awareness wrote:am avut in casti o saptamana 3 piese de la specii doar ptr vocea aiaaa frate si flowu obscur...morbid cu blunturi mocnind ca MOOB DEEEEEEP,cat imi place!
si-a facut vocea misto, insa nu si viata..
Cate stii tu tinere despre viata lui Dragonu?
Pot sa bag mana in foc ca e mult mai tumultoasa ca a ta si la fel de responsabila, tinand cont ca el locuieste de cativa ani fara parinti, departe de casa!
Multe s-au mai vorbit despre Dragonu, o sa va spuna el singur pe album de fapt care a fost realitatea. Pana atunci continuati topic-ul 2012!
awareness wrote:am avut in casti o saptamana 3 piese de la specii doar ptr vocea aiaaa frate si flowu obscur...morbid cu blunturi mocnind ca MOOB DEEEEEEP,cat imi place!
si-a facut vocea misto, insa nu si viata..
judeca si u artistu' nu omu',aici e vorba strict de muzica...oricum ne-am intins prea mult cu specii...multa vorba pentru nimic...daca ma gandesc mai bine nu mai judeca nici omu uita-te la tine inainte sa arunci...cu vorbe
Foarte misto materialul. Cateva productii de-a dreptul tari. Mai ales pe Sick Jacken & Cynic - 2012 .. oare de ce?
Travellin Man nu m-a dat pe spate, dar sunt circumstante atenuante. Instrumentalul original este super celebru si genial, iar refrenul era facut sa sune beton pe acel instrumental.
acceptabile instrumentalele desi ma asteptam la mai mult de la cel care a produs "cod rosu"a lui kazi...plm.
mi-au placut in special "hurricane","gettin closer to god" si "2012"...btw,instrumentala de la "where every breath is a prayer" nu e cea originala?
la un cacat de genu lucrez si eu impreuna cu o gramada de producatori de la noi si pe aceasta cale tin sa anunt ca materialul va aparea intr-o editie speciala "Urban Groove Phat Tape".