mesajul ala de 5000 de posturi trebuie sa fie ceva special,ceva ce tot hades records-ul n-a vazut pana acumEladio wutanghiddenmember wrote:tras din prima, nici nu am stat sa ma chinui... mai baga un mesaj sa faci 5000
Lecart / Phane - The Precuts Vol.3 (2009)
de preferat pitch nu time stretch.Eladio wutanghiddenmember wrote:se putea face ... incetinesti una sau grabesti ... in fine ... albumul e bun (Volumul 3) dar si celelalte rup.
imi place materialul dar parca lecart era mai jmecher pe precuts 2 . fane evolueaza, e bine desi nu prea simt intonatia lui.
-
Lecart
- dimineata verific forumu
Multumim pentru atentie, promovare, sfaturi si sugestii. 
Si inca o data pentru promovare, indiferent ca-i din amicitie, bloguri hh, interes propriu sau altruism apreciez orice zvon sau link legat de materialu' asta.
Pun si teaserul, poate-ti place mai mult.
(da bine in iTunes, adica Mac ruleaza)

Si inca o data pentru promovare, indiferent ca-i din amicitie, bloguri hh, interes propriu sau altruism apreciez orice zvon sau link legat de materialu' asta.
Da, nici eu nu-s prea multumit.. dar am facut-o in graba, la fel si cele de la precuts-urile vechi.. sunt totusi "coperti de net", daca ar fi sa scoatem pe plastic, as construi ceva mai smecher, evident.Black Sheep wrote:bun materialu ...faine beaturi, si lecart rupeeee !
PS: Nu-mi place coperta ...e mai naspa k la primele 2 episoade !
(da bine in iTunes, adica Mac ruleaza)

- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
-
Red Scorpion
- fratele meu tu esti baiat
- Kaen Shine
- Shiftee
- Kaen Shine
- Shiftee