FINALA BATTLE

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

copilu' wrote:Si preacher n-o mai arde asa ca nu-ti sta bine. Vezi mai sus ce a scris zosteru.
preacher glumea dawg...chilll
muie copos
copilu'
tanar

Post by copilu' »

aha scuze
nu suport sa ma calce fraierii in picioare
nu lasa capu' jos fiindca doare si mai tare
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

nu mai e cacat, s-a terminat aseara.
wolverine is my homeboy™
aforic
fratele meu tu esti baiat

Post by aforic »

super mersi frateee....eu mam simtit la maxim..
......yo yo yyoo...
aforic la urban groovee....i can't believe my eyes..hahaha...
pace!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

bah ce tzaran sunt....

felicitari tuturor participantilor.... felicitari Aforic... omu intradevar a fost de neoprit :) ....
99.9%
IonCuVaca
un domn / doamna

Post by IonCuVaca »

extra hiper mega frumos ...felicitari tuturor concurentzilor ...a fost o seara memorabila ..... calitate Frate :D
O Mie De Vorbe Nu Fac Un Ban
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

G-E-N-I-A-L! Un mare Bravo tuturor concurentilor! PUBLICUL A FOST LA INALTIME ASEARA! :bow:
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Eu chiar speram sa castige Dragonu. :(
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Image
Image
Image
WOW!
clasamentul de sus este doar o statistica...unicul castigator a fost HIP-HOP-ul!
sincere felicitari celor 8 finalisti si publicului care a fost fenomenal.
Image
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

In primul rand principalul castigator n-a fost aforic, ci publicul.Desi ne-am calcat in picioare am vazut un show super tare.Felicitari castigatorilor primelor 3 locuri si nu numai!
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

Baaaaaaaa.... n-am vazut asa ceva nici in filme, sa mor io... foarte foarte tare!!!
Mi-a placut Acid frate... merita sa ajunga in primii 4. Waspy... cand da Waspy ODD potzi sa dansezi, ca suna super-melodios omu'... nici nu mai esti atent daca da punchlines sau nu :lol: Knoxx... coitze :lol:, ma asteptam la mai mult, dar oricum, bine. Pascal... asta e omu' care are o "rabufnire" pe seara... adika din 3-4 runde, una e foarte tare. Runda lui foarte tare s-a nimerit sa fie cu Aforic, si na...
J mi-a placut in toate rundele (eu cred ca l-a facut Acid). A dat constant si foarte bine. Ron n-a mai dat de-acasa, a raspuns f bine la unele atacuri. BV!
Dragonu'... :( io tzineam cu Dragonu'. Ba, vineri vii cu "Strepsils", c-am ragusit la cat am tzipat pentru tine... nici in P.C.H. nu-mi scoteam plamanii ca aseara. Te-ai pierdut ca freieru', ca un copil in supermarket :lol:
Aforic... stiam frate ca e tare, da' nici kiar asa... omu' tre' bagat la puscarie, ca e criminal, in cucu meu!!! A meritat premiul cu varf si indesat in cur, a fost mult peste ceilaltzi.

Aseara s-a ridicat mult staketa... foarte mult. Suntem buni ma, si noi, Romanii...
Cum zicea Marz, s-au pisat baietzii si pe 8 MILE si pe Scribble JAM
Dumele au fost foarte tari la totzi, cat se poate de "pe loc", iar d-acasa, in limita bunului-simtz... atata timp cat ce e de-acasa e mai putzin de 20%, n-am nimic impotriva. Si aseara asa a fost.
Si ce-a fost dupa finala, a fost iarasi caterinca mare-mare. J si Aforic s-au depasit pe ei insisi.

Poze??? Filmari??? Comentarii ??? N-are rost. Cine n-a fost acolo a pierdut ceva extraordinar. Mai asteptati un an, ce sa va fac.
Image
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

bai, am mare nevoie de ceva poze cu Aforic si Dragonu, URGENT!!!!

multzam
Image
Beware the beast man...
KwR
piesa gen

Post by KwR »

felicitari !!! yeeeee !!!! :D a fost super tare... shi dupa cum am mai spus... nu a fost eveniment de under pt k ne-am calcat in picioare... prea multa lume... cred k a fost prima data cand underu` a fost kiar pliiiiin... :D

va p00p! pax!

felicitari tuturor finalishtilor shi mai ales cashtigatorilor !!!!
:bow: :bow: :bow:
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
dragonu
tanar

Post by dragonu »

yoo..pace in primul rand..am slabit aseara 4 kile...atmosfera a fost cu adevarat incendiara..multa lume si multa bere la bord...participantzii de nota 10...aforic ma' brother ai fost un macelar pe cinste si battleurile cu tine au fost o onoare.....au curs felii de spirit prin mic...felicitari ron..julian(traisca pomul de craciun),acid in continuare sunt alaturi de brasov si de ursii de acolo,knoxx multa pace,pascal prietene noi 2 continuam cu proiectul nostru pt miscare,wasspy nice dog..mergem inainte,arsura deabea astept sa te prind la mic.. :roll: sa facem ceva show..pace pt oamenii din juriu..pt faibox si undoo...hadesul..in continuare pe felie dragonu alaturi de soldatii care scriu istoria..peaz
CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

No Mo' wrote:Baaaaaaaa.... n-am vazut asa ceva nici in filme, sa mor io... foarte foarte tare!!!
Mi-a placut Acid frate... merita sa ajunga in primii 4. Waspy... cand da Waspy ODD potzi sa dansezi, ca suna super-melodios omu'... nici nu mai esti atent daca da punchlines sau nu :lol: Knoxx... coitze :lol:, ma asteptam la mai mult, dar oricum, bine. Pascal... asta e omu' care are o "rabufnire" pe seara... adika din 3-4 runde, una e foarte tare. Runda lui foarte tare s-a nimerit sa fie cu Aforic, si na...
J mi-a placut in toate rundele (eu cred ca l-a facut Acid). A dat constant si foarte bine. Ron n-a mai dat de-acasa, a raspuns f bine la unele atacuri. BV!
Dragonu'... :( io tzineam cu Dragonu'. Ba, vineri vii cu "Strepsils", c-am ragusit la cat am tzipat pentru tine... nici in P.C.H. nu-mi scoteam plamanii ca aseara. Te-ai pierdut ca freieru', ca un copil in supermarket :lol:
Aforic... stiam frate ca e tare, da' nici kiar asa... omu' tre' bagat la puscarie, ca e criminal, in cucu meu!!! A meritat premiul cu varf si indesat in cur, a fost mult peste ceilaltzi.

Aseara s-a ridicat mult staketa... foarte mult. Suntem buni ma, si noi, Romanii...
Cum zicea Marz, s-au pisat baietzii si pe 8 MILE si pe Scribble JAM
Dumele au fost foarte tari la totzi, cat se poate de "pe loc", iar d-acasa, in limita bunului-simtz... atata timp cat ce e de-acasa e mai putzin de 20%, n-am nimic impotriva. Si aseara asa a fost.
Si ce-a fost dupa finala, a fost iarasi caterinca mare-mare. J si Aforic s-au depasit pe ei insisi.

Poze??? Filmari??? Comentarii ??? N-are rost. Cine n-a fost acolo a pierdut ceva extraordinar. Mai asteptati un an, ce sa va fac.
pm... deci subscriu la tot :) au luat foc microfoanele vreo 2-3 ore... cred ca si acum mai sunt fierbinti.. :crissblaziny:
Post Reply