Si ce-a fost dupa finala, a fost iarasi caterinca mare-mare. J si Aforic s-au depasit pe ei insisi.
Poze??? Filmari??? Comentarii ??? N-are rost. Cine n-a fost acolo a pierdut ceva extraordinar. Mai asteptati un an, ce sa va fac.
Mi-a placut Acid frate... merita sa ajunga in primii 4. Waspy... cand da Waspy ODD potzi sa dansezi, ca suna super-melodios omu'... nici nu mai esti atent daca da punchlines sau nu

J mi-a placut in toate rundele (eu cred ca l-a facut Acid). A dat constant si foarte bine. Ron n-a mai dat de-acasa, a raspuns f bine la unele atacuri. BV!
Dragonu'...

Aforic... stiam frate ca e tare, da' nici kiar asa... omu' tre' bagat la puscarie, ca e criminal, in cucu meu!!! A meritat premiul cu varf si indesat in cur, a fost mult peste ceilaltzi.
Aseara s-a ridicat mult staketa... foarte mult. Suntem buni ma, si noi, Romanii...
Dumele au fost foarte tari la totzi, cat se poate de "pe loc", iar d-acasa, in limita bunului-simtz... atata timp cat ce e de-acasa e mai putzin de 20%, n-am nimic impotriva. Si aseara asa a fost.
Si ce-a fost dupa finala, a fost iarasi caterinca mare-mare. J si Aforic s-au depasit pe ei insisi.
Poze??? Filmari??? Comentarii ??? N-are rost. Cine n-a fost acolo a pierdut ceva extraordinar. Mai asteptati un an, ce sa va fac.

felicitari !!! yeeeee !!!!
a fost super tare... shi dupa cum am mai spus... nu a fost eveniment de under pt k ne-am calcat in picioare... prea multa lume... cred k a fost prima data cand underu` a fost kiar pliiiiin...
va p00p! pax!
felicitari tuturor finalishtilor shi mai ales cashtigatorilor !!!!

va p00p! pax!
felicitari tuturor finalishtilor shi mai ales cashtigatorilor !!!!

cand tu zici critici io zic man-ca-tori
yoo..pace in primul rand..am slabit aseara 4 kile...atmosfera a fost cu adevarat incendiara..multa lume si multa bere la bord...participantzii de nota 10...aforic ma' brother ai fost un macelar pe cinste si battleurile cu tine au fost o onoare.....au curs felii de spirit prin mic...felicitari ron..julian(traisca pomul de craciun),acid in continuare sunt alaturi de brasov si de ursii de acolo,knoxx multa pace,pascal prietene noi 2 continuam cu proiectul nostru pt miscare,wasspy nice dog..mergem inainte,arsura deabea astept sa te prind la mic..
sa facem ceva show..pace pt oamenii din juriu..pt faibox si undoo...hadesul..in continuare pe felie dragonu alaturi de soldatii care scriu istoria..peaz

-
- fratele meu tu esti baiat
pm... deci subscriu la totNo Mo' wrote:Baaaaaaaa.... n-am vazut asa ceva nici in filme, sa mor io... foarte foarte tare!!!
Mi-a placut Acid frate... merita sa ajunga in primii 4. Waspy... cand da Waspy ODD potzi sa dansezi, ca suna super-melodios omu'... nici nu mai esti atent daca da punchlines sau nuKnoxx... coitze
, ma asteptam la mai mult, dar oricum, bine. Pascal... asta e omu' care are o "rabufnire" pe seara... adika din 3-4 runde, una e foarte tare. Runda lui foarte tare s-a nimerit sa fie cu Aforic, si na...
Dragonu'...io tzineam cu Dragonu'. Ba, vineri vii cu "Strepsils", c-am ragusit la cat am tzipat pentru tine... nici in P.C.H. nu-mi scoteam plamanii ca aseara. Te-ai pierdut ca freieru', ca un copil in supermarket
![]()