URBAN GROOVE
Asa e, si eu sunt de aceeasi parere; ca sa va dau un exemplu concret: Radio Transilvania nu se prinde in FM in intreaga tara ca toti sa poata asculta live emisiunea Hip-Hop Hours sau mai bine zis ca toti sa faca reiting radioului! Oricum pe oamenii din conducerile radio/TV/presa putin ii intereseaza ca noi ne agitam aici pentru Hiphop.
Parerea mea e ca n-ar trebui sa faceti atata haz de necaz pe tema asta ca oricum la emisiune te uiti pentru ca: 1. e emisiune cu si despre Hiphop; 2. o prezinta Brugner, un om care merita tot respectul pentru ca a ramas activ dupa atatia ani. Practic pe noi ar trebui sa ne intereseze continutul emisiunii nu si "gazda" - in cazul asta TVK (un post TV relativ slab)...
Parerea mea e ca n-ar trebui sa faceti atata haz de necaz pe tema asta ca oricum la emisiune te uiti pentru ca: 1. e emisiune cu si despre Hiphop; 2. o prezinta Brugner, un om care merita tot respectul pentru ca a ramas activ dupa atatia ani. Practic pe noi ar trebui sa ne intereseze continutul emisiunii nu si "gazda" - in cazul asta TVK (un post TV relativ slab)...

I AM HIPHOP!
mai dupa mine e cam relativa treaba, ganditiva ca daca vede cineva capturile..prima intrebare care o pune este : ce este( ce emisiune este)?, iar a doua inevitabil va fi : pe ce post este? ... asta e un fel de adv. moka ... eu am inceput sa ma uit la TVKlumea dupa ce au inceput sa dea clipuri romanesti si in special hip-hop...
- meekay
- fratele meu tu esti baiat
Eu nu pot sa ma uit nici la emisiune nici la reluare. Daca n-ar fi capturile pe net nu m-as uita deloc.
Desi mi se pare rezonabil ca RapX sa puna linkurile dupa reluare... ganditi-va si la binele pe care-l face... dupa ce ca te ajuta un om nu-i frumos sa-i pui si conditii.
Desi mi se pare rezonabil ca RapX sa puna linkurile dupa reluare... ganditi-va si la binele pe care-l face... dupa ce ca te ajuta un om nu-i frumos sa-i pui si conditii.
Last edited by meekay on Sat Dec 10, 2005 4:36 pm, edited 1 time in total.
wut if i wuz white? 
turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

turn ya other cheek and i'll break ya fuckin chin
so many whack rappers out here i don't know where to aim at
n-am ba, pleaca

- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Carbon are multi ani grei in spate, plus ca sunt cateva realizari discografice pe care el a aparut (discuri cu tiraj serios). In timp, o sa le oferim tuturor o sansa sa apara, trebuie insa doar rabdare. Insa nu cred, ca de Pirats Klan nu a auzit cineva. Este exact la fel, daca imi permiti cu Freddie Foxxx, care a scos album dupa 10 ani de activitate underground de top. Nu cred ca putem ignora asa ceva. Si mai e o chestie, fara suparare, faptul ca tu si inca 4 prieteni imi recomandati o trupa cvasi-necunoscuta, nu imi garanteaza ca lumea se va uita. Deci, sistemul nu este unul de dedicatii, vine cineva da 50000 si gata, intra piesa. Trebuie sa fac si o scurta analiza, daca e fiabila sau nu aparitia. Cel mai bine, consider ca pot sprijini miscarea subterana prin clipuri. O sa vedeti ca o sa apara cate un clip romanesc underground pe emisiune, sper sa pot face asta, pt ca imi doresc foarte mult.snuffy wrote:eu nu mi-s deacord cu parerea asta, ca numa trupele mai cunoscute sa apata la emisiune, ca at vor fi tot aceeasi, iar trupele/artistii mici nu au sanse sa fie auziti. mai ales cei care nu au conditii. Ca asa, daca apar niste nume noi la emisiune, din n artisti tot se descopera cativa care au talent, si poate vede cine trebe, si il ajuta mai departe.BRUGNER_okocha wrote:
Nu, cu siguranta ca si cei mici, vor avea locul lor in organigrama noastra. Nu vom ramane niciodata fara subiecte, asta garantam. Insa nu pot aloca o emisiune intreaga unei trupe care a scos album pe net, si a avut 10 concerte in cariera (ca si cap de afis). Vom face emisiuni cu trupe necunoscute, insa le vom grupa cate 2, 3 maxim. Si sa nu uitam ca la noi din 10 rapperi intrebati 11 au formatie, asa ca subiectele nu vor muri niciodata...
cum a fost si cu actiunea instrumental, de pe categoria grea, ca automat a auzit multa lume de griffo, nimeni altu & restu.
si o sa le fie mult mai usor pe viitor. exemplu: anonim
si, no offense, dar carbon cate albume oficiale are?
sau cata lume crezi ca a auzit de el? (in afara de aia din buc care umblu in underword & cluburile alea, unde ma gandesc ca merg cam tot aceeasi persoane)
crezi ca pe el nu o sa-l ajute ca apare in emisiune?
ma refer ca e foarte talentat, si asa aude & vede lumea ce stie.
Last edited by BRUGNER_okocha on Sat Dec 10, 2005 6:22 pm, edited 2 times in total.
- BRUGNER_okocha
Da, punct ochit punct lovit. Este adevarat ca scade audienta. Dupa cea de-a treia reluare, mi se pare mai OK sa apara captura. (pe www.filehost.ro, daca se poateSun|Rah wrote:RapX, iti sunt super recunoscatoare pentru efortul depus, sunt sigura ca toata lumea este. Dar am urmatoarea rugaminte la tine: nu mai posta capturile inainte de emisiunile date in reluare, scade considerabil audienta, de aceea exista acele reluari, pentru ca lumea care nu a reusit sa vizioneze emisiunea in direct sa se uite la acestea, ca dupa, in caz ca nici atunci nu au reusit, sa apeleze la aceste capturi sau pur si simplu sa le aiba acolo in arhiva lor. Sper sa fie ok din partea lui Brugner, din partea majoritatii, nu cred ca e o idee buna in a face emisiunea pe net!
P.S.: multumiri lui Robert pentru instiintare.

- BRUGNER_okocha
e bine ca l-ai remarcat, si il vom "repara", asta e cert...adapter wrote:Eu ma uit la fiecare emisiune, si am remarcat ticu' ala verbal, si am zis ca ar fi bine sa renunti la el, e doar parerea mea si nu am generalizat in nici un fel. Crezi ca era mai bine sa o ard cu superficialitate si sa zic "yeeeee super bine daaaaa sunt faaaaan totu' imi placeeeee"? Eu zic ca am procedat corect sa-ti zic ce am pe suflet(si nu o lua ca pe o critica, ci mai mult ca pe o parere personala).Suntem deja criticati pentru ticuri verbale in emisiune. Un mesaj succint: "Nu mai cautati greseli tot timpul, incercati sa vedeti mai mult din partea pozitiva. Nu lasati impresia ca sunteti niste pensionari frustrati, care dupa ce si-au platit facturile, se transforma in adevarati critici de arta!"
Si btw, nu a aruncat nimeni cu noroi si nici cu nimic altceva, nu imi face placere sa scormonesc in cacat, si nici sa caut bucati mari si mici si sa le impart pe categorii.
Cat despre partea pozitiva, cred ca toti au postat mai sus, e toata lumea entuziasmata de proiect, nu cred ca mai are rost sa repet ce s-a zis mai sus.
In rest, numai bine.
- BRUGNER_okocha
am filmat deja la battle, va fi chiar vinerea asta, daca ne iese pasenta tehnica cu "sunetul"preacher wrote:pai apropo de clipuri...Ra'Medium au un clip destul de fain la piesa Fara Remuscari ...
si ca tot e finala d battle ...ar merge o emisiune despre freestyle, of the dome and stuff like that .... un session ....
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
O sa avem data viitoare finala battle-ului, interviuri cu participantii, luni o sa ii avem pe Ad-Litteram in studio (o trupa care a aparut mai putin in ultimul timp, ca sa nu mai zica unii ca nu bagam trupe mici), plus tot luni, vom avea Raparta la treaba pe freestyle. Vom avea si imagini de la lansarea Raparta, plus bomboana de pe coliva, peste 2 vineri, avem interviu de la lansarea Parazitii din Fire, de joia asta. Sper sa fie mai atractiv de sarbatori, cand toti sunt cu porcul in gura...Maed1 wrote:Brugnere, vinerea viitoare difuzezi c ati tras la finala?
apropo, f tare ...cica: "bah, eu m-am urcat p scena ca sa intreb unde e veceul"

- BRUGNER_okocha
tu ai perf dreptate in ceea ce zici, dar Zodiak a sesizat bine. Ratingurile (singurele unitati de masura care ne tin noua emisiunea in viata) nu tin cont de vizionarea capturilor. Alea nu se numara. Din pacate. Oricum faci o treaba extraordinara, si sper ca ti-ai vz logo-ul acolo...RapX wrote:Pentru mine nu e o problema sa le pun mai tarziu.Dar nush daca se bazeaza totul pe audientza.Pot zice ca emisiunea a avut o mica parte din succes si datorita capturilor,multi care nu prind tvk,au reusit sa o vizioneze.In orice caz daca Brugner vrea sa le pun mai tarziu,no problem.
-
- /\/\/\/