Razzu - In Mintea mea bolnava 2009 [mixtape]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

d2ok
dimineata verific forumu

Razzu - In Mintea mea bolnava 2009 [mixtape]

Post by d2ok »

Image

“In mintea mea bolnava” este primul album/mixtape ce poarta amprenta lui Razzu un tanar mc din Pascani/Iasi.Razzu a colaborat cu Mugur , Ch`l si Pactu , cel din urma fiind si cel care s-a ocupat de mix/master-ul pieselor.Piesele au fost inregistrate in studioul “A.C.B. Records” Iasi.

Albumul costa doar 12 RON si il puteti comanda la dresa : [email protected].

Tracklist:

01.Ca asea vreau yo ! (Intro)
02.Reclame feat Mugur
03.In mintea mea bolnava
04.Vremurile noastre feat. Ch`L
05.Voi reusi feat Pactu
06.E verde (skit)
07.Dragoste frumoasa
08.Iarta-ma (Sonia - Episodul 1)
09.Eu,Tu impreuna Noi (Sonia - Episodul 4)
10.De show (skit)
11.Zi...te regasesti ?
12.Am incercat
13.Fete cuminti
14.Am vrut sa-ti zic
15.Vise spulberate (Sonia)
16.Inca il mai iubesti
17.Sunt nebun (Outro)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v61Vaf75 ... r_embedded[/youtube]
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

fara download? :shock:
NskY
#

Post by NskY »

reparu roman vrea sa vanda.. nu pune la download pe net.

(sa nu se inteleaga de aici ca nu imi place omu... piesa suna bine)
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

kripo wrote:fara download? :shock:
Theodore Hansson wrote:reparu roman vrea sa vanda.. nu pune la download pe net.
mariane, hai sa privim si altfel, e de fapt si ascultatoru roman care vrea doar moca nu doar reparu roman care vrea sa vanda...adevarat ca nu e cunoscut si poate nu o sa cumpere nimeni dar e decizia lui...
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Ai si tu dreptate. Dar nha...eu unul nu l-as cumpara din ce am auzit aici si sunt sigur ca sunt si altii ca mine. In modul asta nu aflu nimic despre el, raman doar cu piesa asta(care nu m-a impresionat prea mult), drept urmare probabil nu am sa il cumpar nici data viitoare...
NskY
#

Post by NskY »

d2ok wrote:mariane, hai sa privim si altfel, e de fapt si ascultatoru roman care vrea doar moca nu doar reparu roman care vrea sa vanda...adevarat ca nu e cunoscut si poate nu o sa cumpere nimeni dar e decizia lui...
nu e chiar asa...

personal cred ca daca e nou in peisaj, ar trebui sa fie super multumit daca vede ca strange 500 de downloaduri... si sa nu aiba nici o pretentie sa vanda, eventual cei care chiar il apreciaza si vor si pe suport cd sa cumpere... prima data iti faci un nume, iar dupa ce ai numele facut, ceri si bani pe munca ta...

pe de alta parte... daca asta e decizia lui, sa fie sanatos... nu cred ca o sa fie nimeni suparat pe aici din cauza ca nu a pus razzu albumu la download.

stii tu cum e cu cererea si oferta... cand cererea e mai mare decat oferta, ofertantul isi permite sa faca el regulile, sa stabileasca pretul, tot... dar in cazul muzicii hip hop, cei care ofera hip hop sunt mai multi decat cei ce asculta/primesc hip hop... asa ca ascultatorul e mult mai selectiv si nu are nevoie de orice sau oricine... mereu vor fi altii.
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

da stiu, insa am si spus, e necunoscut si probabil nu va cumpara nimeni dar...asta e decizia lui...poate are in plan sa-l si lase la download sau poate va fi fortat sa faca asta pt ca va vedea ca nu cumpara nimeni dar, asta nu mai intereseaza....
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Eu cred ca ar trebui sa va ajutati intre voi cu sfaturi, ca doar sunteti o familie, nu? Pentru ca in final sa ajungi sa promovezi ceva bun, asa cum trebuie.
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

m-a rugat sa pun pe 2-3 forumuri plus ceva site-uri si l-am ajutat, i-am zis sa puna la downloada dar a zis sa incerce si asa
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

am ascultat in mare si am fost atent in special la calitatea sunetului..dupa parerea mea mi se pare o aroganta sa incerci sa vinzi materiale de genu..sa nu mai vb de partea in care se da vina pe ascultator...poti sa pui linistit la download si cine apreciaza o sa cumpere cu siguranta..si o dau si eu cu"sa nu se inteleaga gresit"findca chiar nu stiu cum suna materialu si piesa am ascultato pe sarite si am fost atent dupa cum am zis la sunet deci e posibil ca la alte domenii sa stea destul de bine dar din cate am auzit nu m-ar manca curiozitatea sa cumpar doar ca sa aflu asta..hai bafta
h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

sincer acum... imi place ideea piesei de pe iutub... da` nu m-ar face sa cumpar un album, pt ca nici calitatea sunetului nu e cea mai buna... e cum a zis marian....
acbrecords
tanar

Post by acbrecords »

da se vede ca va duce capul f mult , cum pula mea sa spui de calitatea sunetului daca piese e prin youtube, trebuie sa fii batut in cap(Prea PROST MAI BINE SPUS), youtube e low fi e normal sa se auda naspa
acbrecords
tanar

Post by acbrecords »

P.s. plus econdarea celui care a facut filmuletul de youtube
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

Ba e prima oara in viata mea cand o ard la modu asta pe net..da..dute in gatu mati de papagal ticsit si vb frumos
acbrecords
tanar

Post by acbrecords »

daca vorbeai de mine, si te bagi in seama fara sa stii despre ce este vorba si nu poti ramane on-topic, esti si tu la fel de incapabil ca ceilati de sus, esti si tu un copil "special". Apropo shtii ce inseamna "ticsit"???:)) deschide abecedarul si dupa ce il parcurgi cu atentie incearca si cu un dex
Post Reply