EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
21.00 - Rufi
21.30 - Dj Vasile
22.30 - Silent Strike - invitati : Ursu, Norbi, String Quartet, Maria Radu, brazda lui novac & Artan, CTC, Dj Undoo, Dj Vasile
00.00 - Gojira
01.30 - Unlocka
21.30 - Dj Vasile
22.30 - Silent Strike - invitati : Ursu, Norbi, String Quartet, Maria Radu, brazda lui novac & Artan, CTC, Dj Undoo, Dj Vasile
00.00 - Gojira
01.30 - Unlocka
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- TheRapist
concertul cu na de la buzau nu a mai avut loc
cluj napoca:

http://www.hiphopdeacolo.com/ultimelestiri/stiri.php
cluj napoca:
Magnificent Daes wrote:
PacPac Productions Prezinta: Pe data de 21 iunie 2009, in Club Suburbia (Str. Selari nr.19), la ora 19, lansarea compilatiei "Proba de Mic", compilatie produsa si inregistrata in totalitate de PacPac Productions & Studio. Invitati: Kaye Owe, Alan, ZHAO, B-ZAR (Rep. Moldova), Gonzales & Pressus (Talent Music), Smokey, Rimmer, Kepa, Brio Sha (Sinapsa Neagra), Marco, PeHash, tracku` si Assu. Primii 100 de invitati vor primi CD-ul in pretul biletului – 10 Lei.

http://www.hiphopdeacolo.com/ultimelestiri/stiri.php
-
- rapperu vostru preferat
-
- rapperu vostru preferat
- d2ok
- dimineata verific forumu

Pe 27 iunie, în parcul Crîngasi, începînd cu orele 19:23, Leasă şi Rappa lansează mult aşteptatul album "RAPID 86", primul album hip-hop dedicat în întregime unei echipe de fotbal.
Intrarea e liberă, iar suporterii giuleşteni sînt aşteptaţi să fie alături de Rappa şi Leasă, cei doi urmînd să interpreteze deja binecunoscutele: "Cîntec nemuritor", "Dincolo de Rapid nu există viaţă", "Poartă fularul", "Alb-vişiniu", "Vocea inimii", plus multe altele care se regăsesc pe album, precum şi piese din repertoriile proprii.
Invitati: Suiu (ex-Verdikt), Marz(10 Tone), Gani, DJ Em